Питане относно оглед на кола
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
братле незнам каква кола точно искаш, но с тази определенно ще се набуташ.
1-во километрите 190 и нагоре хиляди - колкото и да е издръжлив мотора на тези километри.....а и със сигурност са го върнали, така че си направи сметката...
2-ро наточени коли не се копуват от незнайни хора, защото вероятността да са ги юркали е голяма
3-то щом нямаш пари вземи си по-скромен модел кола
4-то явно нямаш пари да я храниш (тука влиза данък и бензин и газ в случая) насочи се към по-малък двигател.....това 10-15л/100 газ не е малко.
мой съвет: вземи си скромна кола която да я направиш, както искаш (ако толкова държиш на това)
а и друго ако ще слагаш алтернативно гориво слагай метан (не прави моята грешка)
1-во километрите 190 и нагоре хиляди - колкото и да е издръжлив мотора на тези километри.....а и със сигурност са го върнали, така че си направи сметката...
2-ро наточени коли не се копуват от незнайни хора, защото вероятността да са ги юркали е голяма
3-то щом нямаш пари вземи си по-скромен модел кола
4-то явно нямаш пари да я храниш (тука влиза данък и бензин и газ в случая) насочи се към по-малък двигател.....това 10-15л/100 газ не е малко.
мой съвет: вземи си скромна кола която да я направиш, както искаш (ако толкова държиш на това)
а и друго ако ще слагаш алтернативно гориво слагай метан (не прави моята грешка)
- nthnl
- младши ентусиаст
-
- Кара: Renault Megan E-Tech, Kia Sorento
- Мечтае да кара: По пистите :)
добре колеги виждам че темата набира скорост..
въпрос искате да си взема кола за 7500 и да съм аз.. няма лошо найстина само че още 2000 лв за газ, после за джанти за зимни гуми, озвучение и каквото още там се сетите.. не съм богаташ и затова предпочитам да си купя кола която повече да не бутам пари за ъпгрейди в нея. Не че съм се поддал на емоция или нещо такова.. просто ми писна да карам каруца която хем не върви хем гори повече от една 20-ка. Ако се хвана да я оправям ще ми излезе златна.. да вярно е че сам се набутах затова не споря и затова и я пускам тази тема.. ако следващата ми кола ще гори пак 15/100 то няма смисъл да я сменяма тая .. то бензина до нова година ще стане 3 лв или поне такива са прогнозите..
ПП друго което забравих - аз наистина предпочитам е39.. няма какво да се лъжем найстина ми харесва повече .. само че като видя смяна на предно окачване над 1000 лв ( без амортисиорите и направо ми иде да се застрелям ) затова и се спрях на малко по добра е36 понеже и поддръжката ще е по-евтина
въпрос искате да си взема кола за 7500 и да съм аз.. няма лошо найстина само че още 2000 лв за газ, после за джанти за зимни гуми, озвучение и каквото още там се сетите.. не съм богаташ и затова предпочитам да си купя кола която повече да не бутам пари за ъпгрейди в нея. Не че съм се поддал на емоция или нещо такова.. просто ми писна да карам каруца която хем не върви хем гори повече от една 20-ка. Ако се хвана да я оправям ще ми излезе златна.. да вярно е че сам се набутах затова не споря и затова и я пускам тази тема.. ако следващата ми кола ще гори пак 15/100 то няма смисъл да я сменяма тая .. то бензина до нова година ще стане 3 лв или поне такива са прогнозите..
ПП друго което забравих - аз наистина предпочитам е39.. няма какво да се лъжем найстина ми харесва повече .. само че като видя смяна на предно окачване над 1000 лв ( без амортисиорите и направо ми иде да се застрелям ) затова и се спрях на малко по добра е36 понеже и поддръжката ще е по-евтина
Последна промяна nthnl на 07 Юли 2008, 19:09, променена общо 1 път
виж за външността на колата всеки може да реши да налее или не пари в това....но на тези километри ще ти се наложи да налееш и по двигателя а това е вече неизбежно, а частите идват от германия (не са турски) ако се сещаш на къде бия и вероятно ще ти се наложи ако не веднага то много скоро да направиш тази неизбежна инвестиция......ти си решаваш вкрая на краищата
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Че защо ти е кола по която няма нищо за правене,когато реализираш всички идеи за колата си вече е време да се разделиш с нея!И да започнеш нов проект разбира се 

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- alexandrovi
- кандидат ентусиаст
-
....а гарантира ли ти някой че като няма нищо за ъпгрейд,няма да роди и да се радваш на екстрите ама на место.аз съм в такова положение,малко се надскочих но като не даваш пари за ремонти,има парички за газ.инжекционче,рингчета,джанти и т.н.т. но твоя работа ако си търпелив и упорит ще намериш е39 520-96-98г. до 10000 бъди сигурен газта е 1600-1700лв. и пак се вместваш в 12000 а това е друга кола. а това за окачването не мисля че е много вярно как и колко трябва да караш за да разбиеш всичко по окачванетоnthnl написа:добре колеги виждам че темата набира скорост..

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Колега ето ти същата кола и във форума
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... ght=cabrio

- sety
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 740i
- Детайли за колата: individual
колега аз имам количка като за тебе в перфектно състояние и няма да ти харчи много (316) ако сложиш газ още по добре за тебе колата е зелената от галерията ми
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Това го виждам много често на живо и външния вид според мен е отвратителен и не си залсужава парите, освен това всеки път като го виждам собственика тръгва с пилене на гуми, от което може да си правиш изводи как е карана. Стъклопластова предна броня, вероятно е имала удар, илиенски фарове... 8000лв максимум ама Максимум
За кола карана от келеши ( а съгласете се, че кабриото си е келешарска история, при нашият климат) толкова пари не бих дал! Кабрио си взимат недоебали 18-годишни пикльовци! Взимай читава и конфортна Е39! Външния вид на тая дето си се спрял не си заслужава коментара! Ужас с една дума! Циганин я кара - гарантирам! И май има роднини в Перник... 

