сеене на задницата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- robert1975
- младши ентусиаст
-
сеене на задницата
колеги-и аз да се пооплача-като си карам и влезе ли някоя от задните гуми даже в неравност или дупка даже малка почва да сее задницата наляво надясно-и при неравен път е така! Имаите в предвид че съм сменил всичко отзад.....много е гадно като се кара 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
- robert1975
- младши ентусиаст
-
хм-освен маистора да не ги е погледнал-може и да сте прави-а един пък ми каза че е от това че не съм направил реглаж след смяната на тампоните.... 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: сеене на задницата
robert1975 написа:Имаите в предвид че съм сменил всичко отзад...

"правих основен ремонт на двигателя,....смених маслообирачи..." това не е ли аналог
Няма да се сърдиш,даваш подвеждаща информация а после питаш за голям проблем.Аз като прочетох ,"всичко сменено",изключих(щото знам при мен какво е всичко но отпред ,без рейката и щангата) и си викам само живо прасе у багажника,няма какво да е

В амортесьорите ще да е отговора.Хайде със здраве и сори за оффа..

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- L_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525д 2003 Автоматик
- robert1975
- младши ентусиаст
-
Le Transporteur написа:robert1975 написа:Имаите в предвид че съм сменил всичко отзад...
ама ми се и плаче
"правих основен ремонт на двигателя,....смених маслообирачи..." това не е ли аналог
Няма да се сърдиш,даваш подвеждаща информация а после питаш за голям проблем.Аз като прочетох ,"всичко сменено",изключих(щото знам при мен какво е всичко но отпред ,без рейката и щангата) и си викам само живо прасе у багажника,няма какво да е.Добре че Станчев се усъмни и ти изплю камъчето.
В амортесьорите ще да е отговора.Хайде със здраве и сори за оффа..

и неможах да разбера
и послено от какво е това сеене на задницата защото аз карам е36 и като стане малко хлъзгаво колата си ходи накъдето си иска,а амортесиорите отзад са ми нов аз ли4но си ги смених ?!?
robert1975 написа:колеги-и аз да се пооплача-като си карам и влезе ли някоя от задните гуми даже в неравност или дупка даже малка почва да сее задницата наляво надясно-и при неравен път е така! Имаите в предвид че съм сменил всичко отзад.....много е гадно като се кара
Тва се появява при всички е36 като се смени нещо по задницата.При нас само една от е36-те няма този проблем,просто защото не е барал нищо отзад -все още

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Ко се оплакваш, колега, карай по-внимателно и няма проблеми. А знаеш ли кво е да караш само на ангели извън града?
Ти изкара ангелите, каам ти
Весели празници

Весели празници

- robert1975
- младши ентусиаст
-
бате-ся на мокрото и хлъзгаво още повече сее -карам кат бабичка и пак такаBEN написа:robert1975 написа:колеги-и аз да се пооплача-като си карам и влезе ли някоя от задните гуми даже в неравност или дупка даже малка почва да сее задницата наляво надясно-и при неравен път е така! Имаите в предвид че съм сменил всичко отзад.....много е гадно като се кара
Тва се появява при всички е36 като се смени нещо по задницата.При нас само една от е36-те няма този проблем,просто защото не е барал нищо отзад -все още

robert1975 написа:бате-ся на мокрото и хлъзгаво още повече сее -карам кат бабичка и пак такаBEN написа:robert1975 написа:колеги-и аз да се пооплача-като си карам и влезе ли някоя от задните гуми даже в неравност или дупка даже малка почва да сее задницата наляво надясно-и при неравен път е така! Имаите в предвид че съм сменил всичко отзад.....много е гадно като се кара
Тва се появява при всички е36 като се смени нещо по задницата.При нас само една от е36-те няма този проблем,просто защото не е барал нищо отзад -все още![]()
![]()
![]()
![]()
ще сменя и амортисиорите па да видим-а и да питам-НЯКОИ ИМА ЛИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ОТ ИСПАНСКИТЕ ALKO? или да си я карам така както казва колегата които бара и сее..........
а гумите какви са ти

аз карах доста км без никакви амортисьори
понеже ми се избиха тампоните н на няколко пъти

и само ми се клатеше задницата .. ама не сееше

"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
--------------------------------------------------------------------------------
...даваи по малко гас брато
...даваи по малко гас брато
Последна промяна fedoracore на 02 Яну 2008, 9:29, променена общо 2 пъти

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2