Проблем-обороти празен ход
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Еее брато луд ли си тия датчици са маса пари (180лв броя ако не се лъжа). Не дей се набутва, разгледай хубаво всички обяви в продава, питай Явор, убеди се че не те лъжат нещо майсторите. И аз имах грешки в компа от нок сензори (въпросните детонационни датчици) ама просто се бяха развили. Те са едни много здрави пиезо микрофони хванати на блока, до колкото знам не се развалят току така. Трябва да се натегнат с 20 нютонметра, с по-малко може да се развие и да вкара грешки, както стана с мойте.
А как така пръсната тръба за водата? Да не си купил и ти ИС-ка със спукана глава?
А как така пръсната тръба за водата? Да не си купил и ти ИС-ка със спукана глава?
We love you Ronnie!
- bmw 318 is
- младши ентусиаст
-
ами ло6ото е 4е единият е праснат а другия е напукан целия и аз ре6их да сменя и двата какво да правя ве4е зе да ми омразва едно след друго се разваля апак о6те не сам се ка4ил да я карам таз кола
сас секи изминал ден сменям 4аст след 4аст както е трагнало като я направя а аз 6те я направя как после 6те я карам таз кола сарце не ми дава по тез на6ти пати6та а дат4иците ги гледахме в босх колко са ина4е оргинални са кам 130 140 лвто и това не е евтино

Познато ми е, и аз купих тоталка
Тия маркучи като си ги сменил виж дали случайно не стават много твърди след 5-10 мин каране. Щото ми се струва странно да се пръсне ей така от нищо. Ако са твърди най-добре слагай един 2 литров шестак и разпродай М42ката. Като те слушам, предполагам, че колата ти е много присърце и няма да ти се продава, но ако проблемите продължават поне мотора можеш да смениш.

We love you Ronnie!
- bmw 318 is
- младши ентусиаст
-
ами ло6ото е 4е мотора го бива само тез страни4ни малки и скъпи проблем4ета ме спират да си карам ма6инката дано я оправят 4е язък за феиса и
Препоръчвам ти да му измериш компресията, това е най-определящо дали си заслужава да се прави двигателя или не. И пак ти казвам за тия нок сензори, говориш в множествено число все едно искаш да ги смениш и двата... трудно ми е да повярвам, че са ти развалени и двата, то тва е едно желязо с пластмасова облицовка и жица, вътре има пиезокристал. Ти видя ли ги с очите си двата сцепени или нещо подобно? Единият лесно се вижда като погледнеш зад масления филтър, а другият е забутан между трети и четвърти цилиндър и единственият начин да се види е като махнеш колекторите. Да не би някой майстор да иска да ти ги "купи" и после да каже "е, ама аз ги хвърлих старите, за нищо не ставаха" и грешките от компа да изчезнат щото ги е натегнал междувременно?
We love you Ronnie!
- bmw 318 is
- младши ентусиаст
-
ами да и двата ги видях единият бе6е останал само жи4ката а другия е праснат целия ама не е разпаднат две покла6тания му трябват и става като първият дано само това да е проблема и да се оправи но сега 4акам доставка по ди е4 ел ина4е никаде ги няма вси4ки морги обиколих няма в магазина на бмв съ6ту само доставка 6те по4акам о6те 2 дена дано доидат по скоро
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2