За колко пари си купихте колата?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Василев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 316i
- Мечтае да кара: AC Schnitzer BMW M3
316i 92 година - 4к .. но нещо не ми хареса интериора , както на много други сред вас предполагам , защото всеки си я прави за себе си
Сложих двд с усилвател и тем подобни , сложих червен кожен салон , сложих спортен волан , смених си цвета на таблото да е светло сив с червени букви и цифри .. и тя стъпи на 6 .. но полека лека още неща слагам . Жената вика за какво хвърляш пари .. по добре сабери и си купи друга но ми се къса сърцето при тази мисъл

Сложих двд с усилвател и тем подобни , сложих червен кожен салон , сложих спортен волан , смених си цвета на таблото да е светло сив с червени букви и цифри .. и тя стъпи на 6 .. но полека лека още неща слагам . Жената вика за какво хвърляш пари .. по добре сабери и си купи друга но ми се къса сърцето при тази мисъл

- whisky_touch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х4 2025
- Мечтае да кара: e60 M Power
за 3000 euro, от автосалон в Италия, сам ходих да си я избирам и нищо не ми хареса по автокъщите и накрая в един автосалон спрях и се влюбих,беше обявена на 3500,но човека смъкна 500 евро,като я докатах и и платих всички такси и данъци ми излезе към 8000 лева,но не съжалявам,защото ги знам тия за по 3-4-5000 лева кви са таралясници
Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизаин, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на БМВ... !
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
whisky_touch написа:...
Правилата на форум BMW Club Bulgaria:
Точка 3. Не изравяйте стари теми*. Ако искате да добавите нещо важно и съществено по такава тема, отворете нова с препратка към старата. Същото важи и за изчерпани теми, които по правило трябва да са заключени от модератора, не му напомняйте за пропуска, като продължавате безсмисленото й развитие. * Стара тема – тема, която се намира на втора страница в дадена секция или тема, чийто последен постинг е отпреди повече от месец (изключение са темите със статут „важна тема” или „съобщение”).