айде и аз E36 320i COUPE колко струва?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
Re: айде и аз E36 320i COUPE колко струва?
Бях свидетел,как "римляни" се похвалиха с компактМ44Б19 с пълен М пакет,клима,подгрев рекаро,ел люк,даймънд шварц металик.лята джанта 16=2300лв 

С много любов към децата!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
PaCk0o написа:In_Memoriam написа:По темата (или не, вече загубих нишката), и аз имам 2 предложения да видим как бихте ги оценили
![]()
http://www.cars.bg/u689604
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details (като изключим газовата и някоя лепенка М3)
2-рото е от човек, който вкарва и други много добри попадения (рекарота, м-паркети и т.н.). Виждал съм и други негови обяви.
хахаха за втората обява, тази кола края на миналата година(по спомен) я видях в КАТ Варна и ми изглеждаше на тотален кош, цялата беше мръсна не поддържана със скъсан гюрук, капака и беше вдигнат и там не беше цветущо, вътре също поне това забелязах за малкото време в което я погледнах. Ако някой си е набелязал нека наистина я оглежда добре да не е само някой замаскирана колкото да фаща окото.
Ми той продавача, всъщност са двама братя, е известен с... коли много не вкарва, предимно от Германия/Австрия и предимно, абе да не кажа само Е36-ци, очукани/голи без нищо и т.н., отделно и от Бг купува само 36-ци пак такива очукани... и после им реди некви екстри и измислени М паркети, малко боичка, ангелски очички, фешън джанти и айде обява на цена х3 от която я е купил... преди време мен ме омота с едно купе с уж оригинал М паркет, рекаро и т.н., накрая като даде ВИН-а ми стана ясно... имаше един колега от форума си беше харесал една Е30-ка която беше с маняшки джанти, пребоядисана (ама отдоло с ръждата) която преди това въпросния е купил за цена малко над скрапа и я е "постегна" в обявата пишеше "спешъл едишън нещо си"

- recar0
- Потребител
-
- Кара: E46 330Ci, Е30 320
- Мечтае да кара: E30 M3
Bavarcho написа: имаше един колега от форума си беше харесал една Е30-ка която беше с маняшки джанти, пребоядисана (ама отдоло с ръждата) която преди това въпросния е купил за цена малко над скрапа и я е "постегна" в обявата пишеше "спешъл едишън нещо си"
Аз съм този колега и +1 въобще да не му се обаждаш на този!