0878623717 - Всякакви строителни ремонти!
[quote="ViLaS"]Кабрио си взимат недоебали 18-годишни пикльовци! Взимай читава и конфортна Е39!
Eй това за пикльовците ме изкефи
Та значи да си кажа и моето мнение.10000 лв за Е36 не бих дал посмъртно,освен ако не са го обзавели онези майсторите от предаването"Пич оправи ми колата"
Забелязвам,че предния номер е леко или ударен или е бил смачкан ,абе имало е нещо.Та на Е39 ките частите верно са си бая скъпички,но пък за сметка на това са и доста здрави и добре проектирани.За комфорта едва ли има смисъл да говорим. Смятам,че за 10 хилки Е39 ката по си заслужава отколкото за Е36,което е напудрено и човека едва ли не му се кефи,като прочетох в обявата му тук във форума.Само штракаш с пръсти и колата тръгва
нещо от сорта ама решил да го продава
Що ли го продава сигурно да зарадва някой фен със това ,че му е направил лек тунинг и то особено със тези фарове за,които вече ще почнат да ти дават 2 комплекта на цената на 1.Не е изключено ако е имала удар това е по-евтиния вариянт за фаровете
Колега потърси още малко,не се хвърляй веднага.Верно хваща окото на пръв поглед,но мисля,че за тази цена не си струва пък и малко се съмнявам,че всичко и е ОК.Ти си преценяваш.
Успех

Колега потърси още малко,не се хвърляй веднага.Верно хваща окото на пръв поглед,но мисля,че за тази цена не си струва пък и малко се съмнявам,че всичко и е ОК.Ти си преценяваш.
Успех

Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.

майсторите от предаването"Пич оправи ми колата"
Аиде да не се заяждам ще го кажа така:
Добре бе пич как може да ти харесват боклуците който правят тази сган от негри които ти наричаш майстори,като например цветя между седалките,губер на таблото и хранилка за куче в багажника са само част от великите им тюнинг проекти!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- nthnl
- младши ентусиаст
-
- Кара: Renault Megan E-Tech, Kia Sorento
- Мечтае да кара: По пистите :)
здрвайте отново,
както са казали хората - утрото е по-мъдро от вечерта. Друго си е човек да легне да се наспи и да обмисли нещата. Вчера един мой добър приятел ме заведе до една автокъща и видях една 318иС, която така да се каже ми грабна окото (жалко че беше 9 без 15 та можех да я видя само през оградата). Явно още съм много малък да си позволя да карам е39 и затова мисля да го направя този компромисен вариант - хем да изглежда прилично, хем да не харчи повече от заплатата ми на месец и да не е изключително скъпо. Пишеше, че и искат 6900 но беше нещо задраскана цената та ще ходя тези дни да я видя какво представлява. От опит вече знам че частите за е36 не са толкова скъпи ( е не са цената на опелските .. ) и дори и да плащам заем пак мисля че ще смогвам с поддръжката. Между другото като казах, че не искам да наливам пари в колата за ъпгрейди имах предвид за ремонти иначе за рингчета лайснички и такива неща с удоволствие бих дал пари.
Иначе предлагаха ми някаква бърза хонда за 8000лв тунингована това онова но от БМВ на друга кола не се качвам.
Така и все пак, пак да почна с въпросите:
1. 318иС която гледах беше в автокъща - има ли проблем да се закара принципно до Дару кар за диагностика? До сега не ми се беше налагало да купувам кола от автокъща и не са ми много ясни нещата.
2. Дават ли да се покара колата известно време?
Сигурно има и други неща които искам да попитам но не се сещам в момента.
Поздрави,
Михаил Великов
както са казали хората - утрото е по-мъдро от вечерта. Друго си е човек да легне да се наспи и да обмисли нещата. Вчера един мой добър приятел ме заведе до една автокъща и видях една 318иС, която така да се каже ми грабна окото (жалко че беше 9 без 15 та можех да я видя само през оградата). Явно още съм много малък да си позволя да карам е39 и затова мисля да го направя този компромисен вариант - хем да изглежда прилично, хем да не харчи повече от заплатата ми на месец и да не е изключително скъпо. Пишеше, че и искат 6900 но беше нещо задраскана цената та ще ходя тези дни да я видя какво представлява. От опит вече знам че частите за е36 не са толкова скъпи ( е не са цената на опелските .. ) и дори и да плащам заем пак мисля че ще смогвам с поддръжката. Между другото като казах, че не искам да наливам пари в колата за ъпгрейди имах предвид за ремонти иначе за рингчета лайснички и такива неща с удоволствие бих дал пари.
Иначе предлагаха ми някаква бърза хонда за 8000лв тунингована това онова но от БМВ на друга кола не се качвам.
Така и все пак, пак да почна с въпросите:
1. 318иС която гледах беше в автокъща - има ли проблем да се закара принципно до Дару кар за диагностика? До сега не ми се беше налагало да купувам кола от автокъща и не са ми много ясни нещата.
2. Дават ли да се покара колата известно време?
Сигурно има и други неща които искам да попитам но не се сещам в момента.
Поздрави,
Михаил Великов
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4