опа...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
опа...
Май нещо пре*бах количката ми.. стори ми се че няма достатъчно масло и долях един литър и колата започна да тресе при спряло положение. И съм сигурен че е от това тъй като преди това нямаше го тоя проблем:) на някой случвало ли му се е? и ще се оправи ли от само себе си или да ходя да източат 1литър?
П.С. слагам SuperSyn Total 5W40
П.С. слагам SuperSyn Total 5W40
Наточи половин литър паа ако не са опраи наточи и другата половина
Ся сериозно....колега земеш да извадиш щеката за маслото и да провериш до каде е ли?Значи трябва да ти е между двете отбелязки или максимум до отбелязката мах.Повече никак не е хубаво.Ако си налял повече или ша го исгори или ша изтече през гарнитурите.

Ся сериозно....колега земеш да извадиш щеката за маслото и да провериш до каде е ли?Значи трябва да ти е между двете отбелязки или максимум до отбелязката мах.Повече никак не е хубаво.Ако си налял повече или ша го исгори или ша изтече през гарнитурите.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
CSS2 написа:През гарнитурите няма да го изхвърли ама все пак не съм сигурен дали е препълнено. Може би щото колата беше топла и тогава налях маслото ...
небъди толкова сигурен

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Ми по принцип като го мериш колко е, не го мери веднага след като си я карал щото още не се е стекло в картера. Може затова да си помислил че е малко. Източвай докато стигне малко под максимума;)

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Добре де, а сега като го мериш до къде е нивото все пак?
Какво значи "мисля, че е в повече"...?
Нали за това са сложили щеката?

Какво значи "мисля, че е в повече"...?

Нали за това са сложили щеката?
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
1. мери маслото на студен двигател, примерно сутринта преди да я пипнеш изобщо
2. "2.5 см" - това какво е?! имаш импланти в очите за анализ на масло по щеката или какво?! има си разграфено min/max 2 черти, трябва да е между тях. ако нямаш - си вземи щека за бмв
п.с. ще взема да премеря колко см са на мин и макс да ти кажа все пак
п.п.с. слушай колегите, и се надявай да не си я ръчкал много или наистина да е било малко маслото... то така ако ставаше 'е са ги смених няма да им сатне нищо' отивам сменям окачване и се хвърлям в най-близката пропаст щото няма да се счупи
2. "2.5 см" - това какво е?! имаш импланти в очите за анализ на масло по щеката или какво?! има си разграфено min/max 2 черти, трябва да е между тях. ако нямаш - си вземи щека за бмв

п.с. ще взема да премеря колко см са на мин и макс да ти кажа все пак

п.п.с. слушай колегите, и се надявай да не си я ръчкал много или наистина да е било малко маслото... то така ако ставаше 'е са ги смених няма да им сатне нищо' отивам сменям окачване и се хвърлям в най-близката пропаст щото няма да се счупи

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Re: опа...
CSS2 написа:...
Шъ ма извиняваш ама,при положение,че незнаеш какво пипаш,защо го правиш?таз кола тотално на експерименти я обърна...ако си решил да и таковаш таковата,дай да ти дам една жигула пък ми дай ис-ката

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2