изхвърли си антифриза

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавара

Re: kolko

Мнение от Игнатов » 02 Окт 2008, 13:57

S7 написа:някой знае ли колко литра антифриэ побира 318 TDS?

7,5л

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с усмивка.

Мнение от Axis » 02 Окт 2008, 21:02

Да благодаря на колегите, наистина се оказа, че капачката е заминала-смених я, но това загряване си има последствия

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=110992

Съжелявям, че пуснах нова тема, просто в началото не си намерих тази. :uups:

ентусиаст
Аватар
Кара: настрани
Мечтае да кара: M3 Power
Детайли за колата: BMW E36 320 coupe

Re: ...

Мнение от stef4o_BMW » 03 Окт 2008, 1:17

Изрода написа:
stef4o_BMW написа:
slep написа:За какви меки маркучи говорите такива може да са сутрин преди да си запалил колата Нещо да ви говори 1.4 бара а някой 2.0 бара
Още една с надути марку4и след което ако не се земат мерки ще последва РЕМОНТ,дори и цял ден да работи колата марку4ите трябва да са МЕКИ,затва е клапана на капа4ката.Незнам колко трябва да го казваме и на какъв език ве4е

А ти колега знаеш ли какво означава клапан,и какво прави според теб,щото аз си мисля че ако не беше под налягане щеше да има ОТВОР(демек дуппка),а не клапан.

ПС.Не се заяздам със никои,гледам колегите дето са писали са със 1.6 коли,при тях може и да е така(което не ми се вярва),но при 6 цилиндровия мотор е така както го казах.Поздрави

Не ние ядем доматите с колците :mhihi:И стая твоя дупка кво щеше да става-ФОНТАНИ ли,маи ти незнаеш кво е клапан
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Re: ...

Мнение от Изрода » 03 Окт 2008, 14:53

stef4o_BMW написа:
Изрода написа:
stef4o_BMW написа:
slep написа:За какви меки маркучи говорите такива може да са сутрин преди да си запалил колата Нещо да ви говори 1.4 бара а някой 2.0 бара
Още една с надути марку4и след което ако не се земат мерки ще последва РЕМОНТ,дори и цял ден да работи колата марку4ите трябва да са МЕКИ,затва е клапана на капа4ката.Незнам колко трябва да го казваме и на какъв език ве4е

А ти колега знаеш ли какво означава клапан,и какво прави според теб,щото аз си мисля че ако не беше под налягане щеше да има ОТВОР(демек дуппка),а не клапан.

ПС.Не се заяздам със никои,гледам колегите дето са писали са със 1.6 коли,при тях може и да е така(което не ми се вярва),но при 6 цилиндровия мотор е така както го казах.Поздрави

Не ние ядем доматите с колците :mhihi:И стая твоя дупка кво щеше да става-ФОНТАНИ ли,маи ти незнаеш кво е клапан

Колега незнам ,ама като гледам маи и със земята около колеца си ги хапваш сладко,сладко доматките :mhihi: . И наи-ме е яд,някои като пише без да чете,написъл съм: ЧЕ АКО НЕ ТРЯБВАШЕ ДА РАБОТИ ПОД НАЛЯГАНЕ-ТОГАВА ЩЕШЕ ДА ИМА ОТВОР,НО СЛЕД КАТО Е ПОД НАЛЯГАНЕ С-МАТА ТРЯБВА ДА ИМА ------КАЗВА СЕ ПАРОВЪЗДУШЕН КЛАПАН---- ЗА ДА ПОДДЪРЖА ТОВА НАЛЯГАНЕ.

Както и да е ,аз няма да наливам с фуния на някои акъл,написъл съм каквото знам (от училище и от опит в сервизи) а не от кварталните разбирачи-като повечето тука. Пък ако съм успял да помогна на поне един човек -значи съм доволен,другите дето разбират повече да са живи и здрави.
Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от penio » 03 Окт 2008, 15:06

Напълни с вода и гледаи дали не бълбука в радиатора.
Ако излизат мехури продължително време - отиваш за гарнитура на главата. С тея твърди маркучи много е вероятно да е така.Поне при мене беше.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с усмивка.

Мнение от Axis » 03 Окт 2008, 19:48

А нормално ли е в това и състояние да се ебава парното и вярно ли е, че като пуснеш парното да духа на МАХ топло, се охлажда по бързо двигателя??

Предишна

Назад към E36