сеене на задницата

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

сеене на задницата

Мнение от robert1975 » 16 Юли 2007, 10:23

колеги-и аз да се пооплача-като си карам и влезе ли някоя от задните гуми даже в неравност или дупка даже малка почва да сее задницата наляво надясно-и при неравен път е така! Имаите в предвид че съм сменил всичко отзад.....много е гадно като се кара :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 16 Юли 2007, 10:25

а пружини/амортисьори?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от robert1975 » 16 Юли 2007, 10:43

пружини смених-амортисьорите са добре......... 8)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
Мечтае да кара: отново BMW

Мнение от SpLiT » 16 Юли 2007, 10:53

robert1975 написа:амортисьорите са добре......... 8)

Не са, не са... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от robert1975 » 16 Юли 2007, 10:59

хм-освен маистора да не ги е погледнал-може и да сте прави-а един пък ми каза че е от това че не съм направил реглаж след смяната на тампоните.... :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Re: сеене на задницата

Мнение от Le Transporteur » 16 Юли 2007, 11:15

robert1975 написа:Имаите в предвид че съм сменил всичко отзад...

:mhihi: ама ми се и плаче
"правих основен ремонт на двигателя,....смених маслообирачи..." това не е ли аналог
Няма да се сърдиш,даваш подвеждаща информация а после питаш за голям проблем.Аз като прочетох ,"всичко сменено",изключих(щото знам при мен какво е всичко но отпред ,без рейката и щангата) и си викам само живо прасе у багажника,няма какво да е :mhihi: .Добре че Станчев се усъмни и ти изплю камъчето.
В амортесьорите ще да е отговора.Хайде със здраве и сори за оффа.. :)
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525д 2003 Автоматик

Мнение от L_G » 16 Юли 2007, 11:24

при мен имаше същия проблем и решението беше нови амортисьори....и всичко заспа :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от robert1975 » 16 Юли 2007, 11:33

Le Transporteur написа:
robert1975 написа:Имаите в предвид че съм сменил всичко отзад...

:mhihi: ама ми се и плаче
"правих основен ремонт на двигателя,....смених маслообирачи..." това не е ли аналог
Няма да се сърдиш,даваш подвеждаща информация а после питаш за голям проблем.Аз като прочетох ,"всичко сменено",изключих(щото знам при мен какво е всичко но отпред ,без рейката и щангата) и си викам само живо прасе у багажника,няма какво да е :mhihi: .Добре че Станчев се усъмни и ти изплю камъчето.
В амортесьорите ще да е отговора.Хайде със здраве и сори за оффа.. :)

:bchug: :yes:-благодарско колеги.......

Потребител
Аватар

и неможах да разбера

Мнение от Blue » 25 Дек 2007, 1:04

и послено от какво е това сеене на задницата защото аз карам е36 и като стане малко хлъзгаво колата си ходи накъдето си иска,а амортесиорите отзад са ми нов аз ли4но си ги смених ?!?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Chains » 25 Дек 2007, 1:22

За 325тдс това е нормално - просто натискай по-леко газтта, че въртящия момент е много голям!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BEN » 25 Дек 2007, 1:37

robert1975 написа:колеги-и аз да се пооплача-като си карам и влезе ли някоя от задните гуми даже в неравност или дупка даже малка почва да сее задницата наляво надясно-и при неравен път е така! Имаите в предвид че съм сменил всичко отзад.....много е гадно като се кара :roll:

Тва се появява при всички е36 като се смени нещо по задницата.При нас само една от е36-те няма този проблем,просто защото не е барал нищо отзад -все още :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 25 Дек 2007, 3:50

Ко се оплакваш, колега, карай по-внимателно и няма проблеми. А знаеш ли кво е да караш само на ангели извън града? :mhihi: Ти изкара ангелите, каам ти :mhihi: :mhihi:
Весели празници :twisted:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от robert1975 » 25 Дек 2007, 10:45

BEN написа:
robert1975 написа:колеги-и аз да се пооплача-като си карам и влезе ли някоя от задните гуми даже в неравност или дупка даже малка почва да сее задницата наляво надясно-и при неравен път е така! Имаите в предвид че съм сменил всичко отзад.....много е гадно като се кара :roll:

Тва се появява при всички е36 като се смени нещо по задницата.При нас само една от е36-те няма този проблем,просто защото не е барал нищо отзад -все още :mhihi:
бате-ся на мокрото и хлъзгаво още повече сее -карам кат бабичка и пак така :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :driving: ще сменя и амортисиорите па да видим-а и да питам-НЯКОИ ИМА ЛИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ОТ ИСПАНСКИТЕ ALKO? или да си я карам така както казва колегата които бара и сее.......... :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo III » 25 Дек 2007, 22:39

robert1975 написа:
BEN написа:

бате-ся на мокрото и хлъзгаво още повече сее -карам кат бабичка и пак така :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :driving: ще сменя и амортисиорите па да видим-а и да питам-НЯКОИ ИМА ЛИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ОТ ИСПАНСКИТЕ ALKO? или да си я карам така както казва колегата които бара и сее.......... :roll:

а гумите какви са ти :)

аз карах доста км без никакви амортисьори
понеже ми се избиха тампоните н на няколко пъти :bang:
и само ми се клатеше задницата .. ама не сееше :mhihi:
"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 26 Дек 2007, 0:24

--------------------------------------------------------------------------------

...даваи по малко гас брато
Последна промяна fedoracore на 02 Яну 2008, 9:29, променена общо 2 пъти
Изображение

Следваща

Назад към E36