Странен Проблем

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Странен Проблем

Мнение от Коцето » 18 Сеп 2007, 9:31

Имам едно много странно питане защото и аз много се озъдачих :shock: :shock: :shock: Вчера след като се прибрах от работа си оставям колата на паркинга и след час някаде слизам да си разхождам кучето и що да видя точно пред колата нещо текло (мокро) имаше някаде към литър два изтекло наближавам и виждам че е текло от мене :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: отварям капак , казанчето на радиатора си е норма , казанчето за чистачките пълно и аз още повече :shock: :shock: :shock: запалих работи си нормално нито е загрявала нито нищо :shock: :shock: а беше текло точно под радиатора водния :shock: от какво може да се получи , Благодаря предварително на всички отзовали се на проблема ;)
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5, Е60, Е30
Мечтае да кара: с талон
Детайли за колата: БМВ

Мнение от Se7ven » 18 Сеп 2007, 9:35

Ми колега ще не легна и с ръчичката да по опипаш тук там давидиш дали е от теб , а може и да е от някои на които токущо си паркирал на мястото.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Коцето » 18 Сеп 2007, 10:15

ами колега легнах и да от мене беше , а и си бях паркирал на моето място имаме си паркинг на блока и всеки си има място а пък и в блока няма толкова много автомобили че да си пикаем по колите :!: теча беше точно от кората под радиаторите (водния и на климата) :shock: :shock:
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 18 Сеп 2007, 11:32

Ако си карал на климатик ,това трябва да ти е конденза... :arrow:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Старо BMW
Мечтае да кара: Ново BMW

Мнение от bimbolet » 18 Сеп 2007, 11:40

Le Transporteur написа:Ако си карал на климатик ,това трябва да ти е конденза... :arrow:
.... :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Коцето » 18 Сеп 2007, 11:45

не съм карал на климатик :shock: :shock: радиатора на климата е пукнат :shock: :shock: :shock: най интересното е че сутринта това мокрото не беше изсъхнало и по това смея да твърдя че не е чиста вода :shock: :shock: :shock:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 18 Сеп 2007, 11:52

JackRock написа:не съм карал на климатик :shock: :shock: радиатора на климата е пукнат :shock: :shock: :shock: най интересното е че сутринта това мокрото не беше изсъхнало и по това смея да твърдя че не е чиста вода :shock: :shock: :shock:

Ами ,тогава вероятно е антифриз, поне аз си мисля ,че щеше да кажеш(разпознаеш) направо ако беше масло, провери пак всичко ,топката (петното) е в твоето поле... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Коцето » 18 Сеп 2007, 11:58

ами и аз мисля че е от антифриз ама всичко си е нормално и на ниво :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 18 Сеп 2007, 12:05

Може да е изтекло малко като количество , но антифриза не се изпарява веднага , има добри проникващи свойства и изглежда че са се лели литри...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Коцето » 18 Сеп 2007, 12:17

е добре де така ли няма да мръдне и милиметър от нормалното в казанчете ?? :shock: :shock:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 18 Сеп 2007, 12:43

Може да е от радиатора на климатика (кондензатора) или от драйера ама той е по-назад
Виж и фреона (ако е изтекъл или намалял компресора има защита и не включва)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Коцето » 18 Сеп 2007, 12:44

Пак подчертавам радиатора на климата е пукнатт

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 18 Сеп 2007, 12:55

Е щом си го открил половината работа си свършил остава по-гадната - изваждането за нов.
Има алуминиеви (сплав някаква) и медни. Медните по принцип са с по-добро топлоотдаване и по-трайни ама това е мое мнение най добре и други да кажат
Успех :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Коцето » 18 Сеп 2007, 12:59

абе човек ти не ме разбра радиатора ми е пукнат от 2 месеца и не съм го правил а проблема ми е от снощи :roll: :roll: :roll:

Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 18 Сеп 2007, 13:10

tsb_bg написа:Виж и фреона (ако е изтекъл или намалял компресора има защита и не включва)

:nono: Тук не съм съгласен..моята кола я взех без абсолютно никакъв фреон,като човека който ми я продаде гарантираше,че климата работи..пуснах копчето още тогава и компресора завъртя ;)
прибрах се в сф,напълних я и почнаха да валят ледени кубчета през въздуховодите ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Следваща

Назад към E36