Шум от мотора на 318 TDS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Шум от мотора на 318 TDS
Колеги направо не е за вярване с моя късмет.....то не бе глава, то не бе вал.....таман си я взех преди няколко дена, викам си да й се нарадвам най-сетне! Карах я аз един-два дена обаче забелязвам аз един странен шум който се показва на моменти от към мотора (викам си май-нещо много се вторачвам вече!) Да обаче звукът ту се появява ту изчезва...усещам му вибрациите върху волана (едно стържене - много неприятно!) Забелязвам че и мотора нещо не работи като хората! Дигам капака, слушам и при по продължително слушане установявам че звукът идва от към веригата! Но не мога да установя дали е тя! Попаднах братлета на един майстор.....ръчичките си остави!!!
Кво може да е направил тоя!? Дайте предположения.....щот другият майстор дет ще я взима още не се е обадил а мен ми е нервно!
Кво може да е направил тоя!? Дайте предположения.....щот другият майстор дет ще я взима още не се е обадил а мен ми е нервно!
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Ми брато от някъв шум дето даже и не поясняваш какъв е, освен някои колега със стъклено кълбо да погледне и да ти каже, че моето е в нас.
Земи отиди до Блейз за един преглед. Аз там като отида вече втори път докато приемчика разсъждава над проблема ми ми подсказва отговора и после аз си го оправям сам безплатно
.

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
аз го имам същия провери си хидравличната помпа ако са и заминали лагерите стържиии гадно
ама не е опасно споко ремонта излиза 60лв 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
bobolink написа:Айде де! Нали сте тук специалисти!!!!
Е нали вече си бил при такива.

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
bobolink написа:mla86 написа:аз го имам същия провери си хидравличната помпа ако са и заминали лагерите стържиии гадноама не е опасно споко ремонта излиза 60лв
Еда де ама преди ремонта при въпросният "майстор" го нямаше този шум!???
Има ли масло в хидравликата??? Може да е "изчезнало" докато са ти ровичкали мотора. Долей, запали колата и форсирай до около 1.5-2к обората като същевременно навивай ляв, после десен волан

Ако е нещо по агренажа немам идея

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
bobolink написа:Масло си има! Проверих го вече! Тези вибрации ги усещам на волана!
Точно звукът е стържещ!
Щом се усещат на волана, едва ли е от веригата

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Като въртиш волана ,звука променя ли се? Помпа хидравлика.. 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
ся точно тва стържене ми се усеща във волана хидравлична помпа 100% даже пробвай на място да навиеш до край ако е по разбита като моята почва даже да чука леко 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
вероятно вече не си с твоята хидравлична помпа ,майстора му кажи да оправя "проблема" който се е появил при него 

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
нз ма деба и майстори и при мене се получи горе долу след ходене при майстор... ебеш ли мама им ко праят ама другата седмица да зема парите отивам да ми я праят че тва стържене ма дразни 

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2