Пустите пръскалки

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от Bai_Ceko » 31 Авг 2008, 2:10

малко си в грешка че си дерем стъклото :mhihi:
ама у пеуник сте си така ,лошото е че минахте от голф на 3 та серия ...
което ме навежда на мисълта да мина на 5 та :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Re: :)

Мнение от Mpower84 » 31 Авг 2008, 14:13

Bai_Ceko написа:малко си в грешка че си дерем стъклото :mhihi:
което ме навежда на мисълта да мина на 5 та :mhihi:

Бате толко си тъп, че почваш да ме убиждаш на град?Аз като гледам не се притеснявам или нещо такова...все пак аз съм написал от къде съм, а ти?Това помак мазен е тема за техническа неизправност на автомобил, а не за твойте комплекси.Погледни си профила само..."кара: мацките да му ПРАВАТ като вятъра" :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: .Супер!От некой батко на улицата ли го чу?Я кажи сега ти ли си махна клапанчетата на чистачките или тате а?За такива като тебе бан до живот и нищо друго!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 31 Авг 2008, 14:31

аз си ги махнах тези клапички продухах си цялата система и сега няма проблем и не хаби чак толкова много вода както казват някои колеги,просто клапичките са сложени за да не се връща водата в казанчето

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от Bai_Ceko » 31 Авг 2008, 14:58

ПЕУНИК ПЕУНИК ПЕУНИК !
Bai_Ceko написа:
малко си в грешка че си дерем стъклото muhihihihi
което ме навежда на мисълта да мина на 5 та muhihihihi

Бате толко си тъп, че почваш да ме убиждаш на град?Аз като гледам не се притеснявам или нещо такова...все пак аз съм написал от къде съм, а ти?Това помак мазен е тема за техническа неизправност на автомобил, а не за твойте комплекси.Погледни си профила само..."кара: мацките да му ПРАВАТ като вятъра" muhihihihi muhihihihi muhihihihi muhihihihi .Супер!От некой батко на улицата ли го чу?Я кажи сега ти ли си махна клапанчетата на чистачките или тате а?За такива като тебе бан до живот и нищо друго!

АЕ ВРЕМЕ Е ДА ЗАТВОРИМЕ ТАЗИ ТАКА ВАЖНА ТЕХНИЧЕСКА ТЕМА :mhihi:

ГОЛФАДЖИИ..........

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 31 Авг 2008, 17:41

Доколкото знам тези филтърчета се запушват много от течността за чистачките. Затова не ползвам. Само вода и спирт. Пробвай така колега като си ги смениш и продухаш всичко, да видиш как ще е :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бас Барабас

Мнение от Яро » 03 Сеп 2008, 15:44

Мишел написа:Доколкото знам тези филтърчета се запушват много от течността за чистачките. Затова не ползвам. Само вода и спирт. Пробвай така колега като си ги смениш и продухаш всичко, да видиш как ще е :D

Спирт за горене или спирт от аптеката? То може и рикия, ама ше требе да си сервирам салатка на подлакътника, да си насоча пръскалката настрани и да се подавам през прозореца :mhihi:
В какво съотношение ги смесваш?
Всеки шут в задника - крачка напред!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 06 Сеп 2008, 18:44

Яро написа:
Мишел написа:Доколкото знам тези филтърчета се запушват много от течността за чистачките. Затова не ползвам. Само вода и спирт. Пробвай така колега като си ги смениш и продухаш всичко, да видиш как ще е :D

Спирт за горене или спирт от аптеката? То може и рикия, ама ше требе да си сервирам салатка на подлакътника, да си насоча пръскалката настрани и да се подавам през прозореца :mhihi:
В какво съотношение ги смесваш?

Хахаа, добре разсъждаваш :mhihi:
Спирт от аптеката, 100% и едно шишенце го изсипвам в един резервоар ;)

Аватар

Мнение от ^ivo^ » 07 Сеп 2008, 18:03

И аз съм ги махнал единственото нещо което се промени освен че вече не се запушват е че малко по бавно тръгва да пръска защото водата се е върнала в казанчето
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 07 Сеп 2008, 18:11

Махате-слагате, ненужни неща, просто си почистете казанчето и системата и забравяте. При мен проблем беше цедката която е на гърловината, беше паднала в казанчето и приличаше на юфка. При ниско ниво на течността помпата засмука мизериите и чучура пресъхна. Съответно продухване, наливане на чиста течност и грижите са са забравени. :D
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: другите да изтръпват

Мнение от 318iBMW » 07 Сеп 2008, 19:14

Колеги при мен беше също запушено.Моето решение бе:махнах тия джиджавки без тях и пак се запушваха,но беше от казанчето,затова изчистете казанчето и карайте :mhihi: :mhihi: ;)
BMW 318i PoWeR Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 I Touring
Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003

Мнение от ned_gm28 » 14 Сеп 2008, 0:02

Ако не бях иначе спокоен-щех да се изнервя!Преди около 3 седмици тръгнах да си отпушвам десните пръскалки(с тънка игла).Забелязах,че има теч под кората.Зарязах го за момента-нямах достатъчно време да се занимая...И какво стана вчера?Вдигнах най после капака,откачих частично кората и като се опитах да пръскам за да видя от къде мамка му тече та да го спирам-не ще :roll: Сега пък не иска да ми бачка помпичката.Блокирала е :ok: Сега ще се опитам да я отворя.........Скапана работа с тия пръскалки! ;) Ама шъ са опраят! :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 14 Сеп 2008, 0:16

,
ned_gm28 написа:Ако не бях иначе спокоен-щех да се изнервя!Преди около 3 седмици тръгнах да си отпушвам десните пръскалки(с тънка игла).Забелязах,че има теч под кората.Зарязах го за момента-нямах достатъчно време да се занимая...И какво стана вчера?Вдигнах най после капака,откачих частично кората и като се опитах да пръскам за да видя от къде мамка му тече та да го спирам-не ще :roll: Сега пък не иска да ми бачка помпичката.Блокирала е :ok: Сега ще се опитам да я отворя.........Скапана работа с тия пръскалки! ;) Ама шъ са опраят! :yes:

Аз го имам същия теч под кората и днес направих същото като теб-махнах я и к'во да видя.На клапанчетата отстрани има по една фабрична дупчица и когато пръскам излиза толкова течност колкото и от самите пръскалки :evil: .Вадя покси-пола :mhihi: ,запушвам дупчиците :roll: и си викам "готово",да ама не,със запушени дупки на клапанчетата изобщо не пръска :evil: .Айде сега кажете к'во става.... :help:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от enrageD » 14 Сеп 2008, 19:23

Как си се сетил да запушиш дупчиците с лепило - гениално. Те от завода са ги пробили, за да те прецакат да ти тече само, ама няма да се даваш. За някои мнения в тоя форум да се чуди човек да се смее ли или да плаче.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 14 Сеп 2008, 19:31

enrageD написа:Как си се сетил да запушиш дупчиците с лепило - гениално. Те от завода са ги пробили, за да те прецакат да ти тече само, ама няма да се даваш. За някои мнения в тоя форум да се чуди човек да се смее ли или да плаче.

Айде през сълзи или през смях (по твой избор) ми кажи за к'во са шибаните отворчета?!То е ясно че трябва да ги има ,ама не и да тече от тях като лейка!!!
Сеш ли се?
Изображение

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 15 Сеп 2008, 20:49

Нови клапанчета,нови пръскалки,почистване на казанчето основно и пак проблеми.Един ,два месеца имаше мир и отново- лява запушена...оправя се ...дясна запушена..........голяма глупост са тия пръскалки.

ПредишнаСледваща

Назад към E36