въпрос за увисване на таван
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
въпрос за увисване на таван
Здравеите , новорегистриран потребител съм даже това ми е първото мнение
, исчетах доста неща по повод моето питане и разбрах че най добре е тавана да бъде сменен ,вместо подлепян и така нататак , видях и адреси на маистори тапицери в София , въпроса ми е някой колега може ли да сподели за кадърен майстор във Варна , благодаря

за тавана
не се занимаваи сас глупости аз обиколиx тука във варна предлагат искуствена кожа грозна гледка,другия вариант е да ти залепи твоя и става на петна оште по кофти,аз на моя му сложиx топлиики симетрично и е по добре от лепенето
- mladfen
- младши ентусиаст
-
- Кара: се на жена си
- Мечтае да кара: нещо с шест дросела
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=44315
Тук пише доста неща, разгледайго
Ако нещо не ти е ясно пиши ЛС
Тук пише доста неща, разгледайго

Ако нещо не ти е ясно пиши ЛС
- arkadas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-90
Аз наскоро имах същия проблем и си го реших сам за 5 лв. Прави се лепило-смес със С-200 и лепило за тапети и става перфектно без никакви следи. И най-важното е че за сега държи. Е, разбира се ако тръгнеш да го миеш сигурно ще се разлепи.
ами той тавана си ми е доста захабен и затова реших да е целия за смяна а не да се лепи , но досега ходих на две места а плата като плат ми изглежда ка4ествен , но като цвят е ужас -бял на много много ситни 4ерни точици , и затова исках мнение ,предпо4итам да обиколя още малко току виж някой тапицер е искарал малко по нормален плат 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
ако си кандидат да си пратиш тавана до софия по куриер и после да имаш изцяло нов таван,свържи се с furnata,а за да съм достатъчно убедителен,виж снимките на тавана в галерията му 

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
docktora написа:абе нещо тия снимки май са некачествени да не убидя колегата -furnata , но от това което видях тоя таван май е черен и не мисе нрави много много , моя оригиналния провисналияси е мрасно бял и мисля че си пасва добре
Не се обиждам -даже си прав снимките са доста кофти на живо е по готино

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
Това с топлииките ме уби....
Ако малко се е разлепил, пробвай да го лепнеш с нещо.Ако е повечко, сменяй с нов плат, защото ще провисне целия.И мисля, че тъмното е по-удачен вариянт.Много по-добре изглежда.Плата е 11лв линейния метър(оригинален).Магазин за платове има в Горубляне.
Ако малко се е разлепил, пробвай да го лепнеш с нещо.Ако е повечко, сменяй с нов плат, защото ще провисне целия.И мисля, че тъмното е по-удачен вариянт.Много по-добре изглежда.Плата е 11лв линейния метър(оригинален).Магазин за платове има в Горубляне.
...............................
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
Яко Янко Янко....
Янко, без да се заяждам, както ти се опитваш да направиш....ще ти кажа, че в Горубляне има магазин за платове, автотапицерии и автодамаски.От там пазаруват повечето тапицери.Под оригинални имах предвид, че са за определени марки и модели автомобили.Естествено няма за всички, но покриват голяма част от масовите возила.Нямам представа какво производство са, но качеството е много много добро и на платовете и на кожите.Даже присъствах на приемането са стока.....какви топове свалиха от един TIR не е истина...Линейният метър е 11лв.И мен ме учуди, но е толкова.За инфо само:За таван на Е36 отива между 2.5 и 3м като се претапицират и предните и задните колонки (гредички), като плат не се пести!
От същия магазин мой познат купи черна кожа за седалката на VW Beetle, понеже му беше гръмнал AirBag-a и я беше разпрал.Стана КАТО НОВА, повярвайте ми!!!!
Нека не прозвучи като реклама, но аз бях клиент в този магазин и съм мн доволен.Ще се радвам да съм бил полезен и изчерпателен за заинтересованите.
От същия магазин мой познат купи черна кожа за седалката на VW Beetle, понеже му беше гръмнал AirBag-a и я беше разпрал.Стана КАТО НОВА, повярвайте ми!!!!
Нека не прозвучи като реклама, но аз бях клиент в този магазин и съм мн доволен.Ще се радвам да съм бил полезен и изчерпателен за заинтересованите.
...............................
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
за тавана
съгласен сам че става за някои модели но аз предпочитам да си е оригинално то,другия вариант е да се вземе таван от някоя морга
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2