ИМА ЛИ КИРИЯ ДА СИ КУПУВАМ Е-36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Симпатяга
,напомняш ми на един приятел дето караше голф3 и щеше да си копува е36 ,но накрая си купи рено меган защото ''тия бмв-та нещо не ги бивало''!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Nukem написа:Симпатяга,напомняш ми на един приятел дето караше голф3 и щеше да си копува е36 ,но накрая си купи рено меган защото ''тия бмв-та нещо не ги бивало''!

e така като се почне, не ставали БМВ-тата, та затва си вземи Рендак дето става отвсякъде

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Не прави сръвнение между ВЕРМАХТ и ЦВИЧКА 

Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
ем за горивото до 10 макс градско издържам,освен ако няма газово,но не искам такова,пък някой ако думат за бартер на БМВ с Голф 3 може да поговорим,компакт иначе са ми като голф 4 женския вариант на такава мъжкарска кола
,да се надявам евентуално да не се чупи бмв-то де,че да не давам сума ти пара за части 

ffgfg
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Железен,това с чупенето е доста относително...ма ако ще правиш бартер гоуфа за беемве с малко доплащане,недей лежа на тая кълка!
По форума има доста писано,разчети се...
По форума има доста писано,разчети се...

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
10 ли искаш да ти харчи ..трудна работа бате ..това е само за успокоение че харчела 10 -литра ..няма тъкъв филм ...трябва много да мъчиш колата за да падне на 10...я кажи сега за голфа -тоест даи малко инфо.. кви пари му търсиш.че искаш бартер за е36 го разбрахме но ще трябва и да доплатиш некоя хилядарка
и пак неми се вярва че някои ще се навие

http://www.youtube.com/v/obCumMSgx0U&hl=en&fs=1
Ето и хубава музика си има.Ко е туй БМВ то няква куча марка ми звучи.

Ето и хубава музика си има.Ко е туй БМВ то няква куча марка ми звучи.

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
[quote].....да се надявам евентуално да не се чупи бмв-то де,че да не давам сума ти пара за части ...... [quote]
Пич,ако още отсега се циганиш за цените на частите по-добре изобщо не се захващай.Верно че можещ да поддържаш колата с ментета,ама колко надеждна ще ти бъде тогава???!!!И като вейне някоя част след 2-3 месеца и се почва "те БМВ-тата не били това което очаквах".Верно че частите не са някакви космически цени,но определено са по-скъпички от това което си давал до сега!!
Та по-добре си карай Голфа или се ориентирай към кола която можеш да си позволиш да поддържаш без това да ти коства огромна част от приходите ти.Е36 не е от най-трошливите коли ,ама ако се предаде нещо възлово да не се изненадаш неприятно!!
Прочети е тука и си направи преценката сам --> http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=44553
Пич,ако още отсега се циганиш за цените на частите по-добре изобщо не се захващай.Верно че можещ да поддържаш колата с ментета,ама колко надеждна ще ти бъде тогава???!!!И като вейне някоя част след 2-3 месеца и се почва "те БМВ-тата не били това което очаквах".Верно че частите не са някакви космически цени,но определено са по-скъпички от това което си давал до сега!!
Та по-добре си карай Голфа или се ориентирай към кола която можеш да си позволиш да поддържаш без това да ти коства огромна част от приходите ти.Е36 не е от най-трошливите коли ,ама ако се предаде нещо възлово да не се изненадаш неприятно!!
Прочети е тука и си направи преценката сам --> http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=44553

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Аз пък немога да разбера,като видите поредната глупава тема, защо не я подминете?
Оставяйте ги без отговори да видим дали ще продалжават да се задават едни и същи въпрос.
Понякога имам чувството,че някой нарочно регистрира различни никове всеки ден за да флуди в раздела и да се смее после
Оставяйте ги без отговори да видим дали ще продалжават да се задават едни и същи въпрос.
Понякога имам чувството,че някой нарочно регистрира различни никове всеки ден за да флуди в раздела и да се смее после

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Дано не се обиди момчето, но е типичен пример за това как всичко скача (иска да скача) на БМВ, а не носи марката в сърцето си, за почна вече да се безпокои за частите и след грубо три дена ще тегли една майна на марката....
Иначе не ме бърка и интересува какво ще си купува, лошото че ще е от другата страна на барикадата, не от тази която съм аз и сигурен съм болшинството от вас, ще бъде поредния киселяк на пътя, правилата доло, колеги с баварии-доло,какво като са с БМВ, и куп други глупости,....които НЕ МУ ПОЖЕЛАВАМ да му се случат , дано написаният от мен сценарий, не се превърне във филм,...дано..

Иначе не ме бърка и интересува какво ще си купува, лошото че ще е от другата страна на барикадата, не от тази която съм аз и сигурен съм болшинството от вас, ще бъде поредния киселяк на пътя, правилата доло, колеги с баварии-доло,какво като са с БМВ, и куп други глупости,....които НЕ МУ ПОЖЕЛАВАМ да му се случат , дано написаният от мен сценарий, не се превърне във филм,...дано..

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
jelezniqt написа:ем за горивото до 10 макс градско издържам,освен ако няма газово,но не искам такова,пък някой ако думат за бартер на БМВ с Голф 3 може да поговорим,компакт иначе са ми като голф 4 женския вариант на такава мъжкарска кола,да се надявам евентуално да не се чупи бмв-то де,че да не давам сума ти пара за части
Тай като те гледам ти май на всяка цена искаш да влезеш в матрицата !? Какво евентуално ще се надяваш.. ми надявай се на нещо 2004+ година да не се чупи! Ти ще купуваш 15 годишна кола и не просто може да се счупи, ми може такава морга да си купиш, че да трябва после на части да я продаваш.