опечален

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М-43Б-18,318i

Мнение от emes691 » 22 Юли 2008, 14:22

Радваме се всички че сте живи и здрави,но дано застрахователите ти излезат коректни,защото ако не са бая пари са,поне като гледам от снимките.Искрено съжалявам,УСПЕХ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mamintaiko » 23 Юли 2008, 22:04

ей пичове страхотен съпорт ми давате - щом и жената се впечатли ...........колата май ще я разкоствам - нещо не мчи тръгна с нея и това си е .....................обаче нали сме идиоти- поне аз де ............теглих кредит в понеделник и днеска си купих една Е46-ца..................нема се кача на друга тараба...........пак благодаря за тези , които ме подкрепиха психически - повервайте , беше важно за мене да се съвзема- от неделя всичко ми е като мъгла всичко стана много бързо ..........наистина , маината му на всичко , като лекар знам , че живота ми е по скъп от ламарината ........аммммммпоне така си мисля де ,за детето и жената обаче нема спор................и гледайе как карате и кой е зад вас ...имам предвид зад колите ви де хахахахаха...............а тия снимки надявам се да имат и поучителен характер - да го ударя на морал малко де - ама сега като се юрнеме по морето предпочитам да си върна колата здрава , а не в тоя вид

и да знаете ВИНАГИ пропускам бимба да ме изпревари или да мине , дори да няма предимство - като ще сме клуб , да сме такъв наистина :bowdown:

пак 10х и със здраве

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 23 Юли 2008, 22:36

Радвам се колега че всичко е наред. Щом не ти е тръгнало с тази кола си прав ,зарежи я и това е. А отностно е46 честито и ти пожелавам много безаварийни километри и само гуми , но задгърби тази тема, отвори нова и покажи новата... Гледаш само напред и това е... Мен винаги в мокри условия ме е било страх да карам не за да не се ударя , а за да не ме ударят отзад че всякакви ги има по улиците .
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 23 Юли 2008, 22:45

Честита нова кола колега!!! Колегата е прав .... пускай новата тема със снимките на новата количка .... старата тема я забрави :) :winky: :mhihi:

Предишна

Назад към E36