Запитване към музика за Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Запитване към музика за Е36
Здравейте колеги искам да ви попитам относно озвучаването на БМВ Е36-седан.Искам да ви попитам искам да си сложа бас каса обаче ми казаха че дасто добре изолиран багажника и нямало смисъл да се слага бас каса или туба най добрия вариянт било да режеж кората над седалките или да имаш на задните седалки подлакатник за да мое там да то монтираш.Обаче задната ми седалка е цяла и имали някой да продава седлка с подлакатник задна.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Ами да доста е уплътнен багажника, но това че няма да се чува са глупости
Аз съм с каса с говорител Pioneer 306C и амп Lanzar Vibe 251 и си думка бая доволно
Така, че слагай един по сериозен говорител и добър усилвател и няма да имаш проблеми 

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Mikele написа:здравей колега благодаряти за съвета.Имаш ли снимки как си направил баса
Ами нямам снимка, но съм сложил ампа на гърба на задната седалка и касата е опряна в него, нищо особено

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Обърни се към I.Voykov, той беше постигнал доста добър резултата в седана 

Never mistake motion for action...
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
РЕ:
Пробвай да сложиш един кит за багажник Дайнамат Екстрийм! Подобрява значително! 

- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
РЕ:
... ами поръчах! За сега по тел. всичко е точно, ще видим като дойдат! Твоите неразопаковани ли дойдоха? Пиши на ЛС
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
аз питах тук + писах какво са ми казвали по аудио фирмите
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=41446
но засега клоня към без бас каса, а с бас на задната кора - иначе думка, но за да е чист вътре звука си трябва бая пауър + изолации + дупка, или да караш с паднали седалки.. на купето не искам да карам с паднали, а ти на седана ако ти падат значи имаш една доста рядка екстра
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=41446
но засега клоня към без бас каса, а с бас на задната кора - иначе думка, но за да е чист вътре звука си трябва бая пауър + изолации + дупка, или да караш с паднали седалки.. на купето не искам да карам с паднали, а ти на седана ако ти падат значи имаш една доста рядка екстра

- bELiAr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
- Мечтае да кара: 650i
.
Не си режи кората отзад, ще се вкараш в приключение, защото няма как точно да напаснеш елипси отзад, и ще трябва да уплътняваш с разни дунапрени или каквото друго можеш да измислиш, а освен това и кората после вибрира и нея трябва да уплътняваш (това от собствен опит). Всичко това е с случай че искаш да скриеш говорителите под кората.
Аз лично следващия път бих избрал вариант с качествени заместители на говорителите отпред и отзад, и бас каса в багажника.
Аз лично следващия път бих избрал вариант с качествени заместители на говорителите отпред и отзад, и бас каса в багажника.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
ами ако някой беше прочел на линка какво съм писал за тояга и авител предложенията...
а кората не се реже отзад, взимат й се мерки и се прави наново.. старата си я взимаш и щората отпада
а кората не се реже отзад, взимат й се мерки и се прави наново.. старата си я взимаш и щората отпада

Здравей градски аз горе долу съм виждал БМВ и знам къде съм го виждал в квартал "Кольо Фичето" ако е така може да се окаже че сме комшии аз съм в квартал "Република" ако може по някакъв начин да ти видя как е направин бас касата GSM може да ми оставиш ако искаш да ти звънна да се разберем.Чао за сега
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2