Водороден Генератор - как стои въпроса

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: Водороден Генератор - как стои въпроса

Мнение от Capo69 » 06 Май 2011, 23:25

Да, малко стана несериозно с последните коментари.

Темата мисля че се изчерпа. Ясно е за всеки, че полза никаква от бълбукатора. За минуси още не се знае, освен, че може леко да завиши разхода на гориво.
Казвам го съвсем сериозно, че ефект няма и съм приключил с тестовете вече.
Не ми е интересен бълбукатора, но от любопитство ще следя темата ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34
Мечтае да кара: М5 Е34 Touring

Мнение от Bavariqtamniska » 08 Май 2011, 19:26

Искам да получа обяснение защо е това предупреждение и какво в тона ми беше не както трябва?
Вземи туй кръгово на вратиииииииии! Изображение
http://farm3.static.flickr.com/2722/442 ... 853709.jpg

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34
Мечтае да кара: М5 Е34 Touring

Мнение от Bavariqtamniska » 08 Май 2011, 19:44

Колега, bum_bum, искам и обяснение как човек който не е създател на темата ( Steve70 ) може да ми казва за какво да говоря в темата, цитирам макар че не виждам нужда поста е 3 пръста по нагоре: "сега ако нямаш какво да кажеш за облога, а и който и да е, и да спамиш темата нищо няма да постигнеш. Измама е това колега, може да се гордееш с това, че е с българско начало, ако те топли това разбира се.". Как може някой да ми казва дали спамя или не, мисля че това е работа на модератора да прави такива забележки?? Можете да проверите всички мои мнения по тази тема да видите аз коя страна вземам в спора и изведнъж как се обръщат нещата и Ви моля преди да ме заплашвате и да ми триете поста поради причини които бих искал да науча да ми пишете едно лично ще разбера като човек, не съм див селянин.
Вземи туй кръгово на вратиииииииии! Изображение
http://farm3.static.flickr.com/2722/442 ... 853709.jpg

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 08 Май 2011, 23:03

Bavariqtamniska написа:Искам да получа обяснение защо е това предупреждение и какво в тона ми беше не както трябва?

Никой не е длъжен да ти дава обяснение, на модераторите не им влиза в задълженията да се обясняват какво и що... независимо каква страна поддържаш, лошото отношение към потребител(и) (или изобщо наличието на кофти изказвания) във форума е недопустимо и не се толерира, като мненията се модерират. Защо някой трябва да ти дава обяснение за това? Не мисля, че ти си аршина, по който се мери дали мнението ти е такова или онакова. Ако питаме всеки дали да му се "скараме" или не, не знам къде ще отидат нещата...

Модераторите в този форум не заплашват, ами само предупреждават. Това ти как приемаш нещата си е лично твой (проблемен) начин, което не значи, че това е правилният начин. Не сме в детската градина, че да ви се обясняваме като на малки деца и да ви махаме с пръст, когато сте сгрешили нещо. Затова и има модератори.

Предишна

Назад към E36