Още един в сектата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- simko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 tds TURING
BAYRON написа:целия панел трябва да се смени колега, няма майтап масло 10 на 40 кастрол мотул , мобил и не на последно място бмв ако сипеш няма да ти се расърди колицата
Благодарско колега.
Значи вече търся панел за климата

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Зайби тая работа с целия панел. Потърси из форума и ще откриеш проблемното КОНДЕНЗАТОРЧЕ
мианлата седмица един приятел си смени неговото (имаше същите симптоми като твоя), та няа се плашиш - някви стотинки е
п.п. Честито за комбито, много е готино и със здраве да си го караш
(само тия вежди на фаровете не ме кефят, но важното е на теб да ти харесва 

п.п. Честито за комбито, много е готино и със здраве да си го караш

///M3-E36 написа:Зайби тая работа с целия панел. Потърси из форума и ще откриеш проблемното КОНДЕНЗАТОРЧЕмианлата седмица един приятел си смени неговото (имаше същите симптоми като твоя), та няа се плашиш - някви стотинки е
![]()
п.п. Честито за комбито, много е готино и със здраве да си го караш(само тия вежди на фаровете не ме кефят, но важното е на теб да ти харесва
знам я тая работа с кондензаторчето. ала бала. затова казвам дру панел. Успех

- simko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 tds TURING
///M3-E36 написа:Зайби тая работа с целия панел. Потърси из форума и ще откриеш проблемното КОНДЕНЗАТОРЧЕмианлата седмица един приятел си смени неговото (имаше същите симптоми като твоя), та няа се плашиш - някви стотинки е
![]()
п.п. Честито за комбито, много е готино и със здраве да си го караш(само тия вежди на фаровете не ме кефят, но важното е на теб да ти харесва
Ок колега дай този твоя приятел да ми го оправи климата(ако става де).Или дай координати каде го е правил ако не е тои маистора,ще съм ти много благодарен.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2