Има ли разбира4и на бмв

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Има ли разбира4и на бмв

Мнение от ludiqq » 27 Сеп 2007, 0:38

Има ли разбира4и на бмв да са онлаин да питам нещо важно за един ремонт и колко струва горе долу
gaz kum moreto dai dai s bmwto dai dai pravi gi karai v kabrioleta smenqi samo ot 4-ta na 5-ta

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 27 Сеп 2007, 0:40

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
казвай за какво иде реч?
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Потребител
Аватар

:)

Мнение от ludiqq » 27 Сеп 2007, 0:46

ми на4и в4ера братов4ед ми опря на легнал полицаи бмвто и от тогаа като тряя се сменят скоростите и осжен това освен звука вади и някво друго рамжене и да питам дали му има нещо на гарнето или е нещо по сериозно
gaz kum moreto dai dai s bmwto dai dai pravi gi karai v kabrioleta smenqi samo ot 4-ta na 5-ta

Аватар

Мнение от ///MapTo » 27 Сеп 2007, 0:48

освен да легнеш под колата и да видиш за какво става въпрос няма как да разбереш..през монитора по думи още по-малко мога да ти помогна :winky:
най-вероятно е скъсал някоя връзка ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Потребител
Аватар

:0

Мнение от ludiqq » 27 Сеп 2007, 0:50

то утре се ляга под колата аз сьм на 18 и нищи4ко не разбирам и за тва питам а ако е това което казваш колко пари4ки ще е ремонта

Аватар

Re: :0

Мнение от ///MapTo » 27 Сеп 2007, 0:53

всичко зависи от майстора,който ще я прави;)
на мен за сваляне на катализатор и монтаж на резонаторно гърне ми взеха 60лв(в цената беше включен резонатора)
Но не вярвам да е някаква космическа сума ;)
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

:

Мнение от ludiqq » 27 Сеп 2007, 0:55

направо ми олекна мерси много бате

Потребител
Аватар

.

Мнение от ludiqq » 27 Сеп 2007, 1:03

тои баща ми вика на бмв сервиза да го остави оба4е аз му казах по добре на друго място 4е там зимат двоино пове4е от колкото другите места..,

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F11

Мнение от valeto » 27 Сеп 2007, 2:09

да му давам на баща ти да ми оправя колата ли,струва ми се пич :mhihi:

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 27 Сеп 2007, 9:56

улучил си на баща ,моя не даваше да зимам баварец.....ако го слушах щях да взема форд или опел :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 27 Сеп 2007, 10:50

той и моя така ама нали сам си инат :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 27 Сеп 2007, 12:00

и все пак в сервиза на БМВ ще си съдерат задника. онзи ден бях там днес бях на друг и разликата е от БМВ до зас...

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 28 Сеп 2007, 3:22

Doberman_vas написа:и все пак в сервиза на БМВ ще си съдерат задника. онзи ден бях там днес бях на друг и разликата е от БМВ до зас...

И няма гаранция, че ще го направят по най-добрия начин поне така съм чувал от приятели с нови БМВ-та.Не са очаровани нито от отношението нито от работата, за пари не говорим поне да знаше, че са най-най добрите а то какво се указвало :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Re: :)

Мнение от BFM » 28 Сеп 2007, 8:55

ludiqq написа:ми на4и в4ера братов4ед ми опря на легнал полицаи бмвто и от тогаа като тряя се сменят скоростите и осжен това освен звука вади и някво друго рамжене и да питам дали му има нещо на гарнето или е нещо по сериозно

Понеже и аз съм го правил същото на спящ полицай - първо заминава гърнето - точно по средата и е най ниска точка. Виж, ако си му се метнал на полицая с 40+км/ч не знам какво друго може да е станало, но споко не се трошат толкова лесно тия колици. А в камор ауто, като изключим, че се държат изключително нелюбезно, работят добре и имат техника, която не може да се намери на много други места. Последният гаражен майстор, при когото ходих искаше да реже каретата, за да смени лагера на задната главина :shock: :!: :?:

старши ентусиаст
Аватар

Re: :)

Мнение от tsb_bg » 28 Сеп 2007, 9:22

BFM написа:... Последният гаражен майстор, при когото ходих искаше да реже каретата, за да смени лагера на задната главина :shock: :!: :?:

Хубаво че не е тръгнал да реже калника да свали колелото :mhihi:

А и аз преди доста време попаднах на един (и то в "център за смяна на масла") дето тръгна да сваля кората под двигателя да търси масления филтър. Добре че го сбарах на време

Следваща

Назад към E36