Маншон скоростен лост с м конци
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
Re: Маншон скоростен лост с м конци
Някои сети ли се да кореспондира с търговеца, дали би направил нещо по въпроса за повече бройки? Щото видях, че и 50 да се поръчат, го боли фара дали накуп или ще ги разхвърля по света по бройка за дни!
А най се кефя като някои каже-ти ги купи, пък ще ги разхвърляш накрая. Не всеки може да извади 300 лева пари накуп за кожени чорапи. Събира се бройка и пари с уточнени условия и така се работи!!! И най тегаво е на изпълняващия поръчката. Щото с негови или чужди пари - трябва да трепери всеки ден с развоя на нещата, после да провери, подготви и разпрати на всеки. Май си е трудоемко а!?
Кажете колко сте сигурни и да говоря с продавача дали ще направи нещо за мен и високия ми рейтинг/имам много стотици покупки и това е от значение + правилните думи/. Пък ако се навие ви го прехвърлям или ако се събетете сериозните да ви ги поръчам.
Аз лично не искам маншони, ама тази тема седи в топа като при торентите и никой не сваля и не отчита трафик
А най се кефя като някои каже-ти ги купи, пък ще ги разхвърляш накрая. Не всеки може да извади 300 лева пари накуп за кожени чорапи. Събира се бройка и пари с уточнени условия и така се работи!!! И най тегаво е на изпълняващия поръчката. Щото с негови или чужди пари - трябва да трепери всеки ден с развоя на нещата, после да провери, подготви и разпрати на всеки. Май си е трудоемко а!?
Кажете колко сте сигурни и да говоря с продавача дали ще направи нещо за мен и високия ми рейтинг/имам много стотици покупки и това е от значение + правилните думи/. Пък ако се навие ви го прехвърлям или ако се събетете сериозните да ви ги поръчам.
Аз лично не искам маншони, ама тази тема седи в топа като при торентите и никой не сваля и не отчита трафик

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
Айде уредих ви!!!
Даде ми оферта на 10 броя - обща доставка 30 паунда. Демек 20 британски кинта отстъпка. Демек 2: по 5 кинта на човек отдолу от стандартната доставка по отделно. Тамън да ви останат за еконта. Ама и там като се сберете по региони, няма да плащате всеки по 5 по отделно

Даде ми оферта на 10 броя - обща доставка 30 паунда. Демек 20 британски кинта отстъпка. Демек 2: по 5 кинта на човек отдолу от стандартната доставка по отделно. Тамън да ви останат за еконта. Ама и там като се сберете по региони, няма да плащате всеки по 5 по отделно

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Нещо не ви бива в успиването. Аз техните неща ги продавах на цената им от Ибей без доставката. 

Ква цена мога да взема за оригинален маншон ест. кожа с тъмно лилави конци (не че се забелязват мн ама..)
?? На ръчната пак ми е същото. Питам информативно, че може след няколко седмици да пусна колата да се продава на части.

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Колеги, грешно сте ме разбрали. Аз не мога да пазарувам от ибей. Но чрез един приятел си поръчахме 2 човека по комплект маншони (аз за старата си кола) и 2 комплекта маншони дойдоха по 29 лева на човек от Англия до адрес. А щом сме още повече цената предполагам ще е под тази сума. Да, , спестихме Еконта защото дойдоха по пощата. Но Еконта не е повече от 5-6 лева за 2 маншона, все пак са под 1 кг. и не са обемна пратка.
Това за парите съм съгласен, така че ако някой се нагърби със задачата да ги поръчва, да направим един списък колко човека сме, по колко точно пари ще дойдат на човек маншони + доставка и мисля, че не е проблем всеки да преведе парите си по банка да се платят маншоните, а като дойдат само да се пръснат по Еконта и да остане всеки (или групово) да се плати само Еконта.
Предлагам вариант просто.
И за да пробваме да се съберем почвам аз. Нека всеки който е сигурен, че иска да копира списъка и да добавя себе си. А след като се съберем окончателна бройка предполагам можем да започнем да умуваме дали колегата, който предложи помощ ще ни помогне или ще го умуваме допълнително.
+1 комплект за мен - Spit-Fire
Това за парите съм съгласен, така че ако някой се нагърби със задачата да ги поръчва, да направим един списък колко човека сме, по колко точно пари ще дойдат на човек маншони + доставка и мисля, че не е проблем всеки да преведе парите си по банка да се платят маншоните, а като дойдат само да се пръснат по Еконта и да остане всеки (или групово) да се плати само Еконта.
Предлагам вариант просто.
И за да пробваме да се съберем почвам аз. Нека всеки който е сигурен, че иска да копира списъка и да добавя себе си. А след като се съберем окончателна бройка предполагам можем да започнем да умуваме дали колегата, който предложи помощ ще ни помогне или ще го умуваме допълнително.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- alexcivic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ибрахим
- Мечтае да кара: е36-ца с предно :)
- Детайли за колата: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 4#p4004524
+1 комплект за мен - alexcivic
+1 комплект за мен - alexcivic
- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
Колеги, и аз се по заиграх малко и се получи това с дръжката и маншона на ръчната , след като ги видях се престраших и дадох и подлакатника да ми направят направи М конци и да видим как става, добро допълнение е към вейдърчето...
тези дни като сложа и подлакатника, ще направя обща снимка да видите как се е получило... 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
Киров написа:Колеги, и аз се по заиграх малко и се получи това с дръжката и маншона на ръчната , след като ги видях се престраших и дадох и подлакатника да ми направят направи М конци и да видим как става, добро допълнение е към вейдърчето...![]()
тези дни като сложа и подлакатника, ще направя обща снимка да видите как се е получило...
Добре изглежда ! На мен ми харесва .

