OilService
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- repibg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 M5
- Мечтае да кара: F117a Stealth
- Детайли за колата: BMW M5 E60 2008
Re: OilService
dimitar_BMW написа:Здравейте. Току що се регистрирах. И сега мога да ви благодаря за компетентните съвети които давате. Много ми помохнахте за зануляването на датчика на маслото, а и за свалянето на таблото за подмяна на крушка. Моят баварец е Е36 и зануляването стана веднага, по описания от вас начин.![]()
Благодаря.
здр,
и ние Ви благодарим за дето ни избрахте и за хубавите думи.
със здраве и безаварийно....

При мен се случи нещо много странно след смяна на маслото в Дарукар Дружба. Чертичките на брояча започнаха да гаснат след 200км и сега след 1200 км показва че трябва да сменя маслото. Някой знае ли на какво се дължи това.
- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
Re:
крив кюнец написа:Давате контакт, отивате спокойно отпред на буксата, без да тичате за да не стане некой сакатлък, слагаш жицата, броиш до 4, вадиш, готово!
За инспекшъна - по същия начин, но секундите са 8-12 и след това се изключва от контакт!
Това е начина които сработи при мен

Колеги аз вчера направих операцията успешно двигател М43Б18. Ползвах многожилен меден кабел нов без нагар и окис.
Колата е изгасена, слагам кабелът в пин 7 и 19 давам на контакт броя до 10 и махам кабелът и всичко е готово зелените сектори светят.
успех
Колата е изгасена, слагам кабелът в пин 7 и 19 давам на контакт броя до 10 и махам кабелът и всичко е готово зелените сектори светят.
успех
Няма начин да няма начин