СПАСЯВАЙТЕ МЕ!!!ЖЕНА МИ ПОЧВА ДА КАРА

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

СПАСЯВАЙТЕ МЕ!!!ЖЕНА МИ ПОЧВА ДА КАРА

Мнение от mitak_88 » 13 Мар 2008, 16:56

КОЛЕГИ ЖЕНА МИ ВЗЕ КНИЖКА И СЕГА ПРЕДИ ДА И ЗАКУПИМ ТАКА ЛЮБИМАТА И КОРСА ИСКА ДА СЕ УПРАЖНЯВА И НА МОЯТА КОЛА...ТА ПИТАНЕТО МИ Е КЪДЕ МОГЪТ ДА МИ СЛОЖАТ ПАРКТРОНИК!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mileitiii » 13 Мар 2008, 17:04

Ех твоята мацка ще ти вози бумера само малко , а аз горкичкия или-по скоро милата колица . Цяло лято нама да съм в БГ и ще оставя момето за стопанин а то миналата седмица се записа на курсове . Дали кат се върна и двете ще са живи :?: :!: :?:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitak_88 » 13 Мар 2008, 17:08

КОЛЕГА НЗ КАКВО ДА КАЖА...ГОТ Е ЧЕ ЩЕ КАРА...ЩЕ СИ ПИЯ ВЕЧЕР И ЩЕ МЕ ВОЗИ...ТЯ КАРА МН ХУБАВО И ПРОБЛЕМИ НЯМА...САМО ЧЕ ТУК В СФ ПАРКИРАНЕТО И О ТОЧНО МЯСТОТО ЗА ПАРКИНГ Е МН КЪТ И ТОВА МЕ ПРИТЕСНЯВА...НЯМАШЕ ДА МИ Е ЖАЛ ТОЛКОВА НО ВСЕ ПАК ТОВА Е БМВ...ЛЮБИМАТА МИ КОЛА...МОЛЯ СЕ ДА ИДЕ ДЕНЯТ В КОЙТО ДА КАЖЕ ЧЕ Е ГОТОВА ДА КУПУВАМЕ КОРСА И ДА НЕ МИ ПИПА КОЛИЦАТА :mhihi: :mhihi: :mhihi: ЗА ТОВА ИСКАМ НА ПЪРВО ВРЕМЕ ПАРКТРОНИЧЕ ЗАЩОТО ОСВЕН ДА МИ СПУКА БРОНЯТА НЕМА КАКВО ДРУГО ДА И НАПРАВИ!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mileitiii » 13 Мар 2008, 17:20

Ми то маи да си купиш нова броня след изтезанието е по евтино от парктроника . Е ти си знаеш , много безавариини за момето :winky: , пък то другото .......................

Потребител
Аватар

Мнение от Reality » 13 Мар 2008, 17:37

Колега не се впрягай толкова.. ела да видиш в щатите как паркират и мъже и жени.. винаги подпират и колата от пред и тази отзад.. така и не мога да разбера нарочно ли го правят или ги мързи още една маневра да направят! Не ме питай като паркирам всеки път как треперя.. тва е вечно, няма лято няма зима.. така че според мен не си давай парите няма какво толкова да и направи :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitak_88 » 13 Мар 2008, 17:46

Reality написа:Колега не се впрягай толкова.. ела да видиш в щатите как паркират и мъже и жени.. винаги подпират и колата от пред и тази отзад.. така и не мога да разбера нарочно ли го правят или ги мързи още една маневра да направят! Не ме питай като паркирам всеки път как треперя.. тва е вечно, няма лято няма зима.. така че според мен не си давай парите няма какво толкова да и направи :mhihi:

А КОЛЕГА ОСВЕН ДА БОЯДИСВАМ БРОНИ ВСЯКА СЕДМИЦА ДРУГО НЯМА КАКВО ДА ПРАВЯ-САМО МИ С СТРУВА ЧЕ ЕДИН ПАРКТРОНИК ЩЕ МИ ЛЕГНЕ ПО ТЪНКО ОТ КОЛКОТО ДА ЛЕЯ ПАРИ ЗА БОИ!!!НО В КРАЕН СЛУЧЕЙ...

