колеги може ли някой да ми изкара инфо по ВИН
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Тонката
- младши ентусиаст
-
- Кара: Volvo S60 ‘18, D4, e91 320dA
Колеги здравейте...
И аз бих искал да разбера екстрите,с които е оборудвана заводски моята is-ка.
ES35079
Мерси предварително!
И аз бих искал да разбера екстрите,с които е оборудвана заводски моята is-ка.

Мерси предварително!
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
мдааа работи този сайт,и то доста бързо 

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
franko_88 написа:http://bmwfans.info/original/ Вавеждате последните 7 инициала от ВИН
Надявам се да сам помогнал
Пич не бързай да трупаш коментари. Не си прочел за какво става дума в темата. Сайта който си дал не дава и една десета от информацията за която става въпрос в темата.
Хората писали в тази тема искат пълна информация за поръчаните екстри на автомобила им както и за сериините екстри, а не да проверят с кой двигател са и кой месец им е колата.
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Ми на мен точно за това ми трябваше,да видя кой,двигател,год.на производство.Иначе се чака ден два.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
PeReZ написа:franko_88 написа:http://bmwfans.info/original/ Вавеждате последните 7 инициала от ВИН
Надявам се да сам помогнал
Пич не бързай да трупаш коментари. Не си прочел за какво става дума в темата. Сайта който си дал не дава и една десета от информацията за която става въпрос в темата.
Хората писали в тази тема искат пълна информация за поръчаните екстри на автомобила им както и за сериините екстри, а не да проверят с кой двигател са и кой месец им е колата.
Виж сега тук е форум и маи трябва да си помагаме кои с каквото може с това мога с това помагам а мисля 4е маи парво трябва да се види колата кав двигател и коя година на производство е че много собственици си мислят че колата им е 1996 а като ваведеш ВИН и какво се оказва че е 1993

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
franko_88 написа:[Виж сега тук е форум и маи трябва да си помагаме кои с каквото може
Май наистина не си наясно с това за какво точно става дума, така че не се опитвай да се обясняваш излишно... тези "общи" дешифратори ги знае почти всеки... пишеш в google "BMW VIN decoder" и си готов... ма като искаш да й знаеш екстрите на колата и оборудването както е излезнала от завода - друго е... така че чети и внимавай повече...

И за да не ставам причината за поредната развалена тема (със ненужния си коментар) :-) ще постна линка към подобна тема, http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 1&start=30 в която има повече информация и по-конкретни начини за намиране на информация за заводските екстри на БМВ-тата ни.
- RealMadrid
- Потребител
-
колеги аз исках да ми дадете инфо за екстрите с който е излязла колата от завода,ако някой може да ми даде тази информация ще съм му много благодарен, и да не забравя Весела коледа
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2