318Is Цена?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Re: 318Is Цена?

Мнение от Denmark » 22 Юли 2014, 0:42

liloff написа:Moята има клапата на гърнето: 323ti.
Kaто я паля, изревава много хубав, после чувам как затваря клапата на гърнето и утихва. Това е напълно стокова генерация. Нищо не съм пипа..
Но определено, около 1500-2000 оборота има много приятен глас.

Бях се засилил да си правя средното, задното, тръбата и фланеца от неръждаема стомана, но засега не виждам смисъл, освен от гъзария. Ще е по-шумно, а това с клапата на гърнето ме кефи много. :) Би било доста трудно да се направи клапа на поръчково гърне.

аз бих пробвал или да я махна или по някакъв начин да остане постоянно отворена, само дето дето аз не знам дали я имам. аз не забелязвам тази разлика дето казваш, а само след като колата е загряла напълно, че звука става доста добър на около 1400 оборота. и да също при палене на загрят двигател е много як рева :)

иначе Supersprint и Eisenmann ми харесват, но честно казано ми идват доста шумни, а особено за всекидневно каране. ама и не мога да разбера на тия клипчета постоянно раздават газ, няма нормално каране. би било интересно да се чуе как е примерно на 4-та с 2500 оборота или на 5-та с толкова :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Re: 318Is Цена?

Мнение от Vanqu1sh » 22 Юли 2014, 10:34

Тя клапата ако я имаш се вижда лесно. На десния накрайник на гърнето е и е доста лесно да я разкачиш.

Предишна

Назад към E36