въпрос относно осветление
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- dvuvalio
- Потребител
-
- Кара: Е36
въпрос относно осветление
Колеги имам следния проблем:не ми свети лампичката около запалтата, както и копчетата за ел.стъклата.ако не е бушон.Как се свалят копчетата за стаклата.за запалката намерих вав форума имфо как се сваля.Някой ако има идея бих се зарадвал за инфото.Предварително ви благодаря колеги
- dqvola666
- младши ентусиаст
-
Ами копчетат аз поне така ги свалям де повдигаш леко от единия краи и после пак леко от дръгия прави го внимателно да не ги счупиш че са мн крехки
. Аз така знам така го правя нека и другите колеги се искажат де!

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
точно така, лекичко-полекичко излизат, може да им се сложат лампи както са си, или едни светодиоди
- по доброто решение, ама е пипкава работа ако са леви ръчичките и са на едно място 

значи аз да не пускам нова тема та да използвам тази,искам да питам защо не ми светят крушките около копчетата на парното,това стана докато си свързвах новото двд проверих всички бушони са вред къде може да не съм проверил още или възможно ли е да съм изключил някоя букса докато съм го тъпчил двд-то на мястото му защото имаше страшно много кабели отзад?
- Herman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320I
- Мечтае да кара: BMW e92 M3
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Herman написа:urugvaec написа::(
говори с ///Марто ...

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
По въпроса със запалката...ако те мързи и те е страх да не чупиш пластмаси
махаш маншона на скоростния лост,махаш гумата под него и слагаш на 2ра скорост...бавно и поуека бъркаш и вадиш кабела на крушката,намира се от задната страна на запалката(от към таблото) и я сменяш...ако ти се разглабя махаш часовника/борд компа и вдигаш конзолата,на която се намира запалката нагоре,после врътваш уеко наляво-надясно и ще излезе ...
по въпроса с копчетата,тъй като имам пряк контакт само с "новия" модел,та там е с диодчета...по същия начин както с запалката,махаш маншона на скоростите и избутваш копчетата нагоре,разкачаш ги от буксата,прибираш се в къщи и внимателно разглабяш,гледаш,сменяш..ако имаш още питанки,свиркай

по въпроса с копчетата,тъй като имам пряк контакт само с "новия" модел,та там е с диодчета...по същия начин както с запалката,махаш маншона на скоростите и избутваш копчетата нагоре,разкачаш ги от буксата,прибираш се в къщи и внимателно разглабяш,гледаш,сменяш..ако имаш още питанки,свиркай
- dvuvalio
- Потребител
-
благодаря МАРТО.смених си осветлението на копчетата на стъклата,остава ми на запалката.но ще го сварша тия дни
- dvuvalio
- Потребител
-
Dominik///аз мойте кружки на копчетата за стаклата ги смених направо с нови копчета на които им са читави кружките, защтото се са запоени и са толкова малки.а доколото разбрах от колегите кружка с цокал за запалката мойе да се купи от Дару Кар за около 10лв.аз назапалката мисля да не я сменям а да си сложа на него място бутон старт 

не ми светят крушките около копчетата на парното,това стана докато си свързвах новото двд проверих всички бушони са вред къде може да не съм проверил още или възможно ли е да съм изключил някоя букса докато съм го тъпчил двд-то на мястото му защото имаше страшно много кабели отзад?[/quote]
на мен няма ли някой да ми помогне с проблема?
на мен няма ли някой да ми помогне с проблема?
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Така, така. И на мен ми изгоряха едни там лампи и се вкарах в голям филм, ама сега всичко и ток и жица. Ако неви се занимава обадете се, работя с едни пипкави гадости, па едни лампи няма да сменим, ще ги направим вечни
, сложих си едни бели светодиоди, че ми вадяд очите.

...
Осветлнието на врътките за парното е само от 1 крушка и световод до всяка врътка.До нея се стига по следния начин-вадят се врътките-само ги хвашташ и ги дърпаш(излизат много лесно)под двете крайни има по 1 винтче за кръстата отвертка.Развиват се винтчетата,след което се вади пластмаската(тая с нарисуваните номера на степените,позицийте на въздушния поток,номерата на степените(0 1 2 3 4))и почно по средата на панела се вижда 1 малка крушка(мисля че беше 1,2вата)вадиш, сменяш и светва.Това е ,ако колата е само с патно,без клима-ако е с клима може и да е различно.Дано сам бил полезен.
Re: ...
Skid написа:Осветлнието на врътките за парното е само от 1 крушка и световод до всяка врътка.До нея се стига по следния начин-вадят се врътките-само ги хвашташ и ги дърпаш(излизат много лесно)под двете крайни има по 1 винтче за кръстата отвертка.Развиват се винтчетата,след което се вади пластмаската(тая с нарисуваните номера на степените,позицийте на въздушния поток,номерата на степените(0 1 2 3 4))и почно по средата на панела се вижда 1 малка крушка(мисля че беше 1,2вата)вадиш, сменяш и светва.Това е ,ако колата е само с патно,без клима-ако е с клима може и да е различно.Дано сам бил полезен.
има и друго че от като не свети кушката на парното от тогава не ми свети и стрелката за десен мигач

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2