Има ли разбира4и на бмв
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Има ли разбира4и на бмв
Има ли разбира4и на бмв да са онлаин да питам нещо важно за един ремонт и колко струва горе долу
gaz kum moreto dai dai s bmwto dai dai pravi gi karai v kabrioleta smenqi samo ot 4-ta na 5-ta
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
:)
ми на4и в4ера братов4ед ми опря на легнал полицаи бмвто и от тогаа като тряя се сменят скоростите и осжен това освен звука вади и някво друго рамжене и да питам дали му има нещо на гарнето или е нещо по сериозно
gaz kum moreto dai dai s bmwto dai dai pravi gi karai v kabrioleta smenqi samo ot 4-ta na 5-ta
- ///MapTo
-
-
освен да легнеш под колата и да видиш за какво става въпрос няма как да разбереш..през монитора по думи още по-малко мога да ти помогна
най-вероятно е скъсал някоя връзка

най-вероятно е скъсал някоя връзка

:0
то утре се ляга под колата аз сьм на 18 и нищи4ко не разбирам и за тва питам а ако е това което казваш колко пари4ки ще е ремонта
- ///MapTo
-
-
Re: :0
всичко зависи от майстора,който ще я прави;)
на мен за сваляне на катализатор и монтаж на резонаторно гърне ми взеха 60лв(в цената беше включен резонатора)
Но не вярвам да е някаква космическа сума
на мен за сваляне на катализатор и монтаж на резонаторно гърне ми взеха 60лв(в цената беше включен резонатора)
Но не вярвам да е някаква космическа сума

:
направо ми олекна мерси много бате
.
тои баща ми вика на бмв сервиза да го остави оба4е аз му казах по добре на друго място 4е там зимат двоино пове4е от колкото другите места..,
- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
и все пак в сервиза на БМВ ще си съдерат задника. онзи ден бях там днес бях на друг и разликата е от БМВ до зас...
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Doberman_vas написа:и все пак в сервиза на БМВ ще си съдерат задника. онзи ден бях там днес бях на друг и разликата е от БМВ до зас...
И няма гаранция, че ще го направят по най-добрия начин поне така съм чувал от приятели с нови БМВ-та.Не са очаровани нито от отношението нито от работата, за пари не говорим поне да знаше, че са най-най добрите а то какво се указвало

- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Re: :)
ludiqq написа:ми на4и в4ера братов4ед ми опря на легнал полицаи бмвто и от тогаа като тряя се сменят скоростите и осжен това освен звука вади и някво друго рамжене и да питам дали му има нещо на гарнето или е нещо по сериозно
Понеже и аз съм го правил същото на спящ полицай - първо заминава гърнето - точно по средата и е най ниска точка. Виж, ако си му се метнал на полицая с 40+км/ч не знам какво друго може да е станало, но споко не се трошат толкова лесно тия колици. А в камор ауто, като изключим, че се държат изключително нелюбезно, работят добре и имат техника, която не може да се намери на много други места. Последният гаражен майстор, при когото ходих искаше да реже каретата, за да смени лагера на задната главина

Re: :)
BFM написа:... Последният гаражен майстор, при когото ходих искаше да реже каретата, за да смени лагера на задната главина![]()
![]()
Хубаво че не е тръгнал да реже калника да свали колелото

А и аз преди доста време попаднах на един (и то в "център за смяна на масла") дето тръгна да сваля кората под двигателя да търси масления филтър. Добре че го сбарах на време
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2