проблем с паленето
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- respectman
- Потребител
-
проблем с паленето
значи колеги откакто стана малко по студеничко имам мн сериозни проблеми с паленето... сутрин като колата е седяла кам 10 часа .. подгрявам си свещите 3-4 пъти и въртя само че завърта около 1/4 оборот и спира всеедно блокира нещо и се чува стържещ звук имам чувството че нещо се връща назад и така 3-4 пъти докато не запали наи накрая а по време на тия 3-4 пъти даже и 1/4 оборот не прави
днес като беше по студеничко правих поне 10 опита и нищо същите неща си ги прави отказах се докато не ми падна акумолатора.. дайте съвет от какво може да е някой имал ли е такива проблеми

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Стартера колега,иди на сервиз да ти го свалят и го занесеи на ел.техник който прави стартери и алтернатори.

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
vld написа:Стартера колега,иди на сервиз да ти го свалят и го занесеи на ел.техник който прави стартери и алтернатори.

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Re: проблем с паленето
respectman написа:значи колеги откакто стана малко по студеничко имам мн сериозни проблеми с паленето... сутрин като колата е седяла кам 10 часа .. подгрявам си свещите 3-4 пъти и въртя само че завърта около 1/4 оборот и спира всеедно блокира нещо и се чува стържещ звук имам чувството че нещо се връща назад и така 3-4 пъти докато не запали наи накрая а по време на тия 3-4 пъти даже и 1/4 оборот не правиднес като беше по студеничко правих поне 10 опита и нищо същите неща си ги прави отказах се докато не ми падна акумолатора.. дайте съвет от какво може да е някой имал ли е такива проблеми
Абсолютно същия проблем имъм аз.
Днес ходих при човек който прави стартери казах му какви са ми симптомите(същите като горе) + казах му че като запаля един път като оставя колата да изтине 1 2 часа и падне до синьото пак пали без проблем.Само сутрин непали както трябва и той каза че ако пали като е истинала значи не е стартер утре ще дойде сутринта да го види как пали.Казами това заданесваляме напразно стартера.
- respectman
- Потребител
-
еми колега не знам от какво може да е щото наистина няма какво друго да е освен на стартера да му е малко тока моя акумулатор е 72 ампера може би 85 му трябва .... и аз си мисля за стартер щото все пак не може да завърти
respectman написа:еми колега не знам от какво може да е щото наистина няма какво друго да е освен на стартера да му е малко тока моя акумулатор е 72 ампера може би 85 му трябва .... и аз си мисля за стартер щото все пак не може да завърти
Колеги и аз имам същият проблем. Първо мислех, че е акумулатора, но си набавих зарядно и дори след като го зареждам пак не иска. Тогава си викам свещите са това - сигурно не подгряват. Обаче вчера един познат дойде и взех ток от него и пак не ще да върти. Само се чува как бубината праве някакво 'чат' и нищо не завърта. Заредих го аз пак от вчера до тая сутрин и врътна много трудно. Спрях и не повтори. Мисля си , че стартера прави номера. Сега се чудя как да го сваля, защото не мога да мръдна с колата...
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
TDSKO написа:Сега се чудя как да го сваля, защото не мога да мръдна с колата...
Ще се видиш във филм

По-добре я помъчи още малко или в краен случаи я бутнете и я закараи в сервиз дати го свалят че са две спецефични болчета
Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

LAST RIDE написа:TDSKO написа:Сега се чудя как да го сваля, защото не мога да мръдна с колата...
Ще се видиш във филм![]()
По-добре я помъчи още малко или в краен случаи я бутнете и я закараи в сервиз дати го свалят че са две спецефични болчета
Здравейте,
да ви разкажа аз какво стана. Печката

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2