Колеги моля за съвет относно мененето на оборотите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Колеги моля за съвет относно мененето на оборотите
Значи сутрин като запаля колата студене оборотите падат и гасне ,като загрее малко пак падат и цялата кола се тресе но не гасне ,от какво може да е ?
Маисторите казват ,че грешки не дава на компа и след сяка диагностика ме обеждават ,че ще се оправи
Още го чакам този ден

- scotixer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м42
- Мечтае да кара: винаги
- scotixer
- кандидат ентусиаст
-
- scotixer
- кандидат ентусиаст
-
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Знам, че си го карал на диагностика и не дава грешки, но пробвай с друг дебитомер.Другото на което залагам е стъпково моторче.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540iX
Аз може ли да се въсползвам и да попитам нещо? Та въпроса ми е следния...
Менеше ми обороти и на мене .. смених си стъпковото моторче с друго такова втора ръка и се оправи ... обаче имам един проблем които ми казаха,че касаел дебитомера .. и реших да попитам вас колеги
Значи както съм спрял колата в смисъл стои си на свободна и си работи на място работи някак си неспокоино и като тръгна да подавам газ и до 2500-3000оборота някак си глъхне една такава забива носа и изведнъж тръгва както неможе едвам едвам да отлепи от 1000 оборота и така едвам едвам до 2500-3000 и изведнъж се събужда и тръгва рязко ....
Та казаха ми ,че това се дължало на дебитомер ? възможно ли е да е от това също така дали може да е от свещи и кабели и евентуално делкото? колата е М43 с веригата 95-та 316i ... много благодаря за информацията!
Менеше ми обороти и на мене .. смених си стъпковото моторче с друго такова втора ръка и се оправи ... обаче имам един проблем които ми казаха,че касаел дебитомера .. и реших да попитам вас колеги

Значи както съм спрял колата в смисъл стои си на свободна и си работи на място работи някак си неспокоино и като тръгна да подавам газ и до 2500-3000оборота някак си глъхне една такава забива носа и изведнъж тръгва както неможе едвам едвам да отлепи от 1000 оборота и така едвам едвам до 2500-3000 и изведнъж се събужда и тръгва рязко ....
Та казаха ми ,че това се дължало на дебитомер ? възможно ли е да е от това също така дали може да е от свещи и кабели и евентуално делкото? колата е М43 с веригата 95-та 316i ... много благодаря за информацията!
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
ламбда сонда и на мен праеше същото 180 лв. и си готов,ама иди на елкон за по сигурноsnooperchi написа:Аз може ли да се въсползвам и да попитам нещо? Та въпроса ми е следния...
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
Re: Колеги моля за съвет относно мененето на оборотите
некакви проблеми с горивото имаш,провери помпа,филтър и т.н.levskara написа:Значи сутрин като запаля колата студене оборотите падат и гасне ,като загрее малко пак падат и цялата кола се тресе но не гасне ,от какво може да е ?Маисторите казват ,че грешки не дава на компа и след сяка диагностика ме обеждават ,че ще се оправи
Още го чакам този ден
- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540iX
Колега ами като нямам ламбда сонда? смисъл нямам катализатор нямам средно гърне... а само тръби и краино ?
,а съм чувал,че ламбда сондата била на катализатора? 

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2