M50 vs M52
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Според мен М52-ка трябва да е с малко по бърза от М50 на старт - иначе при по висока скорост трябва да са на едно ниво - зависи кой е по читавия мотор с къкви гуми е , диференцияла и скоростната кутия също са от огромно значение
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
DirtySouth написа:///MapTo твоето м52 беше фул с екстри и 97ма перфектно подържано а на вичо с некви говна агута старо и тн даже той имаше тема за оригиналните части че нема смисълИ пак не вярам с 2 коли да си го взел
Аз съм се пускал с м50 и 1път бяхме равни. После сипах бензин 98 и му правя малко повече от 1 кола.
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
- Spectral
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530d sport
За мен М52 е по прецизен двигател но и иска малко повече жалене(лично мнение на база на издивателства от колеги). М50 е груба сила и има своите приимущества. Щом му набих втора вместо 4-та при 6к оборота и след като я извадих само сложих 4-та и продължих да изпреварвам си правете сметката
Бях побеснял заради някъв Мерцедес и вложих сила при смяната, което беше грешка.

Бях побеснял заради някъв Мерцедес и вложих сила при смяната, което беше грешка.
:mhihi: и си вярвашSoul_Fly написа:за сток м50 няма да ви губя времето да обяснявям - остават доста назад, дори и да изтърва старта на трета много бързо им слагам по кола две![]()
![]()
![]()
иначе редовно се пускам с едно м50 ванус с чип, спортен филтър и спортни гърнетана 1ва и 2ра е една идея пред мен но на високите пада значително
![]()
по моята кола съм сложил само панелен спортен филтър на ФК с оригиналната генерация гърнета без катализаторвсе още нямам и чип

м50-10.00сек/100км---м52-9.9сек/100км ти нещо ми отиваш на м54б28 маи с тиа 1-2ве коли

(Здрав е M50 щото е с чугунен блок. М52 (без последните) е с алуминиев блок без ризи. Сегментите лягат на алуминия, но има защитно покритие - никасил, което корозира от сярата в горивото и след като то се износи става весело - колата не върви а харчи много. Та такива са и повечето BMW-та с М52)
от темата на -Svetlio.Angelov

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
^ivo^ написа::mhihi: и си вярвашмного са ви умрели 50сятки те при вас.
м50-10.00сек/100км---м52-9.9сек/100км ти нещо ми отиваш на м54б28 маи с тиа 1-2ве коли
(Здрав е M50 щото е с чугунен блок. М52 (без последните) е с алуминиев блок без ризи. Сегментите лягат на алуминия, но има защитно покритие - никасил, което корозира от сярата в горивото и след като то се износи става весело - колата не върви а харчи много. Та такива са и повечето BMW-та с М52)
Да пуснем твоето златно М50 срещу моето М52 искаш ли?
Ако на 400метра си дори 10 см назад ще се качиш на 16-ка обаче?
Аман от смешници в тоя форум чели недочели една статия и говорят наизуст...ти като си толкова любознателен засичал ли си тема "помощ М52-ката ми спря да върви,харчи много..ризата и се скъса и се появиха 2 петна на нея"

аз съм правил тест на моита 320ка и една 320ка на колега която е със М50 и е в добро състояние и има разлика 1ва и 2ра излизам по4ти две коли пред него и така до 160-170км нагоре разликата се запазва същата , обаче моита машина е след тотален ребилд на главата
а иначе има о4евадна разлика в поведението на двата мотора м52 се развърта много по бързо от м50 това го осетих веднага като седнах в колата на колегата като даде6 педала до долу и има едно замисляне и плавно дигане на оборотите до към 4к и от там нагоре ве4е е ОК докато при моя М52 като задам педала до долу и такава разлика след 4к оборота по4ти няма а и достигането на високите обороти е очевадно по бързо 

jba jbu jbadu jmuc bajuu
Аха 10см, не е като две коли маи и знаеш ли кога ще стане тва като през с.Бухово почне да минава трамваи 16 и престани да даваш определения за всички в тоя форум които не са на твоето мнение защото смешния си ти .///MapTo написа:^ivo^ написа::mhihi: и си вярвашмного са ви умрели 50сятки те при вас.
Да пуснем твоето златно М50 срещу моето М52 искаш ли?
Ако на 400метра си дори 10 см назад ще се качиш на 16-ка обаче?
Аман от смешници в тоя форум чели недочели една статия и говорят наизуст...ти като си толкова любознателен засичал ли си тема "помощ М52-ката ми спря да върви,харчи много..ризата и се скъса и се появиха 2 петна на нея"![]()
![]()
Аиде и без лоши чувства

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2