BMW 3 Compact-АВТОМОБИЛЪТ НА СТАРО
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
65 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Ogi написа:аз пък не бих разменил компота си нито с Е36 купе нито с Е30...
смятам че за дрифт и състезания компота е много по добър автомобил... единствения + на Е30-ката е че е по лек с 100-тина кила... но пък компота завива повече... Е36 купе изобщо немога да го сложа в клас "потенцялни състезателни автомобили"
ти си много интересен ....не би разменил твоита за купе що..защото нямаш кинти да си я позволиш...говоряти за хубаво купе ...изглежда че теб те интерсува колата да завива ане да ...върви

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
fedoracore то освен м3 и 328, даже по рядко 328 прави лудница, то е ясно че всеки предпочита м3 купе или 328 купе пред компакт, но не виждам какъв е смисълът да разменя моя компакт ИС със купе Ис. И аз не бих си го разменил за Ис купе или 2.0 купе, ако вече е 2.5 нагоре да бих го сменил, но акциза пречи. Дали оги не е могъл да си купи купе ИС или 2.0 не виждам защо, защото и тях можеш да ги намериш на по 5-6000хил, лв. Оги е сложил М пакет на компакта, не виждам какъв е проблемът ако си е купил купе и на него да сложи...
А твойта викаш върви а не само завива
кажи със какъв двигател си, защото има една поговорка всичко що е под 2.5 си е щайга 
А твойта викаш върви а не само завива

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
какво сте сложили и двамата ..м брони и какво още...виждам че и на теб и на него не са ви пълни м -пакетите....братле lажното е да завива ..па варвежа го остави ..на мен ..моита върви като за 98 г.м52-доволно 

- ditko1
- старши ентусиаст
-
fedoracore викаш не ми е пълен М пакета и аз съм го слагал, как разбра, че не е пълен
Дай да пуснеме моя компот дето само завива срещу твойта бегачка

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
ditko1 написа:fedoracore викаш не ми е пълен М пакета и аз съм го слагал, как разбра, че не е пълен![]()
знаеш ли ..нямам дизел кола ..А ТИ СИ НАФТОВА ПЕЧКА ....няма смисъл да те разочаровам ...обичам гонките и за това съм притежател и на ХОНДА ПРЕЛЮТ доста по бърза от баварeца ..така че млади момко ...когато кажеш .ти бъди спокоен ластици ще има и за тебе с шестака ...

- ditko1
- старши ентусиаст
-
О велики и бързи японецо
това звучи като "аз имам GTI и съм най-бързият"

обичам гонките и за това съм притежател и на ХОНДА ПРЕЛЮТ

това звучи като "аз имам GTI и съм най-бързият"

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
дидко -диди БЕГАИ НА СЕЛО БРАТЛЕ там може някои да ти забележи компота -м -пакета уж ,само дето огледалцата са ти избягали някъде ...И ПРОДЪЛЖАВАИ ДА СИ МЕЧТАЕШ 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
fedoracore написа:дидко -диди БЕГАИ НА СЕЛО БРАТЛЕ там може някои да ти забележи компота -м -пакета уж ,само дето огледалцата са ти избягали някъде ...И ПРОДЪЛЖАВАИ ДА СИ МЕЧТАЕШ
В заблуда си нещо ми се струва

Огледалата се поръчват допълнително към М пакета.
А тоя на дидко е заводски и е пълен

И къде прочете и как разбра че компота му е дизел

Интересно ще е да ти направи един ластик на 400м.
Аз залагам на сешоара под неговия капак

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
Напълно поркрепям дидко... таблото си признавам че не ме кефи колкото новото табло на е36 купе и т.н., но 1 път не съм седнал в колата и това да ми направи впечатление, седнеш ли в бмв съвсем други неша те вълнуват, на снимки съм сагласен че купето е по-хубаво, за 325i , 328 и М3 сагласен купето си е купе, но пред 318is предпочитам 318ti...

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Хубаво е да оправите тона в темата и да не я превръщате в тема за улични
гонки,защото в противен случай ще и сложа катинара.
гонки,защото в противен случай ще и сложа катинара.
Бмв компакт
Аз също имам Компакт и то 318ti и съм доволен смятам ,че по доста показатели изпреварва съперниците .
Може би съм пристрастен като голям фен на концерна БМВ ,но се пак гледах и слухтях много преди да си го купя.Лично на мен също ми харесва повече от обикновеното купе за това си зех компакт ,но сичко въпрос на лично виждане
Може би съм пристрастен като голям фен на концерна БМВ ,но се пак гледах и слухтях много преди да си го купя.Лично на мен също ми харесва повече от обикновеното купе за това си зех компакт ,но сичко въпрос на лично виждане
Последна промяна Waffen на 03 Ное 2008, 21:56, променена общо 1 път

- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
Е вие тука искарвате компакта че е наи гадното BMW,баси и колегиалноста имате(ниякои от вас)
Още малко ще отречете че компакта нее от марката BMW
Аз пък от моито съм стращо доволен,повечетоми колеги и приатели имат разни КУПЕТА И СЕДАНИ и мога да викажа че имат много повече проблеми отколкото мене!
Още малко ще отречете че компакта нее от марката BMW

Аз пък от моито съм стращо доволен,повечетоми колеги и приатели имат разни КУПЕТА И СЕДАНИ и мога да викажа че имат много повече проблеми отколкото мене!
Колеги,и аз да изкажа скромното си мнение.Около 7(СЕДЕМ!!!)години карах ГОЛФ3(1,8 и 1,6),а от това лято съм на КОМПАКТ(Изпадна ми изгодна оферта след като продадох ГОЛФ-а).Никаква База за сръвнение не може да има,освен че двете коли се водят ЕДИН КЛАС.Повярвайте ми,аз много си харесвах Голф-а...Ама вече НЕ!Да не забравяме,че BMW май се ВОДИ ПРЕМИУМ марка(нищо че Компакта го водят най-дървеното BMW),а VW си е МАСОВКА...Мойте Уважения към всички притежатели на Голф,но Компакта според мое лично е по-ВЕСЕЛА и каращта те да се УСМИХВАШ кола.Поздрави от Мен! 

- BManoWar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320Ci
- Мечтае да кара: MiG 29
Абсолютно сьм сьгласен,и аз имах Golf 3,после седнах на Комп-че и забравих за VW. Няма база за сравнение нито за возия нито за комфорт,нито за квото и да е,колата е страхотна и мн по-опростена от другите модели,което лично за мен е предимство,сега сьм на купе и бера доста повече ядове.niko74 написа:Колеги,и аз да изкажа скромното си мнение.Около 7(СЕДЕМ!!!)години карах ГОЛФ3(1,8 и 1,6),а от това лято съм на КОМПАКТ(Изпадна ми изгодна оферта след като продадох ГОЛФ-а).Никаква База за сръвнение не може да има,освен че двете коли се водят ЕДИН КЛАС.Повярвайте ми,аз много си харесвах Голф-а...Ама вече НЕ!Да не забравяме,че BMW май се ВОДИ ПРЕМИУМ марка(нищо че Компакта го водят най-дървеното BMW),а VW си е МАСОВКА...Мойте Уважения към всички притежатели на Голф,но Компакта според мое лично е по-ВЕСЕЛА и каращта те да се УСМИХВАШ кола.Поздрави от Мен!

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
65 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5