Газ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- riks
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60-525, Е46 н46б18А
слагай газ но не мисли че ще спестиш и ще ти е по ефтино аз колата я карам всеки ден и по принцип минавам около 30км. дневно откакто сложих газта минавам по 60-70км. 30 задължителни а другите от разходка.Така че си помисли !!!
- riks
- кандидат ентусиаст
-
слагай газ но не мисли че ще спестиш и ще ти е по ефтино аз колата я карам всеки ден и по принцип минавам около 30км. дневно откакто сложих газта минавам по 60-70км. 30 задължителни а другите от разходка.Така че си помисли !!!
- riks
- кандидат ентусиаст
-
газ
- riks
- кандидат ентусиаст
-
газ
Моито е BRC ОБИКНОВЕНО ГАЗОВО ЗА 318 IS и си мисля да разшеря дупката на плочката с 1 , 2 мм. А какво ще кажите какво ще стани защото не му стига въздуха И по принцип колко трябва да бъде отвора и.
http://vbox7.com/play:dfb1170d
http://vbox7.com/play:f7941feb
Рано или късно всеки Е30 ентусиаст си купува друго BMW
http://vbox7.com/play:f7941feb
Рано или късно всеки Е30 ентусиаст си купува друго BMW
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Dizzel написа:Моито е BRC ОБИКНОВЕНО ГАЗОВО ЗА 318 IS и си мисля да разшеря дупката на плочката с 1 , 2 мм. А какво ще кажите какво ще стани защото не му стига въздуха И по принцип колко трябва да бъде отвора и.
а от тъв зор ще я правиш тази манипулация? едвали ако беше необходимо нямаше да си я направят по широка
има опсност да почне да забива на гас и да губи мищност заради въздуха като си на гас
- Georgatoss
- кандидат ентусиаст
-
Re: газ
riks написа:слагай газ но не мисли че ще спестиш и ще ти е по ефтино аз колата я карам всеки ден и по принцип минавам около 30км. дневно откакто сложих газта минавам по 60-70км. 30 задължителни а другите от разходка.Така че си помисли !!!
е как да не спестяваш дори двойно спестяваш а иначе ако си на бензин няма ли да се разхождаш. Че е по евтино по евтино, но запушват ли ти се дюзите имаш ли прекъсване на ниските обороти газ/бензин това е колега като цяло амортизацията по голяма ли от колкото на бензина. То не че нашия бензин е страшен в БГ и не прави почти същото