осветление на табло

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

50" ракия тийм
Аватар
Кара: 330 d

осветление на табло

Мнение от tonkata » 03 Окт 2006, 22:15

значи не ми светат врътките за парното и двете,както и ключът за фарове.въпросът ми е има ли бушон или просто са изгорели крушките?
ма не е ли малко съмнително всичките крушки да изгорят.свети ми само копченцето за релтаните на задното стъкло :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: това ,което кара

Мнение от shnitzera » 03 Окт 2006, 23:43

крушки са колега не се заблуждавай ;)

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 04 Окт 2006, 1:20

ключът за фаровете си е детска болест при е36... ;) ..след като извадиш старата крушка,със бургия 5 или 6мм разчовъркай вътре в дупката където стой крушката,за да не нагаря и изгаря по-натам,а за врътките има 2 вариянта..единия е да я извадиш с пинсети и да късметлия,другия да махаш цялата конзола за единия дйод...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: това ,което кара

Мнение от shnitzera » 04 Окт 2006, 11:38

///MapTo написа:ключът за фаровете си е детска болест при е36... ;) ..след като извадиш старата крушка,със бургия 5 или 6мм разчовъркай вътре в дупката където стой крушката,за да не нагаря и изгаря по-натам,а за врътките има 2 вариянта..единия е да я извадиш с пинсети и да късметлия,другия да махаш цялата конзола за единия дйод...
:yes: те това ти е играта :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 04 Окт 2006, 14:31

Lok-Tar!

Аз като си взех мойта почти нищо не светеше и смених почти всички крушки. Първият път е терсене, но после нема грижи. Аз не съм разпробивал нищо и за сега нямам проблеми. Изтегли си от мултимедиа-та книгата за разглобяване и там си пише...
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

Аватар

Мнение от ///MapTo » 04 Окт 2006, 14:50

KickingKing написа:Lok-Tar!Aз не съм разпробивал нищо и за сега нямам проблеми.

я свали ключа за фаровете...ако крушката не е залепнала вътре имаш 1 бира от мен... ;) то не се прави разпробиване а разширяване на дупката за крушката,за да не залепва и да гърми от собствената си топлина...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 04 Окт 2006, 15:03

Lok-Na-Rok!

///MapTo написа:я свали ключа за фаровете...ако крушката не е залепнала вътре имаш 1 бира от мен... ;) то не се прави разпробиване а разширяване на дупката за крушката,за да не залепва и да гърми от собствената си топлина...

Имам една бира...
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от civic » 04 Окт 2006, 18:57

я кажете колко струва крушката за ключа на фаровете щото ми искат на едно място 10лв :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 04 Окт 2006, 19:26

civic написа:я кажете колко струва крушката за ключа на фаровете щото ми искат на едно място 10лв :shock:
:mhihi: бах тая крушка, сигурно е с подгряване, дозарежда ти акумулатора и ... и кафе прави сигурно :roll:
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 04 Окт 2006, 19:52

отиваш в първия магазин за аФто части и си купуваш обикновени крушки за 50 стинки :D и при мен го няма тоя проблем с нагар от крушката :D баце май нещо слагаш по-силни крушки и не си признаваш :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 530i SMG

Мнение от PIPERKOV » 04 Окт 2006, 20:34

Сяамо кру6ки са братле не се ядосвай

Аватар

Мнение от ///MapTo » 04 Окт 2006, 20:35

бе не съм само аз,щом този съвет го прочетох от форума и не послушах първия път,та после се наложи да я махам с пинсети..но може и в мен да е грешката...
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 04 Окт 2006, 23:33

То като четох тук и аз чак сега обърнах внимание че врътката ми за включване на фаровете не свети и то май си е така откакто сам си взел колата. Някой може ли да ми даде инструкции как се разглобява за да се извади крушката.

Аватар

Мнение от ///MapTo » 05 Окт 2006, 7:37

клякаш под волана...при ключа за фаровете има един болт..развиваш го и после издърпваш кознолата...първо да излезе отгоре,после отдолу..разкачаш фасонката за фаровете и халогените и махаш сламката..ще я видиш 100%..почистваш хубаво дупката,където влиза,слагаш новата и си ти..но да ти кажа,при изключена кола,дори да включиш фаровете,ако не си на 2ро положение на ключа,не чакай да светне
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 05 Окт 2006, 14:32

Благодаря много. Смених я но ще видя как свети довечера че днес много слънчево:)

Следваща

Назад към E36