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 13 Мар 2008, 17:53

направи и каско брат ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitak_88 » 13 Мар 2008, 17:54

vladuicho написа:направи и каско брат ;)

ООО ИМА СУПЕР АВТО КАСКО НЕМА СТРАШНО...И ПАК НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА ДА ПРАВЯ БРОНИ КАТО ИДИОТ :mhihi: НО АКО СЕ НАЛОЖИ

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от robert1975 » 13 Мар 2008, 17:56

даи да ти дам един партроник-50 -туна :mhihi: :mhihi:
и моита се учи вече на бимата ми-уж има книжка ама като я гледам как кара се чудя как ги дават тия книжки-та маи скоро и аз Я БРОНЯ Я ХИДРАВЛИКА-че завива докраи и така държи волана-я някои шарнир :roll:
BMW-маниак
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitak_88 » 13 Мар 2008, 18:22

robert1975 написа:даи да ти дам един партроник-50 -туна :mhihi: :mhihi:
и моита се учи вече на бимата ми-уж има книжка ама като я гледам как кара се чудя как ги дават тия книжки-та маи скоро и аз Я БРОНЯ Я ХИДРАВЛИКА-че завива докраи и така държи волана-я някои шарнир :roll:

ОООО И ТЕБ ТЕ Е СПОЛЕТЯЛА МОЯТА СЪДБА ДА УЧИШ НЯКОЙ ДА КАРА-АЗ ПОНЕ ИЗУЧИХ МОЕТО ПАТЕ НА ФАБИЯТА И Я ПРОДАДОХ!НО ПО САМАТА ШКОДА НЕ СЪМ ПРАВИЛ НЕЩО ФРАПАНТНО КОЕТО ДА Е ПРИЧИНЕНО ОТ НЕЯ ТАКА ЧЕ...НЕ БОЙ СЕ МОЖЕ ДА МИНЕШ ТЪНКО

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 13 Мар 2008, 19:57

Ми мен оня ден щяха да ме вкарат под един тир...добре че имам рефлекси и от пасажерската седалка напраих цял оборот на волана :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 комби

:)

Мнение от samsurnik » 13 Мар 2008, 20:12

колега, моята мацка е завършила ДВГ, в момента учи висше транспортна техника, кара много добре и аз много й се кефя, че кара и то доста нахъсано, аз постоянно и давам да кара, независимо дали съм пил или не, пък и то опита се добива с карането ако не кара никога няма да се научи, нали има застраховки колата ако я удари да е жива и здрава всичко друго се оправя, но моята си кара много добре даже от време на време се и заиграва с някой на пътя, връшане на предавки газ ляво дясно и много се кефя аз така, лично аз подкрепям жените които карат, защото не са по-лоши от нас, единственото за което не могат да карат като нас е защото жените няма пространствено виждане на нещата, но като изключим това всичко е ок само да се науи момичето и да не я е страх. Вие не се ли кефите когато някоя мацка кара баварка?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Tech0 » 13 Мар 2008, 20:15

Митак, моля те, не пиши с CAPS LOCK ... ;)

Иначе парктрониците почват от 50лв. и стигат до доста, сам прецени какъв искаш ... ;) :)
БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата

I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 13 Мар 2008, 20:23

Пиши с малки букви или ще ти изтрия цялата тема!!!
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitak_88 » 13 Мар 2008, 20:25

Tech0 написа:Митак, моля те, не пиши с CAPS LOCK ... ;)

Иначе парктрониците почват от 50лв. и стигат до доста, сам прецени какъв искаш ... ;) :)

колега аз знам кви парктроници има но искам да ми кажат къде могът да ми го сложат!!!

Следваща

Назад към E36