пожълтели лупи на фаровете
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
пожълтели лупи на фаровете
Колеги,лупите на фаровете ми са доста пожълтели вече и имат кафеви петна от дългото светене.Въпроса ми е могат ли да се сменят само лупите без да се сменят фаровете?Ходих в един магазин за части на БМВ-там ми казаха че не могат.Трябвало нови фарове!Ако някой има опит-помагайте!
Предварително благодаря!
Предварително благодаря!
Be nice with the people you meet on the way to the top,because you might meet them on the way back!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
??
моите са Бош, и се разглобява и сменя - като слагах ccfl-ките си смених единия пластмасов кръг на късите който беше покафенял. са незнам на кое му викате лупи и на кое не... в галерията миам снимки на моите
моите са Бош, и се разглобява и сменя - като слагах ccfl-ките си смених единия пластмасов кръг на късите който беше покафенял. са незнам на кое му викате лупи и на кое не... в галерията миам снимки на моите
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
ако фара е от старите с лупа на късите неможе да е пожалтял защтото са стъклени ако е от новите тез пласмасовите капци дето пожълтяват се сменят и струват 10лв.бр.
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Ми и самите лупи се почистват уекинко ама мноо уекинко.Мойте са са като чисто нови 

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
flober написа:ако фара е от старите с лупа на късите неможе да е пожалтял защтото са стъклени ако е от новите тез пласмасовите капци дето пожълтяват се сменят и струват 10лв.бр.
къде тия по 10лв бре че мойте са жълти
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Ще трябва цял кашон за подфорума...
,но съм питал в Русе и са ми казвали че няма начин да се купят само "стъклата",Елхово братле разбули тайната
На ZKV (без лупи) погледнато отвън ,приличат на стъклени,някой разглобявал ли е такива...

На ZKV (без лупи) погледнато отвън ,приличат на стъклени,някой разглобявал ли е такива...
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
t0sh написа:??
И моите са Бош!Огледах ги хубаво вчера-прав си-туй не са лупи ами точно пластмасови кръгове,те затуй и пожълтяват.Гледам фара отгоре-има едни щипки-сигурно от там се разглобява.Ще те помоля ако може по-подробно да обясниш как го разглобяваш!
А тъй като гледам другия проблем който се очертава-отде да си купим тез пластмасови кръгчета?Тук във Варна,досега не съм намерил.Който има инфо да казва!
Благодаря!
Be nice with the people you meet on the way to the top,because you might meet them on the way back!
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
абе аз мойте като ги свалих да ги чистя да ви кажа без тия кръгове много зверско седи но нз дали ще свети през ноща иначе пробвайте без тях получава се много готино
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
mla86 написа:абе аз мойте като ги свалих да ги чистя да ви кажа без тия кръгове много зверско седи но нз дали ще свети през ноща иначе пробвайте без тях получава се много готино
По тая дисекция ,вече имаше препирни

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Maguire написа:t0sh написа:??
И моите са Бош!Огледах ги хубаво вчера-прав си-туй не са лупи ами точно пластмасови кръгове,те затуй и пожълтяват.Гледам фара отгоре-има едни щипки-сигурно от там се разглобява.Ще те помоля ако може по-подробно да обясниш как го разглобяваш!
А тъй като гледам другия проблем който се очертава-отде да си купим тез пластмасови кръгчета?Тук във Варна,досега не съм намерил.Който има инфо да казва!
Благодаря!
сваляш целия фар първо, на 4 винта са и тогава се разглобява
аз лично намерих ползван но не-жълт, незнам къде има нови. пробвайте по морги с предни удари и счупени фарове, но тези да са оцелели

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
flober написа:ако фара е от старите с лупа на късите неможе да е пожалтял защтото са стъклени ако е от новите тез пласмасовите капци дето пожълтяват се сменят и струват 10лв.бр.
колега взимай напрао цяло кашонче и на събора !!! може и далаверка да направиш да си избиеш разходите

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2