Голямата "ДИЛЕМА" 318i или 318is
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
Голямата "ДИЛЕМА" 318i или 318is
На скоро си продадох така обичната кола от мен 320-ка ванус с надеждата да си купя някое спретнато купенце но от там започва вече дилемата какво да е 318i или 318is.Чета постоянио вашите коментари за тях и все пак немога да преценя коя от двете ще е по добрият вариянт за мен при положением, че аз съм свикнал само гас и цедене ако можеха да приказват
малей почти винаги до изключвача и то точно това ме притеснява дали двигателите им са добри и дали издържат на такова юркане.Старата ми колица беше като кукличка колкото натисна толкова върви
"точно това ме изпълва много при тази марка"
,че така де всяка ваща дума и съвет ще ми бъде от голяма полза благодаряви от сега
"П.С.Няма други автомобили които могат да правят това което може да прави BMW-то"

"П.С.Няма други автомобили които могат да правят това което може да прави BMW-то"

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Ами защо не си вземеш пак 320 само че купе ако причината да си продадеш твоята е била че е с 4 врати.
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
Просто неможех да издържа на разхода на горивото.Много ми бъркаше в джоба.А и дали е вярно че ис-ката гори колкото 320-ката ако е тай по добре ще е пак 320 поне знам че мотора им е железен

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
e36 coupe 318 няма, само 318ис
318 са само седани
отделно и с ръчка не би трябвало да ти е над 12 разхода в града на 320 с ванос, ако не правиш тотално безмислени работи само за кеф, нали
но ако ги рпавиш и едно 316 ще ти даде приблизителен разход
а ако си свикнал на 320, 318/316 ще те тормози определено

отделно и с ръчка не би трябвало да ти е над 12 разхода в града на 320 с ванос, ако не правиш тотално безмислени работи само за кеф, нали

но ако ги рпавиш и едно 316 ще ти даде приблизителен разход
а ако си свикнал на 320, 318/316 ще те тормози определено

- vitamincpp
- ентусиаст
-
Разхода с ис ще ти е максимум до 1.5 литра по-малко от 320 според как го караш, ако това ти решава проблема. Между другото аз се кефя на ис-а дори повече от 320. Когато я вземах си търсех 320ка заради 6те цилиндъра но като пробвах такава усещането е за някакси по-тежка кола, може да са на кантар като динамични параметри но чувствам моята по-пъргава и остра ако мога така да се изразя. Според мен БМВ дори спряха 318ис в е46 заради това че обезсмисля 320ката - разумния 6 цилиндров мотор на е36 е на 325цата или на 328цата след 96 година. Разбира се не искам да се подхваща пак спор на тая тема. Като разходи мисля че ис е една идея по-надолу от 320 и то не само откъм бензин.
В Е46 махнаха само означението "ис", иначе пак се монтират М43 и М44 мотори, ама както и да е. По темата - пич, разликата между 318 ис и 320 е толкова малка, че не си струва да правиш гимнастиката. Но ако вземеш по-добре оборудвана и по-нова кола, бива. Разход - между 10,5 и 13 градско, зависи от задръстванията, сезона и настроението. Извънградско - между 7,5 и 10, в зависимост от последния фактор горе.
В Е46 махнаха само означението "ис", иначе пак се монтират М43 и М44 мотори, ама както и да е. По темата - пич, разликата между 318 ис и 320 е толкова малка, че не си струва да правиш гимнастиката. Но ако вземеш по-добре оборудвана и по-нова кола, бива. Разход - между 10,5 и 13 градско, зависи от задръстванията, сезона и настроението. Извънградско - между 7,5 и 10, в зависимост от последния фактор горе.

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
ееей тва е дилема: хем цедка и прекъсвачи, хем в джоба да не бърка ??? явно не си чел внимателно щом до сега не си намерил отгвора........а той е: взимаи is-ка като искаш да юркаш, а пък колкото изкара
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Аз само да си кажа - ще ви помоля да не се впускате в спорове тази
срещу тази.Ако искате да препоръчате дадена модификация,направете
го с факти,а не с преположения и догатки.
По темата - ако избора е между 318 и 318 ис,винаги ис-а.Харчи почти колкото 18-ката,върви доста,двигателя е здрав.Какво повече
П.С.t0sh,колкото и да не ти се вярва,само твоята 320-ка харчи толко градско.
Или всички останали са за ремонт,или твойта е уникат.Замислям се,дали
да не си я купя за алтернативка
срещу тази.Ако искате да препоръчате дадена модификация,направете
го с факти,а не с преположения и догатки.
По темата - ако избора е между 318 и 318 ис,винаги ис-а.Харчи почти колкото 18-ката,върви доста,двигателя е здрав.Какво повече

П.С.t0sh,колкото и да не ти се вярва,само твоята 320-ка харчи толко градско.
Или всички останали са за ремонт,или твойта е уникат.Замислям се,дали
да не си я купя за алтернативка

- vitamincpp
- ентусиаст
-
Е сега пък това как става? Някой ми лепи текст към това което съм написал и минава под моите авторски права
Предният ми пост донякъде е мой, но не целия
Мноооого странно.

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Ще ти кажа как става.Понякога,когато искам да натисна "цитат",натискам "промени".
Излиза едно към едно.И пиша отдолу.Мисля си,че пиша мнение,а редактирам чуждо дефакто.
Това може да го прави само модератор.Мисля,че така е станало,но в случая не съм аз
Излиза едно към едно.И пиша отдолу.Мисля си,че пиша мнение,а редактирам чуждо дефакто.
Това може да го прави само модератор.Мисля,че така е станало,но в случая не съм аз

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Да дам и аз един глас за ИС-а, ако държиш на седан се намира ама трудничко, а и 20-ката хапва повече, ма звука и кефа не са без пари 

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2