СМАЯХ СЕ!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
гривната излезе на 130 лева.Сега отивам за кори.Пууу няам търпение.Сега нищо няма да ми скърца по интериора мноо се кефя.
От много време се каня да го направя този ремонт но се нещо не ми достигаше,я време я пари.Седалчиците изпрани4ки,таванчето вече беличко
.Сега ше си зема мляко за табло 4е мноо хубав ефект има на тъблото.Хем чисто хем липсва тоя лъскав слой по който се лепи прах и после става истинска мизерия.Мокета и той светна,Направоо няам думи.Все пак по добре че намерих тези кабелаци защото сега сичко вътре ще ми е ОК.Само видях че бар4ето ми е счупено и трябва да мисля нещо.От долу от задната му страна мястото където е за закрепяне е пръснато.С кво да го правя.Или ново бар4е.И задния пеплник не се затваря.Ако някой е имал подобрен проблем моля да ми каже.Мерси много и 4а0
От много време се каня да го направя този ремонт но се нещо не ми достигаше,я време я пари.Седалчиците изпрани4ки,таванчето вече беличко

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
КОЛАТА МИ НЕ ЗАПАЛИ!!!!
Мамкаму.Снощи слагам си аз таванчето,новите кори4ки си4ко тип топ.
Тръгвам аз да паля и неще.ЪЪЪЪЪ!!!!!!
КАКВО СТАНА.Направоо полудях.Бензиновата помпа не я чувам да включва.Няма как така да изгори изведнъж.Та тя дори не беше шумна.Беше си наред.Какво стана незнам.Неска сутринта я закарах на електричари.А утре трябваше да пътувам.Направо незная кво стана.
Мамкаму.Снощи слагам си аз таванчето,новите кори4ки си4ко тип топ.
Тръгвам аз да паля и неще.ЪЪЪЪЪ!!!!!!

КАКВО СТАНА.Направоо полудях.Бензиновата помпа не я чувам да включва.Няма как така да изгори изведнъж.Та тя дори не беше шумна.Беше си наред.Какво стана незнам.Неска сутринта я закарах на електричари.А утре трябваше да пътувам.Направо незная кво стана.

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
Binev_OuT написа:гривната излезе на 130 лева.Сега отивам за кори.Пууу няам търпение.Сега нищо няма да ми скърца по интериора мноо се кефя.
От много време се каня да го направя този ремонт но се нещо не ми достигаше,я време я пари.Седалчиците изпрани4ки,таванчето вече беличко.Сега ше си зема мляко за табло 4е мноо хубав ефект има на тъблото.Хем чисто хем липсва тоя лъскав слой по който се лепи прах и после става истинска мизерия.Мокета и той светна,Направоо няам думи.Все пак по добре че намерих тези кабелаци защото сега сичко вътре ще ми е ОК.Само видях че бар4ето ми е счупено и трябва да мисля нещо.От долу от задната му страна мястото където е за закрепяне е пръснато.С кво да го правя.Или ново бар4е.И задния пеплник не се затваря.Ако някой е имал подобрен проблем моля да ми каже.Мерси много и 4а0
барчета бол, пускай в купува една обява и ще излезне барче + два пепелника втора ръка за около 50 кинта

the project is ready....

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2