Чип за 318is
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Чип за 318is
Колеги мисля да слагам чип(с) на мойта, с M42 е. Ей от тука:
http://vimaxtuning.com/Tuning.aspx?id=5 ... 7ea119b21d
Всъщност цената е малко по-висока явно, щото говорих с човека.
Има 1 година гаранция за функциониране и 2 за самия чип.
Ако някои е слагал да каже мнение как е бива ли ?
Re: Чип за 318is
Брейй той тоя чип вълшебен бе . Вдига мощноста само 13 к.с а въртя щият момент при няма и 2000 обр. e 195 Nm. А аз винаги съм си мислел че само дизелите постигат тези стойности при тези обороти.zBoost написа:Колеги мисля да слагам чип(с) на мойта, с M42 е. Ей от тука:

Дали ще ги усетиш тези 13 кс разлика и струва ли си да и бъркаш в "мозъка" на колицата
А и гаранцията "1 година гаранция за функциониране и 2 за самия чип" нещо не я разбирам. Ако спре да бачка след 1 год. ще си го прибереш и оче една година имаш гаранция че ще ти седи в къщи ли
Не мога да те посъветвам ама си помисли струва ли си

А и гаранцията "1 година гаранция за функциониране и 2 за самия чип" нещо не я разбирам. Ако спре да бачка след 1 год. ще си го прибереш и оче една година имаш гаранция че ще ти седи в къщи ли

Не мога да те посъветвам ама си помисли струва ли си
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
tsb_bg написа:...

Кое е толкова сложното?
1 година е гаранцията,че няма да има странични ефекти по маторя и 2 години гаранция за повреда на самия чип..по-просто от това аз не мога да го обясня

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Бате,аз ли съм тръгнал да продавам въпросния чип,че ми държиш сметка на мен?
Тука от ден на ден положението става все по-зле...
П.С. ако някой си направи труда да използва златната търсачка,ще открие тема,в която се споменава,че човек от форума прави по поръчка чипове и ги праща с куриер..доволен-плащаш,недоволен-връщаш..ма то това търсачката е нещо ужасно страшно и сложно

П.С. ако някой си направи труда да използва златната търсачка,ще открие тема,в която се споменава,че човек от форума прави по поръчка чипове и ги праща с куриер..доволен-плащаш,недоволен-връщаш..ма то това търсачката е нещо ужасно страшно и сложно
Последна промяна ///MapTo на 10 Сеп 2007, 20:25, променена общо 1 път
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Честно казано от чип при 318iS далаверата ще е ако влизаш в лютеницата... ако я настъпваш.... при 2000RPM няма как да направиш макс въртящ момент.... невъзможно е с атмосферката....
Мойта е чипната и си върви... не съм карал М44 без чип, че да сравня, ама... М50-ки ги хапвам
но си иска обороти - т'ва е.... според мен е излишно, честно казано....
Мойта е чипната и си върви... не съм карал М44 без чип, че да сравня, ама... М50-ки ги хапвам

- b00st
- User
-
///MapTo написа:Бате,аз ли съм тръгнал да продавам въпросния чип,че ми държиш сметка на мен?![]()
Марто знам за Brezel и от него също мисля дали да взема. Май от него ще се спра. Човека излиза, че е точен и бих пробвал.
и този човек е от форума http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... ile&u=3502
има 320д 2003г.
дори като съдя от постовете му е доста свестен
lowdriver също се занимава и вече е доста напред
има 320д 2003г.
дори като съдя от постовете му е доста свестен
lowdriver също се занимава и вече е доста напред

- b00st
- User
-
Ми да ама тоя човек иска 350лв за чипара, а от Brezel е много по-евтино. При условие, че разликата няма да е като на дизел закво да давам още 250 кентавъра още, а и самата смяна хич не е няква дандания.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Кажи честно.... за кво ти е тоя чип(с)?
Ако верно искаш чипс - вземи си CHIO.... много е готин, пък и кола може да спечелиш
Т'ва е атмосферка.... за да изкараш макса от чипа, както вече ти казах, требе да я вкарваш в обороти и да си с добър въздушен филтър... или чисто нов стандартен, или спортен... че с повечето бензин, дето ше вкарва.... требе и въздух...
тия (уж) 10-12 коня отгоре... я ги усетиш, я не.... замисли се реално дали има сми да даваш 200лв (примерно) за подобен "тунинг"...
Просто изразявам мнение, нищо повече

Т'ва е атмосферка.... за да изкараш макса от чипа, както вече ти казах, требе да я вкарваш в обороти и да си с добър въздушен филтър... или чисто нов стандартен, или спортен... че с повечето бензин, дето ше вкарва.... требе и въздух...

Просто изразявам мнение, нищо повече

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
стан написа:В ebay с доставката ти е под 50лв такъв чип
Мислиш ли?

zBoost написа:Ми да ама тоя човек иска 350лв за чипара, а от Brezel е много по-евтино. При условие, че разликата няма да е като на дизел закво да давам още 250 кентавъра още, а и самата смяна хич не е няква дандания.
На прав път си ми се струва.

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2