318Is Цена?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
Re: 318Is Цена?
mihal написа:20-год кола 4 бона ли да струва?
Според мен значително повече, ако е истинска, а не "манящина", и ако не е съвсем постна!
Колеги, разбира се, че съществуват такива над 4 бона, това е ясно. Пропускате думата "масова" примерно адската стоковица преди фейса, с часовник вместо борд и някви изтърбушени седалки и тнтн - със сигурност не струва 4 бона... Над 4 бона са фенските, които са фулмакс възможни екстри и перфектно качество, което веднага ги прави не масови

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Специално за купета гледам чат пат сайтовете из БГ (мобиле, карс, олх и където другаде се сещате) и съм видял една шепа дето да ми хаванат окото и като се обадя колата да се окаже като на снимките. Говориме за коли на реална цена, 7 - 10к за различно от М3 нье..
Или ще са със сливенско паркетче, или била един цвят боядисали я в коренно различен цвят и то с хиляда забележки, мотора ще е саден с лопатата и да висят кабеляци наляво надясно, написали спортно окачване и като питаш еми пружини орпед черени отзад бембени ама със сток амортисьори, сложили голямото борд ама само за красота да припадат студентките в студентски..
Или ще са със сливенско паркетче, или била един цвят боядисали я в коренно различен цвят и то с хиляда забележки, мотора ще е саден с лопатата и да висят кабеляци наляво надясно, написали спортно окачване и като питаш еми пружини орпед черени отзад бембени ама със сток амортисьори, сложили голямото борд ама само за красота да припадат студентките в студентски..

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Колега, малко иска грижа, но изглежда си залужава и е на твоята цена:
http://www.cars.bg/c743851
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Nukem написа:Колега, малко иска грижа, но изглежда си залужава и е на твоята цена:
Изключително много пари за една предна броня.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
Е за 4000лв какво да има Вейдър и голям борд ли?
- Lenco
- Старши скрапер
-
Nukem написа:Е за 4000лв какво да има Вейдър и голям борд ли?
Че малко ли са 4000лв за м50б20 с спирачки, като CD, протрит интериор и разминати панели по екстериора.
Наистина има сериозни ентусиасти.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
Е да няма протъркано и да е перфектна на 20 години кола, не виждам как може да стане! Иначе по твоите критерии, имаше преди време в раздел "Продава Автомобили" тук във форума едно купе, синьо без климатик с врътките беше, със синия салон алкантара М-пакет, бяха му свалили ббс-те от снимките и беше 6000лв, почти се бях наканил да го купувам и я свалиха обявата явно някой го взе! И това е за цяла година 1 кола хубава, какво да говорим повече!
Aз специално се уморих с Е36иците вече. 4 броя досега.
Не мога да си намеря хубав кожен салон, какъвто търся, вече над половин година. Т.е. има един, но няма как да го купя по Еконт без да го видя, а е в другия край на България. Ако ми се появи пътуване, добре...
Продам ли 323ката, повече не мисля да се занимавам с Е36. Бих се огледал за една Алпина Е46, или просто да си карам по-нови нормални 3ки, до когато могат да се намират атмосферни бензини в добро състояние. След това ще видим.
Има как да не е протъркана
Не мога да си намеря хубав кожен салон, какъвто търся, вече над половин година. Т.е. има един, но няма как да го купя по Еконт без да го видя, а е в другия край на България. Ако ми се появи пътуване, добре...
Продам ли 323ката, повече не мисля да се занимавам с Е36. Бих се огледал за една Алпина Е46, или просто да си карам по-нови нормални 3ки, до когато могат да се намират атмосферни бензини в добро състояние. След това ще видим.
Има как да не е протъркана

Цена от 4к за кола в подобно състояние е меко казано завишена. Както каза колега по-горе една предна М броня и лепенки на клуба не я правят толкова ценна. Има чат пат мунинг по нея , което ще рече че някой тунингджия се е учил по нея. Бедни екстри. Отделно колкото е голям кефа да е с рекаро , толкова е зле и неговото състояние и то за Септември 97-ма година
На пръв поглед още от снимки си личи , че има доста козметични забележки по боята.
И последно тая кола IS-ка ли е или 20-ка , че разликата е има няма 2 цилиндъра

На пръв поглед още от снимки си личи , че има доста козметични забележки по боята.
И последно тая кола IS-ка ли е или 20-ка , че разликата е има няма 2 цилиндъра

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Хем претенции, хем ви знам, че като се пусне читава кола, къде няма нищо общо с тоя казан, ще почнат веднага коментарите, "ма то много скъпо", "ма аз ще си взема е46 за тия пари" (къде ще е по-голям кенеф от тоя на снимките) и т.н. Отделно 70% от ентусиастите тука карат не-по малък скрап от тоя.
Иначе ако може хем магазинно състояние, хем без пари най-добре, нали? Да ама не стават така нещата.
Иначе ако може хем магазинно състояние, хем без пари най-добре, нали? Да ама не стават така нещата.
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
Ми то има и за 1000лв купета
,взимайте евтиното и влизайте във филма
,после плюене кви казани били е36це
,от има няма 10години карам е36 и първата я взех 8000 лв и нещо и тогава ми викаха колко съм луд
,щото имаше и по за 4-5к ама 5години само бенз сипвах,един датчик на абс,иначе колата беше гола кат пушка,ама нямаше драскотина ни,по интериор ни по екстериор,със 17ки с нови гуми,и ако не се обърнах и я тотализирах сиг още щеше да ме вози
,настоящатая взех от труд,бая работи и смених докат я вкарам в пътя,и ся технически е пушка возим се из цяла европа,на път не ме е остайла ама ако искам да е с м-пакетче тряаат едни 1000лв с боята(все още не съм го купил),и като дадах1000 за ГИ,500 за гудиърки,300 за летни некви измислени,200 за радиатор,че текна,
за три години разбих един шарнир ама смених и другия по 55лв за парче в Мкар,музичка 200лв сони не е нещо извънземно,нови фарове с ксенон 400лв,без да слагам масла,филтри,накладки,пистов и климатичен ремък със всички ролки,без да слагаме колко съм дал за нея кат я купувах,дали ще я дам за 2000лв 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
забрави да си сметнеш застраховката, прегледа, винетките и не на последно място колко пари си дал по автомивки..

- Lenco
- Старши скрапер
-
Аз имам един принцип, колата струва толкова, колкото може да я продадеш на части, най-много.
Сега всеки може да си направи сметка, кое, колко струва в е36. "Перфектното" м42, новото масло, неентусиастките джанти или новите 15-ки, новото окачване Джом и др. няма, как да вдигнат цената.
Гледам, че има няколко девствени компакта и 316-ки, които са перфектна база за наливане на пари, и като стигнеш 4000 да знаеш, какво имаш, не че са достатъчни.
Сега всеки може да си направи сметка, кое, колко струва в е36. "Перфектното" м42, новото масло, неентусиастките джанти или новите 15-ки, новото окачване Джом и др. няма, как да вдигнат цената.
Гледам, че има няколко девствени компакта и 316-ки, които са перфектна база за наливане на пари, и като стигнеш 4000 да знаеш, какво имаш, не че са достатъчни.
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
Bavarcho написа:забрави да си сметнеш застраховката, прегледа, винетките и не на последно място колко пари си дал по автомивки..
Ако я купиш нов внос и еко таксичка те чака,номера

Даже да взема да му напълня и резервоара до горе на кандидат купувача ако иска ,ей така да си има да си джътка