318Is Цена?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
Re: 318Is Цена?
liloff написа:Moята има клапата на гърнето: 323ti.
Kaто я паля, изревава много хубав, после чувам как затваря клапата на гърнето и утихва. Това е напълно стокова генерация. Нищо не съм пипа..
Но определено, около 1500-2000 оборота има много приятен глас.
Бях се засилил да си правя средното, задното, тръбата и фланеца от неръждаема стомана, но засега не виждам смисъл, освен от гъзария. Ще е по-шумно, а това с клапата на гърнето ме кефи много.Би било доста трудно да се направи клапа на поръчково гърне.
аз бих пробвал или да я махна или по някакъв начин да остане постоянно отворена, само дето дето аз не знам дали я имам. аз не забелязвам тази разлика дето казваш, а само след като колата е загряла напълно, че звука става доста добър на около 1400 оборота. и да също при палене на загрят двигател е много як рева

иначе Supersprint и Eisenmann ми харесват, но честно казано ми идват доста шумни, а особено за всекидневно каране. ама и не мога да разбера на тия клипчета постоянно раздават газ, няма нормално каране. би било интересно да се чуе как е примерно на 4-та с 2500 оборота или на 5-та с толкова

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Re: 318Is Цена?
Тя клапата ако я имаш се вижда лесно. На десния накрайник на гърнето е и е доста лесно да я разкачиш.