Блокиране на светлината за мъгла

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Блокиране на светлината за мъгла

Мнение от Georgatoss » 14 Юни 2007, 16:56

Пичове помогнете кажете ми как да си изключа светлината за мъглата отзад нещо зацепи и сега постояно свети а се притеснявам да не ми стопи стопа понеже доста грее. Аз извадих крушката отзад тя въпреки че ми е двойна неучаства нито като габарит нито като стоп още по малко за задна бяла светлина така че сега не свети, но пък на таблото постояно ми свети индикатора за мъгла всеки път като включа фаровет и това ме дразни.
Проверих не е пускана такава тема или поне аз не съм видял :uups:
:help: много гадно ми е забила.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 14 Юни 2007, 17:02

Виж копчето да не е заяло нещо... там космически електроники няма... прост прекъсвач.
---

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Georgatoss » 14 Юни 2007, 17:07

theraven_nz написа:Виж копчето да не е заяло нещо... там космически електроники няма... прост прекъсвач.

ама копчето не ми е заяло поне отвън се включва и изключва незнам как да го отворя да не оплескам нещо :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 14 Юни 2007, 17:52

То попринцип крушката си точно е за две светлини: габарит, стоп за мъгла ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Georgatoss » 14 Юни 2007, 17:59

Ама при мене имам само лява и като я махна остават си габарита и стопа аз съм проверил :lol:
много е гадно незнам да не е от релето или предпазителите да е залепнало нещо там

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 14 Юни 2007, 18:58

Най-вероятно релето, пробвай с някое друго или с това на някой приятел;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от urugvaec » 14 Юни 2007, 19:23

и аз имам същия проблем от 2 месеца,но при мен като е изключен ми свети съвсем леко едва се вижда

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Georgatoss » 15 Юни 2007, 7:58

ок мерси много засега и аз така мисля да пробвам чрез релето стига да открия кое е 8)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Georgatoss » 15 Юни 2007, 8:01

urugvaec написа:и аз имам същия проблем от 2 месеца,но при мен като е изключен ми свети съвсем леко едва се вижда

ами колега освен като мене докато откриеш проблема махай крушката тя служи само за мъгла неучаства нито в стоп или габарит въпреки че като я извадиш ще я видиш че е с двойна жичка :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 15 Юни 2007, 9:18

Georgatoss написа:
urugvaec написа:и аз имам същия проблем от 2 месеца,но при мен като е изключен ми свети съвсем леко едва се вижда

ами колега освен като мене докато откриеш проблема махай крушката тя служи само за мъгла неучаства нито в стоп или габарит въпреки че като я извадиш ще я видиш че е с двойна жичка :roll:

Участва в габаритите; от двете страни имаш по два габарита ;)

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 15 Юни 2007, 9:31

Kris написа:
Georgatoss написа:

и когато не дава добър контакт от към маса вместо да светне връща плюса по втората жичка която е за мъгла и ти светва оранжавата на таблото за мъгла и се кораш :shock: :shock: :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Georgatoss » 15 Юни 2007, 10:05

така е точно в момента ми свети оранжевата лампа за мъгла на таблото като включа фаровете и ме дразни.
То това ми е проблема и на мен немога да ги изключа

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 15 Юни 2007, 10:06

Kris написа:
Georgatoss написа:

Точно тази НЕ участва :idea:
Най вероятно е предвидено за американския пазар да може да се направи като дадеш контакт и ти светят този габарит и тези на бронята на американското изпълнение :idea:
Иначе в стоповете си има отделен габарит за късите светлини и отделна стоп светлина (плюс тази за мъгла);)
Последна промяна vld на 15 Юни 2007, 10:07, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Georgatoss » 15 Юни 2007, 10:06

Kris написа:
Georgatoss написа:

аз имам само лява светлина за мъгла и повярвай ми изключил съм я и си имам еднакъв габарит от двете страни и еднакви стопове така че неучаства поне при мен
Но искам да го оправя :twisted: :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Georgatoss » 15 Юни 2007, 10:08

и аз съм така vld е прав

Следваща

Назад към E36