НЯКОЙ С ГАЗОВА НА M52 има ли..и как е
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Re: НЯКОЙ С ГАЗОВА НА M52 има ли..и как е
krasi_bmw написа:za обиновенна или само газов инжекцион,
нямам но по бая наблюдения от сервиза:
само инжекцион. и най-добре не слагай. а ако слагаш, се ръсни в сервиза на БРЦ, за да ти нямаш ядове после за спестени 4-500 лева. сложиш ли няква лайняна газова в някой квартален сервиз, и не уцелиш кьоравото, отиваш на основен ремонт.
- Andronoff
- триногата
-
ама днеска чух нещо, от което се стъписах - един колега скори си взе А4 1,6 , днес дошъл на работа и се похвалил на другите колеги, че му сложил газов инжекцион за 450 лв Изобщо от ква кола трябва да свалиш газов инжекцион, че да го продадеш за 450 лева
Крадена
Или тоя шматарок си мисли, че е инжекцион, а то да не е? Все пак даде 6800 за туй ауди, дето няма клима, смляно е от удари, цялото е за боя и има 6 от 8 предни алуминиеви носачи за смяна...
Преди да го купи, ми каза "аз БМВ не искам... много са му скъпи частите
Последна промяна Andronoff на 29 Май 2007, 19:33, променена общо 1 път
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Andronoff написа::OT: ама днеска чух нещо, от което се стъписах - един колега скори си взе А4 1,6 , днес дошъл на работа и се похвалил на другите колеги, че му сложил газов инжекцион за 450 лв![]()
Човека дето му го слагал му бил приятел, сложил му бил чисто нова бутилка, а тя била цялата в ръжда
![]()
Изобщо от ква кола трябва да свалиш газов инжекцион, че да го продадеш за 450 лева![]()
Крадена![]()
ГИ под 1000лв и български няма
иначе brc излиза към 2400лв за 6 цилиндров
сложи си Фобос за 6 цилиндъра излиза - 1450 лв всичко е италянско само софтуера е БГ но е копиран от БРЦ ...
Тия павета мн лзгави бе...
- Andronoff
- триногата
-
А, аз газ няма да си сложа никога...
Поне докато не направят бензина 20 лева, а газта 20 стотинки...
Поне докато не направят бензина 20 лева, а газта 20 стотинки...
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Re: д
krasi_bmw написа:Дебело,.......
газовия инжекцион харчи 1/1 бензин/газ , проста сметка ако ти харчи средно 10л / 100км
20000км = 4000лв за бензин
20000км = 1800лв за газ
с мойто каране за 7 месеца се изплаща даже и да е БРЦ за 2400лв
тука гелдам някой колеги даже са си изплатили и колите вече
Тия павета мн лзгави бе...
бензин
Май ще я бартеросам за м43,или некой дтс.а толкова мерак.При теа заплати що бензина е най-скъп в българия.и най лош.А сетих се трябва ми спонсорка богата и си решавам проблема. Или да беше комби да си изкара парите.
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
:)
Това с Ауди-то ме изкефи....
Аз мисля, че на 1.6 може и обикновена газова да се сложи, а колегата ти е мн мн заблуден явно, че са му сложили газов инж.Те са си му взели пари за нормална уредба...
А А4 без клима, за смяна на носачи и с толкова удари....нямам думи,а 6800 е цена за 2 такива...
И аз смених всичко по х. част на мойта 36-ца, но 1000лв са вс. части барабар с Bilstein-a;), а колите с евтини части са им само носачите
Поне няма да му вдига разхода от климатика....щото си няма

Аз мисля, че на 1.6 може и обикновена газова да се сложи, а колегата ти е мн мн заблуден явно, че са му сложили газов инж.Те са си му взели пари за нормална уредба...
А А4 без клима, за смяна на носачи и с толкова удари....нямам думи,а 6800 е цена за 2 такива...
