Блокиране на светлината за мъгла
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Georgatoss
- кандидат ентусиаст
-
Блокиране на светлината за мъгла
Пичове помогнете кажете ми как да си изключа светлината за мъглата отзад нещо зацепи и сега постояно свети а се притеснявам да не ми стопи стопа понеже доста грее. Аз извадих крушката отзад тя въпреки че ми е двойна неучаства нито като габарит нито като стоп още по малко за задна бяла светлина така че сега не свети, но пък на таблото постояно ми свети индикатора за мъгла всеки път като включа фаровет и това ме дразни.
Проверих не е пускана такава тема или поне аз не съм видял
много гадно ми е забила.
Проверих не е пускана такава тема или поне аз не съм видял

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
- Georgatoss
- кандидат ентусиаст
-
theraven_nz написа:Виж копчето да не е заяло нещо... там космически електроники няма... прост прекъсвач.
ама копчето не ми е заяло поне отвън се включва и изключва незнам как да го отворя да не оплескам нещо

- Georgatoss
- кандидат ентусиаст
-
Ама при мене имам само лява и като я махна остават си габарита и стопа аз съм проверил
много е гадно незнам да не е от релето или предпазителите да е залепнало нещо там

много е гадно незнам да не е от релето или предпазителите да е залепнало нещо там
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- Georgatoss
- кандидат ентусиаст
-
urugvaec написа:и аз имам същия проблем от 2 месеца,но при мен като е изключен ми свети съвсем леко едва се вижда
ами колега освен като мене докато откриеш проблема махай крушката тя служи само за мъгла неучаства нито в стоп или габарит въпреки че като я извадиш ще я видиш че е с двойна жичка

Georgatoss написа:urugvaec написа:и аз имам същия проблем от 2 месеца,но при мен като е изключен ми свети съвсем леко едва се вижда
ами колега освен като мене докато откриеш проблема махай крушката тя служи само за мъгла неучаства нито в стоп или габарит въпреки че като я извадиш ще я видиш че е с двойна жичка
Участва в габаритите; от двете страни имаш по два габарита

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Kris написа:Georgatoss написа:urugvaec написа:и аз имам същия проблем от 2 месеца,но при мен като е изключен ми свети съвсем леко едва се вижда
и когато не дава добър контакт от към маса вместо да светне връща плюса по втората жичка която е за мъгла и ти светва оранжавата на таблото за мъгла и се кораш

- Georgatoss
- кандидат ентусиаст
-
така е точно в момента ми свети оранжевата лампа за мъгла на таблото като включа фаровете и ме дразни.
То това ми е проблема и на мен немога да ги изключа
То това ми е проблема и на мен немога да ги изключа
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Kris написа:Georgatoss написа:urugvaec написа:и аз имам същия проблем от 2 месеца,но при мен като е изключен ми свети съвсем леко едва се вижда
Точно тази НЕ участва

Най вероятно е предвидено за американския пазар да може да се направи като дадеш контакт и ти светят този габарит и тези на бронята на американското изпълнение

Иначе в стоповете си има отделен габарит за късите светлини и отделна стоп светлина (плюс тази за мъгла);)
Последна промяна vld на 15 Юни 2007, 10:07, променена общо 1 път

- Georgatoss
- кандидат ентусиаст
-
аз имам само лява светлина за мъгла и повярвай ми изключил съм я и си имам еднакъв габарит от двете страни и еднакви стопове така че неучаства поне при мен
Но искам да го оправя

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2