ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
makalalli написа:За спортно окачване ми трябва мнение:
Значи ситуацията е следната - ще ми се налага да си поръчвам спортно окачване и най-вероятно ще е от интернет, защото няма да имам възможност да обикалям по магазини, та искам да ви попитам да ми предложите от къде мога да си поръчам 1 качествен спортен комплект амортисьори за e36 318is купе
Ако 1300лв са ти много за комплект амортисьори с пружини, значи просто търсиш що-годе спортно окачване , но не качествено

Има и за под 1000лв. Комплект апекс или билщайн б10 примерно. Направи запитване в Хеед-91, ще ти препоръчат 

- u`F`o
- ентусиаст
-
Dpy написа:Има и за под 1000лв. Комплект апекс или билщайн б10 примерно. Направи запитване в Хеед-91, ще ти препоръчат
Кажи ти за амортисьорите предните дали стават от седан на купе? Колата от която трябва да ги взема са 318и и да ги сложа на моята 320ска...
Стават от седан на купе, имат разлика дали е за шест или 4 цилиндров мотор, както и пружините, понеже шестака е по-тежък и съответно са по-твърди пружините и амортисьорите. Не ти препоръчвам да сложиш от 4 на 6 циндрово, обратното ако беше, нямаше да е проблем.
- u`F`o
- ентусиаст
-
Dpy написа:Стават от седан на купе, имат разлика дали е за шест или 4 цилиндров мотор, както и пружините, понеже шестака е по-тежък и съответно са по-твърди пружините и амортисьорите. Не ти препоръчвам да сложиш от 4 на 6 циндрово, обратното ако беше, нямаше да е проблем.

Ами сигурен съм. Обаче няма как да знам, койлоувърите какви са точно и дали не стават и за твоята кола. Искай му номера им и го провери в нета дали става за шестак. Може да си е сложил на 18-ката такива, като за шестак.
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Някой може ли да ми каже цена на тоя маркуч отбелязан на снимката

- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
darko1 написа:Някой може ли да ми каже цена на тоя маркуч отбелязан на снимката
Къде има отбелязън маркуч

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Горе в ляво с една тънка, червена стрелкичка .
Оригинален не знам колко е, ама метър побългъряване е 0.60 ст
Оригинален не знам колко е, ама метър побългъряване е 0.60 ст

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Това доколкото знам е маркуча за картерните газове 

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
///sa6koludia написа:Това доколкото знам е маркуча за картерните газове
Да, така е. оригинален е 42лв., но не си струва, купи масло и температуро-устойчив, с подходящата дължина, ще ти излезе около 6-7лв.

- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
Dpy написа:///sa6koludia написа:Това доколкото знам е маркуча за картерните газове
Да, така е. оригинален е 42лв., но не си струва, купи масло и температуро-устойчив, с подходящата дължина, ще ти излезе около 6-7лв.
Аз направих така и нямам проблеми вече 4 месеца

Dpy написа:Стават от седан на купе, имат разлика дали е за шест или 4 цилиндров мотор, както и пружините, понеже шестака е по-тежък и съответно са по-твърди пружините и амортисьорите. Не ти препоръчвам да сложиш от 4 на 6 циндрово, обратното ако беше, нямаше да е проблем.
още един път да питам и аз за себе си... утре ще слагам амортисьор от 320и на 318ис (и двете са купе)... само амортисьора ще е от 320, пружини и тн ще са от 318, проблем ли ще е ?
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
player123 написа:Dpy написа:///sa6koludia написа:Това доколкото знам е маркуча за картерните газове
Аз направих така и нямам проблеми вече 4 месеца
Другия вариянт е да затапиш клапана за картерните испарения и да сложиш по късо маркуче за отдушника..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