И аз смених всичко по х. част на мойта 36-ца, но 1000лв са вс. части барабар с Bilstein-a;), а колите с евтини части са им само носачите
Поне няма да му вдига разхода от климатика....щото си няма
...............................
- Betrayer
-
-
- Мечтае да кара: E9 CSL Batmobile
Re: д
visipe написа:krasi_bmw написа:Дебело,.......
газовия инжекцион харчи 1/1 бензин/газ , проста сметка ако ти харчи средно 10л / 100км
20000км = 4000лв за бензин
20000км = 1800лв за газ
с мойто каране за 7 месеца се изплаща даже и да е БРЦ за 2400лв
тука гелдам някой колеги даже са си изплатили и колите вече![]()
Ететова е разсъдъка на българина! Гледа само като отиде на бензиностанцията. А като чистиш дюзи 5 пъти в година, или като зимата почне да ти хълца на бензин? Па са диягностики, щуротий. И това не е бензинова помпа - изгаря и край, "ненатуралните" неща ше има да си биеш главата... 5 неща смениш - а то 6тото било слагай няма да ти давам акъл но мисли.
"With power up to 321hp and a six speed gearbox, the EVO will launch from 0-100km/h for 5,4sec and nudge with 260km/h on the German autoban!"
- bavar4o.70
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 320
- Мечтае да кара: м3
Аз съм с М52В20 Г.И.Бардолини.Вече 40000км. минах без смяна на нищо нито бензиново нито газово.Насдкоро сложих аванс процесор на газ и мотора откачи.С9 гр. динамично предварение върви все едно съм с чип ,само чена газ.Разхода изв. гр. падна с 1,5л.При 120 с вкл. светлини и клима и пълна кола - 9.Сам прецени! 
- mladfen
- младши ентусиаст
-
- Кара: се на жена си
- Мечтае да кара: нещо с шест дросела
Преди около 2 години бях свидетел как на служебен автомобил се навъртяха 143000км. само със смяна на масла, филтри и свещи - без никакви ремонти по двигателя!
След повече секс се чувстваш далеч по-добре, отколкото след повече алкохол!!!
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
имам 3 БМВта и 3те са на газ, и 5 да имах пак всички щяха да са на газ. Просо не си заслужава при положение, че има такава чудесна алтернатива на бензина. Та към темата. М52Б20 ми е с ГИ Фобос. Само добри впечатления мога да кажа за Фобоса, просто перфектна система за парите си. Тя на практика е БРЦ, просто наще са я изкопирали 1:1 и се произвежда е БГ, което автоматически и бута цената от 2400 на 1350лв. На М52ТУБ20 (Е46) съм с Бардолини, от която не съм особено доволен и сега лятото сигурно ще я преправя на Фобос, само брат ми да се върне с нея от Германия
На 3те БМВ-та имам малко над 100 000км на газ вече и на нито едно не съм чистил дюзи или квото и да било свързано с газта, както "интелигентно" се изказаха някои колеги. Това си е една много добра инвестиция в днешно време, във време на постоянна криза и ниски заплати. М52 на Е36 не е сложен двигател за правене и става със всички системи перфектно, но Фобоса за мен си е идеална уредба като цена/качество.
И към хейтърите които се изказаха и които има да се изказват: Ами не си слагайте газ, даже още по-добре, колкото по-малко сме с газови, толкова цените на газта ще са по-ниски и ще си караме супер, щото като станем много и цената ще скочи. Така, че много добре ми идвате с тва "Аз никога няма да си сложа", просто продължавайте в същия дух
И към хейтърите които се изказаха и които има да се изказват: Ами не си слагайте газ, даже още по-добре, колкото по-малко сме с газови, толкова цените на газта ще са по-ниски и ще си караме супер, щото като станем много и цената ще скочи. Така, че много добре ми идвате с тва "Аз никога няма да си сложа", просто продължавайте в същия дух
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
А някой с м50б25 да се изкаже за разхода?
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2