проблем с ру4нара
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- slep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бангия
- Мечтае да кара: много кончета под капака
liloff написа:Неграмотна работа. Ако е с дискове отзад, ръчната е напълно независима. Ако е с барабани, друга тема.
Колега ако е прозвучало като заяждане се извинявам
Да при дисковите накладките на ръчната стоят вътре в кожуха
При мен беше точно така отначало леко стържеше докато едното колело не блокира и не ме завъртя След като свалих диска видях че щивта се е отскубнал и беше направил мазало

Не всичко което лети се яде
Няма проблеми.
При първата профилактика на колата, още като я купих, ги сменихме, понеже ми казаха, че са в плачевно състояние. Съжалявам че е стигнало до кофти момент при теб. Иначе се натягат от гайките под ръчната, но не знам дали се изравнява само налягането върху цилиндърчетата, или всяка врътка на гайката е от значение.
За жалост при механиката на колите, повечето неща се научават по трудния начин. А наистина не знам как са захванати, знам че са едни малки накладки само.
При първата профилактика на колата, още като я купих, ги сменихме, понеже ми казаха, че са в плачевно състояние. Съжалявам че е стигнало до кофти момент при теб. Иначе се натягат от гайките под ръчната, но не знам дали се изравнява само налягането върху цилиндърчетата, или всяка врътка на гайката е от значение.
За жалост при механиката на колите, повечето неща се научават по трудния начин. А наистина не знам как са захванати, знам че са едни малки накладки само.
- slep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бангия
- Мечтае да кара: много кончета под капака
Също така има и на самите накладки зъпчатка от където се регулират до плътното им влизане в диска И след това се донатегат отгоре при ръчната
Не всичко което лети се яде
Да де, отделно са във вътрешната част на диска. Нали това писахме до сега. Ходи да ти ги сменят някъде. 50лв. консумативи ми се въртят по памет (АТЕ).
Аз от АТЕ не съм много доволен, малко квичат на предните ми, май ще се търсят Брембо накладки за отпред.
Ходи сменяй, че гледай при колегата какво мазало се е получило.
Аз от АТЕ не съм много доволен, малко квичат на предните ми, май ще се търсят Брембо накладки за отпред.
Ходи сменяй, че гледай при колегата какво мазало се е получило.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2