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Колеги да питам нещо.
Поръчах си тоя маншон от Ибей някъде между 3-ти и 6-ти януари , и все още нищо не е пристигнало.
Дали има проблем с пратката или си е нормално да се бави по месец
Поръчах си тоя маншон от Ибей някъде между 3-ти и 6-ти януари , и все още нищо не е пристигнало.
Дали има проблем с пратката или си е нормално да се бави по месец

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
За няколко дни трябва да пристигне/около 7-10/, но чак месец е много.
- TouringInternational
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M44 на газ
- Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
- Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition

Благодаря на колегата baitun, взех го от него, много съм доволен

Хубаво е да им изрежете един пръстен обиколка от кожата към скарата, за да ги скъсите преди залепяне. Иначе изглеждат много намачкани заради повечето материал
На моя оригиналния, като слагах шифтъра му кръцнах 1 см обиколка и заспа изпънато
Тази тема кърти
! За претапициране на топка нямаше толкова постове, а за шопинг му дигнахме рейтигна здраво на англичанина
Ако чатихме на английски и цяла европа ни четеше, то тоя вече да е удвоил продажбите и да почерпи всички рекламаджии по един комплект безплатно
Хубаво е да има повече постове с правени шевове - ръчна изработка. Аз съм сигурен че тук няма нито един, който да може да си зашие чорапите
ама ако се хване с игла и да шие по колата - ще е по добре и от "завоЦко" 

На моя оригиналния, като слагах шифтъра му кръцнах 1 см обиколка и заспа изпънато

Тази тема кърти

Хубаво е да има повече постове с правени шевове - ръчна изработка. Аз съм сигурен че тук няма нито един, който да може да си зашие чорапите

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
kagebista написа:Аз съм сигурен че тук няма нито един, който да може да си зашие чорапите
Еми като 90% не сте били в казарма отде да можеш

Тва набръчканото се оправя като се ползва известно време. Самата кожа омеква и не седи на ръбове вече.
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
kagebista написа:Хубаво е да им изрежете един пръстен обиколка от кожата към скарата, за да ги скъсите преди залепяне. Иначе изглеждат много намачкани заради повечето материал![]()
Тази тема кърти! За претапициране на топка нямаше толкова постове, а за шопинг му дигнахме рейтигна здраво на англичанина
Ако чатихме на английски и цяла европа ни четеше, то тоя вече да е удвоил продажбите и да почерпи всички рекламаджии по един комплект безплатно
![]()
Хубаво е да има повече постове с правени шевове - ръчна изработка. Аз съм сигурен че тук няма нито един, който да може да си зашие чорапитеама ако се хване с игла и да шие по колата - ще е по добре и от "завоЦко"
Маншоните са с много добро качество според мен. На един приятел жена му работи във фирма, която внася естествена кожа от Италия, давах му 30лв. за бройка само с двата конеца- светло син и червен и пак не станаха нещата. Поръчах си от Англия-Саутхямптън за около 22-24лв., пристигнаха и съм много доволен-перфектно качество според моите виждания, даже продадох един за 30лв., колкото и да не исках, но купих м топка чистак-бърсак

bum_bum написа:kagebista написа:Аз съм сигурен че тук няма нито един, който да може да си зашие чорапите
Еми като 90% не сте били в казарма отде да можеш![]()
Тва набръчканото се оправя като се ползва известно време. Самата кожа омеква и не седи на ръбове вече.
Аз съм междинка и като взех магистратурата я отмениха

Да намеря само точната цветово корда и ще видиш мъжка майка как е възпитала телетата си

При мен си правеше ръбове и с годините бяха станали като на бабе петите. Осезаемо си беше повече кожата. Сега ми се изпъна и стана екстра. На baitum на снимката изглежда перфе от раз изпъната също, а при други не толкова...