Подарък за събора
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Подарък за събора
Четвъртак срещу петък от колата ми откраднаха задната добавка за М бронята купена от Сивик пластмасовата ! Това се случва 2 седмици след като ми изчезнаха голямите бъбреци дето се слагат на маската преди фейса ! И вече ми е пределно ясно че пипа човек който разбира и е възможно да влиза тука !
Така че бате жив и здрав да си парите да ги дадеш за лекарства ! Аз ще бачкам и ще си карам баварката ,а ти ще ми ядеш .... И ще си същатата жалка утрепка на която и е жалка реалноста завиждаща на хората дето са направили нещо в тоя живот по-ралично от мизерии като теб !
П.С. Добавката беше фаната с рапидки и понеже пластмасата не е много сила ме навежда на мисълта че може ушетата да са и счупени така че колеги ако имате някво инфо моля казвайте ! А да и не е боядисвана черен цвят си е на пластмасата само съм я минавал с един препарат за подсилване на цвета и там където не съм могъл да бръкна си личи
Така че бате жив и здрав да си парите да ги дадеш за лекарства ! Аз ще бачкам и ще си карам баварката ,а ти ще ми ядеш .... И ще си същатата жалка утрепка на която и е жалка реалноста завиждаща на хората дето са направили нещо в тоя живот по-ралично от мизерии като теб !
П.С. Добавката беше фаната с рапидки и понеже пластмасата не е много сила ме навежда на мисълта че може ушетата да са и счупени така че колеги ако имате някво инфо моля казвайте ! А да и не е боядисвана черен цвят си е на пластмасата само съм я минавал с един препарат за подсилване на цвета и там където не съм могъл да бръкна си личи
I'm slowly drifting

Някой бързал да бъде турбо //М гъзар на събора
Съжелявам колега, неизбежно е, а по-страшното е че си безсилен. Явно в България, човек нетрябва да кара красива направена кола. Аз все повече си мисля, как можеше с тия пари, да си взема 2,3 e30-ски за да не ме е яд, маар че като се познавам, какъвто и кошер да е, ще тръгна да го оправям, а не да го гледам, как се разпада пред погледа ми ...
не че е от значение но, къде става това?

Съжелявам колега, неизбежно е, а по-страшното е че си безсилен. Явно в България, човек нетрябва да кара красива направена кола. Аз все повече си мисля, как можеше с тия пари, да си взема 2,3 e30-ски за да не ме е яд, маар че като се познавам, какъвто и кошер да е, ще тръгна да го оправям, а не да го гледам, как се разпада пред погледа ми ...
не че е от значение но, къде става това?

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Суха Река !
Преди 3 години някъде Е36ците се брояха на пръсти в тоя квартал паднах цените смениха голфовете , астрите и бравото с Е36 и се почна
Само да ви питам колеги тази част нали не пречи по никъв начин на сваляне на бронята ... Понеже ясно няма да се прави колата Мпакет видя се че не става мисля да си сложа оригиналната част но с много черен силикон и рапидки тоест бетон
Преди 3 години някъде Е36ците се брояха на пръсти в тоя квартал паднах цените смениха голфовете , астрите и бравото с Е36 и се почна

I'm slowly drifting

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- roki77
- кандидат ентусиаст
-
Сори Колега за кражбата. Откакто си купих мойта колица преди четири дни нонстоп си нося пищака. Моята е със фабричен М пакет и още не съм взел мерки против гепачите. В сряда на работа това ще ми е първото което ще направя. Смятям да я напраскам цялата с попнитове. По добре М пакет с нитове, отколкото без него!!! 

Ум умува, Ум царува, Ум патки пасе
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Определено вече започвам да откачам с тия това пазаруване от НАС
Имам идея кои са копелетата, някой ден мисля да им се отбия. Ако някой е навит се събираме и отиваме

Имам идея кои са копелетата, някой ден мисля да им се отбия. Ако някой е навит се събираме и отиваме

- roki77
- кандидат ентусиаст
-
На първата ми кола преди седем години, един очукан Опел Аскона 85г. Сложих СД Пайнер за 500 кинта и четири колони Пайнер за още толкова парици!!! Само Бул Инс се навиха да ми направят каско на таратайката, с музика за повече парици отколкото струва тя.
Един прекрасен ден след три седмици отивам на работа и оставям колата на синята зона на жълтите павета до БНБ. Вечерта към 19ч.(още беше светло) отивам да си я взема и ПОЗНАЙТЕ... Ключалката разбита и кабелите на плеярчето висят като черва и го хфанала липсата. Панела в мен ма другото го няма Опссс! От застраховката ми го платиха
. След това си купих плеярче за 700 кинта и просто не свалях панела, ами целия касетофон. Кво да се прави. Които иска да има трябва и да го пази в наща мила родина.

Последна промяна roki77 на 04 Май 2008, 20:27, променена общо 1 път
Ум умува, Ум царува, Ум патки пасе
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
Ина мен ми разбиха колата - Младост 1 на паркинг. Та ако на някой му предложат JVC със спукан дисплей - да знае, че съм го кълнал вече 

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Платен паркинг - това е спасението от такива кражби.Иначе на мене миналата година ми свиха лайстните и пак вадене от джоба за нищо
Ужасно е, за това сега винаги оставям колата където мога да я гледам или пък е доста оживено. 

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Richmond написа:Платен паркинг - това е спасението от такива кражби.Иначе на мене миналата година ми свиха лайстните и пак вадене от джоба за нищо![]()
![]()
Ужасно е, за това сега винаги оставям колата където мога да я гледам или пък е доста оживено и никога на тъмно
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2