ИМА ЛИ КИРИЯ ДА СИ КУПУВАМ Е-36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 27 Сеп 2008, 18:54

абе караи си голфа и не се занимаваи

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 27 Сеп 2008, 18:55

Симпатяга :mhihi: ,напомняш ми на един приятел дето караше голф3 и щеше да си копува е36 ,но накрая си купи рено меган защото ''тия бмв-та нещо не ги бивало''!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6efovete » 27 Сеп 2008, 19:08

тия не се научиха че та ная земя само една фирма която прави коли и ние имаме удоволствието да ги караме тук от БМВ. :driving: :driving:

ентусиаст
Аватар
Кара: M42 POWER

Мнение от petio_bmw 318is » 27 Сеп 2008, 19:09

как може да сравняваш голфа с BMW ?пробваи някоя 325тдс и няма да задаваш излишни въпроси.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 27 Сеп 2008, 19:11

Nukem написа:Симпатяга :mhihi: ,напомняш ми на един приятел дето караше голф3 и щеше да си копува е36 ,но накрая си купи рено меган защото ''тия бмв-та нещо не ги бивало''!

:ahah: :ahah: :ahah:

e така като се почне, не ставали БМВ-тата, та затва си вземи Рендак дето става отвсякъде :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 27 Сеп 2008, 19:46

Не прави сръвнение между ВЕРМАХТ и ЦВИЧКА :mhihi:
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

Потребител
Аватар

Мнение от jelezniqt » 27 Сеп 2008, 20:05

ем за горивото до 10 макс градско издържам,освен ако няма газово,но не искам такова,пък някой ако думат за бартер на БМВ с Голф 3 може да поговорим,компакт иначе са ми като голф 4 женския вариант на такава мъжкарска кола :mhihi: ,да се надявам евентуално да не се чупи бмв-то де,че да не давам сума ти пара за части :(
ffgfg

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 27 Сеп 2008, 20:09

Железен,това с чупенето е доста относително...ма ако ще правиш бартер гоуфа за беемве с малко доплащане,недей лежа на тая кълка!
По форума има доста писано,разчети се... ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 27 Сеп 2008, 20:17

10 ли искаш да ти харчи ..трудна работа бате ..това е само за успокоение че харчела 10 -литра ..няма тъкъв филм ...трябва много да мъчиш колата за да падне на 10...я кажи сега за голфа -тоест даи малко инфо.. кви пари му търсиш.че искаш бартер за е36 го разбрахме но ще трябва и да доплатиш некоя хилядарка :mhihi:и пак неми се вярва че някои ще се навие
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Xpyc_xpyc » 27 Сеп 2008, 20:29

http://www.youtube.com/v/obCumMSgx0U&hl=en&fs=1
Ето и хубава музика си има.Ко е туй БМВ то няква куча марка ми звучи. :mhihi: :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 27 Сеп 2008, 20:39

[quote].....да се надявам евентуално да не се чупи бмв-то де,че да не давам сума ти пара за части ...... [quote]

Пич,ако още отсега се циганиш за цените на частите по-добре изобщо не се захващай.Верно че можещ да поддържаш колата с ментета,ама колко надеждна ще ти бъде тогава???!!!И като вейне някоя част след 2-3 месеца и се почва "те БМВ-тата не били това което очаквах".Верно че частите не са някакви космически цени,но определено са по-скъпички от това което си давал до сега!!

Та по-добре си карай Голфа или се ориентирай към кола която можеш да си позволиш да поддържаш без това да ти коства огромна част от приходите ти.Е36 не е от най-трошливите коли ,ама ако се предаде нещо възлово да не се изненадаш неприятно!!

Прочети е тука и си направи преценката сам --> http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=44553
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 27 Сеп 2008, 20:57

После се сърдите ,че BMW Club Bulgaria Форуми -> E36 е пълно само с тъпи теми. :mhihi:
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 27 Сеп 2008, 21:20

Аз пък немога да разбера,като видите поредната глупава тема, защо не я подминете?
Оставяйте ги без отговори да видим дали ще продалжават да се задават едни и същи въпрос.
Понякога имам чувството,че някой нарочно регистрира различни никове всеки ден за да флуди в раздела и да се смее после :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 27 Сеп 2008, 21:29

Дано не се обиди момчето, но е типичен пример за това как всичко скача (иска да скача) на БМВ, а не носи марката в сърцето си, за почна вече да се безпокои за частите и след грубо три дена ще тегли една майна на марката.... 8)
Иначе не ме бърка и интересува какво ще си купува, лошото че ще е от другата страна на барикадата, не от тази която съм аз и сигурен съм болшинството от вас, ще бъде поредния киселяк на пътя, правилата доло, колеги с баварии-доло,какво като са с БМВ, и куп други глупости,....които НЕ МУ ПОЖЕЛАВАМ да му се случат , дано написаният от мен сценарий, не се превърне във филм,...дано.. :D
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 27 Сеп 2008, 21:32

jelezniqt написа:ем за горивото до 10 макс градско издържам,освен ако няма газово,но не искам такова,пък някой ако думат за бартер на БМВ с Голф 3 може да поговорим,компакт иначе са ми като голф 4 женския вариант на такава мъжкарска кола :mhihi: ,да се надявам евентуално да не се чупи бмв-то де,че да не давам сума ти пара за части :(

Тай като те гледам ти май на всяка цена искаш да влезеш в матрицата !? Какво евентуално ще се надяваш.. ми надявай се на нещо 2004+ година да не се чупи! Ти ще купуваш 15 годишна кола и не просто може да се счупи, ми може такава морга да си купиш, че да трябва после на части да я продаваш. :) Ти май не си ходил с БМВ в сервиз.. 20 лв вземат само да ти чуят проблема. :mhihi: Не се занимавай с глупости :!:

ПредишнаСледваща

Назад към E36