Проблем с XENON при монтажа

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от presledvach » 09 Авг 2008, 9:51

Колеги ето и малко снимки за какво става дума, слагам линк към страницата.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=6838609[url][/url]

Потребител
Аватар

Мнение от presledvach » 09 Авг 2008, 10:02

someone написа:Колега, аз не си слагах сам ксенона, но гледах какво правят - с една пила разшириха отвора за крушката, някъде в горната част. А за десния фар, вместо да сваляш фара, можеш да свалиш казанчето за чистачките - така се отваря достатъчно място. На мен ми го монтираха Лъчо и Ники от форума. Мисля, че те ще могат да ти дадат повече инфо.

Благодаря зя инфото колега, и аз горе долу по саштия начин мислех да се ориентирам и ще видим какво ще се получи, само не ми е ясно защо са оставили толкова малък отвор тия гадове от Депо.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 1,8 97g

Мнение от maksim_uk » 09 Авг 2008, 11:26

presledvach написа:
someone написа:Колега, аз не си слагах сам ксенона, но гледах какво правят - с една пила разшириха отвора за крушката, някъде в горната част. А за десния фар, вместо да сваляш фара, можеш да свалиш казанчето за чистачките - така се отваря достатъчно място. На мен ми го монтираха Лъчо и Ники от форума. Мисля, че те ще могат да ти дадат повече инфо.

Благодаря зя инфото колега, и аз горе долу по саштия начин мислех да се ориентирам и ще видим какво ще се получи, само не ми е ясно защо са оставили толкова малък отвор тия гадове от Депо.

колегата е много прав.с една пила леко ьглите кадето влиза крушката и ще стане.и аз сам с депо сам си монтирах ксенона и при мен беше сащото.успех ще се справиш.

Потребител
Аватар

Мнение от presledvach » 10 Авг 2008, 12:29

maksim_uk написа:
presledvach написа:

колегата е много прав.с една пила леко ьглите кадето влиза крушката и ще стане.и аз сам с депо сам си монтирах ксенона и при мен беше сащото.успех ще се справиш.

Мерси колега ще пробваме и ще кажа после как е минало

Потребител
Аватар

Мнение от presledvach » 12 Авг 2008, 17:01

Така първо да благодаря на всички, които се отзоваха :bowdown: благодаря ви много. Снощи го монтирах, като пилнах малко с бургия отвора и пасна.

Предишна

Назад към E36