Да ти нагънат калниците...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- mitkyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328 ,318is , 330ci e46
- Мечтае да кара: ///м3 - е30 , е36 , е46 ... W124 Е500
- Детайли за колата: кон
Да ти нагънат калниците...
Случката стана преди 1-2 седмици когато няколко познати ми проверявали колата колко е ,,твърда" т.е. натискаха я по калниците и след това имаше ясни следи от ръце по тях.. На снимките не си личат много но на живо си се виждат ... Има ли начин отвътре да се избият и да стане без боя или ще трябва да си търся нови калници
Не ми се иска да ги сменям защото са перфектни и с оригинална боя , без ръжди и каквито и да е проблеми освен този който ми си ми го нанизаха в ....

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Re: Да ти нагънат калниците...
Ти с какви хора дружиш бе
Как така некой познат ще ми млати колата? Аз майка му млатя ли я? 

- mitkyyyy
- кандидат ентусиаст
-
Не ми се коментира , тази кола я взех именно да си я гледам и пазя и да я направя така, че да е БЕЗ забележки , но уви в бг не става много лесно .. Все се намира хора който да ти ..... маЕката ! Не ми се пребоядисва ако не може да се оправи ще си намеря перфектни калници, но защо да е така ... 

- kener
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i E39
Има еден метод, набиращ популярност напоследък за изправянето на такива хлътвания. С горещ силикон се залепя един уред за вдлъбнатината и със стискане и дърпане се изважда(вдлъбнатината). После се пръска с някакъв спрей и силикона се отлепя без да уврежда боята. Това е общо взето, което знам, разказано ми от познат, който се зариби да си прави такъв инструмен. Поразпитай из твоя район дали някой предлага такава услуга.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Свали ги и ги викни да ги напънат от вътре на обратно
На отворен капак ли я натискаха ?

Ubi dubium, ibi libertas
- mitkyyyy
- кандидат ентусиаст
-
hell's angel написа:Свали ги и ги викни да ги напънат от вътре на обратноНа отворен капак ли я натискаха ?
Не , на затворен ! Днес загледах и други купета и те имат леки такива вдлъбнатини ! На компакт/седани не забелязах явно защото калника е по малък и по тесен в горната си част

Това за този уред ще разпитам

- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
виждал съм подобни случки с Е36.. "проверка на амортесьори"
малоумието на някои хора съпоставено с немсккия технически гении е като да дадеш на прасе лаптоп...

малоумието на някои хора съпоставено с немсккия технически гении е като да дадеш на прасе лаптоп...
Колега пробвай да нагрееш с пистолет за горещ въздух и после с дезодорант (върши работа) пръскаш отгоре да се ухлади, ако нестане от 1вия опит пробвай 2-3 пъте или нагрей малко повече, веднъж ме бяха натиснали и без да искам бях урадил задната врата с една тръба и стана вдлабнатина, нагрях и ухладих, чусе изпукване (метала се връща), ако незнаеш къде е било натиснато няма да забележиш, в интернет има и клипчета как го правят, надявам се да ти помогне този метод, при мен е помогнал, както и при приятели
- mitkyyyy
- кандидат ентусиаст
-
Lustiness написа:Колега пробвай да нагрееш с пистолет за горещ въздух и после с дезодорант (върши работа) пръскаш отгоре да се ухлади, ако нестане от 1вия опит пробвай 2-3 пъте или нагрей малко повече, веднъж ме бяха натиснали и без да искам бях урадил задната врата с една тръба и стана вдлабнатина, нагрях и ухладих, чусе изпукване (метала се връща), ако незнаеш къде е било натиснато няма да забележиш, в интернет има и клипчета как го правят, надявам се да ти помогне този метод, при мен е помогнал, както и при приятели
Ще пробвам

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Баси темата... Ако не беше написал може би нямаше да видя, че и моите са ги сгънали. 

- dynalias
- младши ентусиаст
-
- Кара: с DPF
- Мечтае да кара: на ток
- Детайли за колата: стоковица
Vanqu1sh написа:Баси темата... Ако не беше написал може би нямаше да видя, че и моите са ги сгънали.
И аз днес се загледах и под някакъв ъгъл и аз имам малко

history:
E36 328i coupe 1995г. 193hp 25.11.2013-19.04.2019г.sell
E90 320d sedan 2009г. 177hp 10.06.2019г.-now
E36 328i coupe 1995г. 193hp 25.11.2013-19.04.2019г.sell
E90 320d sedan 2009г. 177hp 10.06.2019г.-now
- Xristow
- Потребител
-
- Кара: E39 530d touring 03'
- Мечтае да кара: Е36 ///М3 EVO
kener написа:Има еден метод, набиращ популярност напоследък за изправянето на такива хлътвания. С горещ силикон се залепя един уред за вдлъбнатината и със стискане и дърпане се изважда(вдлъбнатината). После се пръска с някакъв спрей и силикона се отлепя без да уврежда боята. Това е общо взето, което знам, разказано ми от познат, който се зариби да си прави такъв инструмен. Поразпитай из твоя район дали някой предлага такава услуга.
Да казва се обратен чук, намери някой покрай теб ако има. Става 1 към 1 без боядисване. (Има различни видове "обратен чук")
Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизайн, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на BMW... !
- mitkyyyy
- кандидат ентусиаст
-
Vanqu1sh написа:Баси темата... Ако не беше написал може би нямаше да видя, че и моите са ги сгънали.
мани , че все повече взех да си ,,внушавам"

- jakson
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E38
- Детайли за колата: Седан , 1993 , 1.6 I , М40
Колега... да не си посмял с пистолет за горещ въздух!!! Веднага боята е всичко под нея, ще падне! Това устройство с вакума в ибей го има и е към 15лв. там..., но едва ли ще помогне....
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2