въпрос за увисване на таван

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

въпрос за увисване на таван

Мнение от docktora » 16 Яну 2007, 11:39

Здравеите , новорегистриран потребител съм даже това ми е първото мнение :D , исчетах доста неща по повод моето питане и разбрах че най добре е тавана да бъде сменен ,вместо подлепян и така нататак , видях и адреси на маистори тапицери в София , въпроса ми е някой колега може ли да сподели за кадърен майстор във Варна , благодаря

кандидат ентусиаст
Аватар

за тавана

Мнение от qnko » 16 Яну 2007, 20:31

не се занимаваи сас глупости аз обиколиx тука във варна предлагат искуствена кожа грозна гледка,другия вариант е да ти залепи твоя и става на петна оште по кофти,аз на моя му сложиx топлиики симетрично и е по добре от лепенето

младши ентусиаст
Аватар
Кара: се на жена си
Мечтае да кара: нещо с шест дросела

Мнение от mladfen » 16 Яну 2007, 21:10

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=44315
Тук пише доста неща, разгледайго ;)
Ако нещо не ти е ясно пиши ЛС

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E-90

Мнение от arkadas » 16 Яну 2007, 23:08

Аз наскоро имах същия проблем и си го реших сам за 5 лв. Прави се лепило-смес със С-200 и лепило за тапети и става перфектно без никакви следи. И най-важното е че за сега държи. Е, разбира се ако тръгнеш да го миеш сигурно ще се разлепи.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от docktora » 17 Яну 2007, 0:35

ами той тавана си ми е доста захабен и затова реших да е целия за смяна а не да се лепи , но досега ходих на две места а плата като плат ми изглежда ка4ествен , но като цвят е ужас -бял на много много ситни 4ерни точици , и затова исках мнение ,предпо4итам да обиколя още малко току виж някой тапицер е искарал малко по нормален плат :D

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 17 Яну 2007, 0:39

ако си кандидат да си пратиш тавана до софия по куриер и после да имаш изцяло нов таван,свържи се с furnata,а за да съм достатъчно убедителен,виж снимките на тавана в галерията му ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от docktora » 17 Яну 2007, 1:06

абе нещо тия снимки май са некачествени да не убидя колегата -furnata , но от това което видях тоя таван май е черен и не мисе нрави много много , моя оригиналния провисналия :mhihi: си е мрасно бял и мисля че си пасва добре

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 17 Яну 2007, 19:12

docktora написа:абе нещо тия снимки май са некачествени да не убидя колегата -furnata , но от това което видях тоя таван май е черен и не мисе нрави много много , моя оригиналния провисналия :mhihi: си е мрасно бял и мисля че си пасва добре

Не се обиждам -даже си прав снимките са доста кофти на живо е по готино :mhihi: :mhihi: Наистина е черен ама аз такъв си исках а иначе цветове бол питай Лъчо от форума.Успех ;)
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: турбото да му се завива свят....

Мнение от vesko4114 » 18 Яну 2007, 11:14

Това с топлииките ме уби....
Ако малко се е разлепил, пробвай да го лепнеш с нещо.Ако е повечко, сменяй с нов плат, защото ще провисне целия.И мисля, че тъмното е по-удачен вариянт.Много по-добре изглежда.Плата е 11лв линейния метър(оригинален).Магазин за платове има в Горубляне.
...............................

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от docktora » 18 Яну 2007, 12:59

то ясно че в София ще ме затрупате с платове :mhihi: но номера е че тука във Варна има един единствен ужасно грозен плат коийто би загрозил и джуган , но що продалжавам да търся , определено се отказах от вариант подлепяне

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 18 Яну 2007, 15:25

Говори с Лъчо може да ти прати по Еконта плат ;)
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

за тавана

Мнение от qnko » 18 Яну 2007, 17:57

и от кога във горубляне продават оригинален плат за тавана за 11 лв. не се занасяи :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: турбото да му се завива свят....

Яко Янко Янко....

Мнение от vesko4114 » 19 Яну 2007, 1:37

Янко, без да се заяждам, както ти се опитваш да направиш....ще ти кажа, че в Горубляне има магазин за платове, автотапицерии и автодамаски.От там пазаруват повечето тапицери.Под оригинални имах предвид, че са за определени марки и модели автомобили.Естествено няма за всички, но покриват голяма част от масовите возила.Нямам представа какво производство са, но качеството е много много добро и на платовете и на кожите.Даже присъствах на приемането са стока.....какви топове свалиха от един TIR не е истина...Линейният метър е 11лв.И мен ме учуди, но е толкова.За инфо само:За таван на Е36 отива между 2.5 и 3м като се претапицират и предните и задните колонки (гредички), като плат не се пести!
От същия магазин мой познат купи черна кожа за седалката на VW Beetle, понеже му беше гръмнал AirBag-a и я беше разпрал.Стана КАТО НОВА, повярвайте ми!!!!
Нека не прозвучи като реклама, но аз бях клиент в този магазин и съм мн доволен.Ще се радвам да съм бил полезен и изчерпателен за заинтересованите.
...............................

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 19 Яну 2007, 1:52

я дай малко повече инфо за магазина,ако искаш на лс за да не правиш реклама ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

за тавана

Мнение от qnko » 19 Яну 2007, 18:17

съгласен сам че става за някои модели но аз предпочитам да си е оригинално то,другия вариант е да се вземе таван от някоя морга

Следваща

Назад към E36