ЧЕРЕН ПУШЕК ЗАШТО Е ТАКА
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ЧЕРЕН ПУШЕК ЗАШТО Е ТАКА
ПРИ ЗАПАЛВАНЕ И КАТО Е СТУДЕНА МНОГО МИ ПУШИ ЗАШТО Е ТАКА ИЛИ ПИК КАТО НАПИНА НА 1 И 2 РА ......?

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Re: ЧЕРЕН ПУШЕК ЗАШТО Е ТАКА
sevosevo1 написа:ПРИ ЗАПАЛВАНЕ И КАТО Е СТУДЕНА МНОГО МИ ПУШИ ЗАШТО Е ТАКА ИЛИ ПИК КАТО НАПИНА НА 1 И 2 РА ......?![]()
![]()
споко
като я запалиш излиза едно облаче нормално
а като я настъпиш също .. така са дизелите от това поколение

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
bam-bam написа:sevosevo1 написа:ПРИ ЗАПАЛВАНЕ И КАТО Е СТУДЕНА МНОГО МИ ПУШИ ЗАШТО Е ТАКА ИЛИ ПИК КАТО НАПИНА НА 1 И 2 РА ......?![]()
![]()
споко
като я запалиш излиза едно облаче нормално
а като я настъпиш също .. така са дизелите от това поколение

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
- E36-Power
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Mpower84 написа:Абе и аз знам, че дизела пуши ма не трябва ли пушека да е бял?Тука става въпрос за черен пушек!
Ако стане бял колега, още малко ше и се радваш и после темите в техническия валят валят кат пролетен дъжд.
ПП. Дизела трябва да пуши

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
черен пушек
значи да не се притеснявам нормално е така ли ама като е студена при потегляне му намалят оборитете по точно докато дигне 2000 оборота дирпа както трябва и като вдигни градуси се нормализира всичко ? 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Re: черен пушек
sevosevo1 написа:значи да не се притеснявам нормално е така ли ама като е студена при потегляне му намалят оборитете по точно докато дигне 2000 оборота дирпа както трябва и като вдигни градуси се нормализира всичко ?
ма кат е студена гладай да не дигаш повече от 2000 оборота, да не изчатка нещо под капака тотално.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
sevosevo1 написа:ПРИ ЗАПАЛВАНЕ И КАТО Е СТУДЕНА МНОГО МИ ПУШИ ЗАШТО Е ТАКА ИЛИ ПИК КАТО НАПИНА НА 1 И 2 РА ......?![]()
![]()
Вместо да слушаш "това е нормално да пуши като комин на Кремиковци" си закарай колата на диагностика и да и погледнат двигателя.Аз карам 318ТДС и не бих казал че колата ми пуши при студен старт или когато гъзя 1-ва и 2-ра...
Черния пушек означава че нямаш нормално изгаряне на нафта...оттам си прави сметка какво може да е....
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
черен пушек
а точно какьв мжеда да му е проблема че а така и как е станало това нешто а не можели да е от нафтата ? 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: черен пушек
sevosevo1 написа:а точно какьв мжеда да му е проблема че а така и как е станало това нешто а не можели да е от нафтата ?
Може ,аз само немога да разбера какво точно те притеснява в пушека

Ми да беше отишъл на диагностика някъде досега.....надали проблема може да е от нафтата стига да не си я бъркаш сам вкъщи...това че ти бълва черен пушек означава че самото изгаряне на нафтата не е пълноценно - демек някъде по мотора ти навлиза повече гориво отколкото той може да обработи и затова ти чади толкова....предполагам че и разхода ти е в повече ?
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Какво е П.У.Т.К.А ?
Какво е П.У.Т.К.А ?
Уф и на мене зе да ми припушва, ама някакъв сивкав дим - нито черен нито бял като при изгоряла гарнитура..
. След малко голямата пушилка утихва ама като отворя вратата и някаква смрад от ауспуха (не на развалени яйца) се носи. Количката е от няколко дни само и не съм я карал почти, нито водил на диагностика.. 318 ТДС. Пу, дано не е нещо сериозно. 

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2