Дефект в BMW-тата ??

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 14 Юли 2008, 19:12

Ми аз за ко не си купувам М6, щото има дефект...... в ЦЕНАТА :mhihi: :mhihi: :mhihi:
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 14 Юли 2008, 19:25

Дефекта е в задното...вкара ли ти бензин в г*за няма излизане... :twisted:
Е,аз днес на работа реших да побръмча в обедната почивка с един мотокар...и както си го въртях из двора забравих,че е с предно и с тия теснолинейки точно за 1 завой го обърнах... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Верно е тфа,че от задно на предно не се минава... :lol:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 14 Юли 2008, 19:41

Дефектите са в задкормилното устроиство,иначе и моята е от италия ама не се оплаквам.Просто гледаи добре,иначе всимаи голям мотор че иначе после ще събираш пари,пак естествено за БМВ,ама с по голям мотор(БМВ отърване няма)
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: самолет с педали
Детайли за колата: BMW E 36 coupe 316i M43

Мнение от aisikterix » 14 Юли 2008, 21:45

GVT написа:
aisikterix написа:Абе италянците са наистина мундари по отношение на колите .Имам бивш колега който ми е разправял че тия мундари само доливат масло в двигателя и не го сменяват.Рядко са хора да сменят масло.Е ка да има читави мотори .Аз миналата година си взех Е36 купе италянски внос с документ че е сменян мотора в сервиз на БМВ и и още лакът седи по капака и всяко едно съединение е с щампика на бмв и вдигам щеката на маслото и едва я цапа в долния край.Е кажете ми това не са ли мундали хора на тоя нов мотор да не му гледаш маслото.Затова пич не си мисли че специално 320 имат дефект .Всяка кола която не се подържа ше има и не само дефект а дефекти

А ти кога виде как си карат колите макароните.Чул някой нещо,не дочул и айде после легендите.И там като тук има мърлячи но дори тук са повече.Вие изкате хем душата в рая хем к.а докрая,е нема евтино и хубаво.Хубавите коли навсякъде са скъпи,да не мислиш,че там на всеки кръстопът ги продават за по 200 евра.А за мърлячите -Оня ден един си смени на ИС-ката маслото пред мен и си сложи наливно М10 :shock:Дори кретена не си смени въздушния филтър ,само го изтупа малко и айде обратно. :mhihi:

ти направо ме преби с тоя с М10Д ебати толкова ли нема 50 лв за що годе свестно масло ебаси човека
ИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 14 Юли 2008, 21:54

pistata9889 написа:Просто гледаи добре,иначе всимаи голям мотор че иначе после ще събираш пари,пак естествено за БМВ,ама с по голям мотор(БМВ отърване няма)

Послушай колегата, аз така направих компромис с двигателя и сега като чуя някой шестак и ................... :( .Търсих си 318ис отначало, ама искочи тва 316 много на оферта и сега малко съжалявам, че не зех по силна.Като гледам и колегата е с 316, значи не е само при мен :mhihi:
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: самолет с педали
Детайли за колата: BMW E 36 coupe 316i M43

Мнение от aisikterix » 14 Юли 2008, 21:54

А ти кога виде как си карат колите макароните.Чул някой нещо,не дочул и айде после легендите.И там като тук има мърлячи но дори тук са повече.Вие изкате хем душата в рая хем к.а докрая,е нема евтино и хубаво.Хубавите коли навсякъде са скъпи,да не мислиш,че там на всеки кръстопът ги продават за по 200 евра.А за мърлячите -Оня ден един си смени на ИС-ката маслото пред мен и си сложи наливно М10 :shock:Дори кретена не си смени въздушния филтър ,само го изтупа малко и айде обратно. :mhihi:[/quote]

Баце на тия им се носи славата квото и да ти е манеието за тех.Що не е така за германците и щвецарците например .Е верно че има единични случай и при тех ама не е практика .Поддръжката на автомобилите им е перфектна .Аз 4 коли "германки" съм карал до сега и не ми се е налагало да правя нищо по тех освен едно масло и ремъци.в рамките на три години щото после ги разкарвам.А на това купе му смених почти целата ходова част. Така че мнение то за мундалъка си е лично мое и не ангажирам други но чувам от тук от там че и други колеги правят ремонти по коли взети от италия още що са ги взели.
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: E36 Touring M50

Мнение от EnthusiasT » 14 Юли 2008, 22:10

ей такива най ги обичам,забрави да налее вода в радиатора,стрелката на темпа мрадне малко в десно и айде - почва да рьси наа сички че е вечен и непоправим дефект ма производителя...ако искаш корав автомобил,ако не БМВ нема на каде другаде да хоиш

п.п. - точно па италианец да ми успорва немско качество като техните коли треа ги продават с по неколко пирона да си ги закача на стената щото само така мое да издаржат поне неколко часа без да се преебат - скапани буклуци

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: м6

Мнение от go6o82 » 24 Юли 2008, 16:26

незнам каде са по добри аз май извадих късмет зех от италия,но нямам оплаквания п двигателя вобще,само дифа е за смяна,всичко друго бачка на 6 за сега .май е въпрос на късмет от каде ще вземеш

Предишна

Назад към E36