Може ли да ми кажете......
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Може ли да ми кажете......
Интересува ме,моето БМВ 320 24V Vanos,бавно качва оборотите до 2.5-3,след това зацепва.Карах 320 без Vanos и имаше разлика.Катализатора също така ми е запушен(мирише ми гадно),ама ми искат в КРАФТ 150 кинта да ми го махнат и да сложат резонанс.Насичкото отгоре ме драпна една 318IS-ka.Мисалта ми е ако не е катализатора,какав може да е проблема.По принцип ли е по тромаво 

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: Може ли да ми кажете......
Skila4y написа:.Насичкото отгоре ме драпна една 318IS-ka.
Ти какво чудно виждаш в това?

- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
oправи си катализатора първо, защото големи бели стават кат се кара със запушен. ше земат и 16-ките да те минават
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
а я кажете какъв резонатор се слага на мястото на катализатора ..неможе просто ей тъй да го махне 4овека
даите малко инфо за тоз ктализатор 4е и моя е ве4е за махане

даите малко инфо за тоз ктализатор 4е и моя е ве4е за махане

- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
В Ем Комплект 33 ходи на околомрасното. Резонатора е 40-50 лв. ако катализатора ти е фред ти го изкупуват за 20-30лв.
На мен ми излезе 20 лв. с изкупуването.
п.с. Като излязох на пътя тръгнах да въртя обратен и както си и бях свикнал и давам газ , щях да вляза в мантинелата така завартя гъза чеее
голяма разлика. 
На мен ми излезе 20 лв. с изкупуването.
п.с. Като излязох на пътя тръгнах да въртя обратен и както си и бях свикнал и давам газ , щях да вляза в мантинелата така завартя гъза чеее

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Прави са колегите за катализаторчето, защото не са вечни и се скапват. А при тебе на какво мирише от него?
Иначе по принцип М50Б20 с Ванос си е така до към 3к оборота малко е по-муден, а после се изстрелва все едно се включва турбина
При мен това нещо изчезна в голяма степен, след като шибнах друг чип на компа. Сега вече го няма това дразнещо чудене до 3к оборота и колата по се сеща какво да праи като подам газ.
Иначе по принцип М50Б20 с Ванос си е така до към 3к оборота малко е по-муден, а после се изстрелва все едно се включва турбина

При мен това нещо изчезна в голяма степен, след като шибнах друг чип на компа. Сега вече го няма това дразнещо чудене до 3к оборота и колата по се сеща какво да праи като подам газ.

- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
А и аз ако мое задам едно питание в темата.Значи колата е 320-ка с махнат катализатор и сменена сонда...сондата знам обаче че не е оригинал а някаква,която се води универсална...колата си върви перфект,разхода е перфект,не гори масло,но дойде ли време да я настъпиш все едно караш 316...
От 0-100 ги прави за 17 сек. с 300 мъки,а на магистрала стига само до 190 км и то дай боже да си навъздолно...дали сондата не бърка раотите?

От 0-100 ги прави за 17 сек. с 300 мъки,а на магистрала стига само до 190 км и то дай боже да си навъздолно...дали сондата не бърка раотите?
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Сондата не може да ти бърка нещата, защото тогава най-напред щеше да усетиш разхода да ти подхвърча. Защо обаче не върви е доста интересен въпрос при тебе щом казваш, че колата си работи като часовник...
Има ли го при тебе този момент с изстрелването на колата след 3к оборота? Най-добре е да идеш на една читава диагностика, за да се провери компа дали не е лепнал някоя грешка, но преди да я затрият най-добре си я запиши, че да можеш да разнищиш проблема. После може да споделиш с нас каква е и да видим как може да се реши дерта.
Не е задължително да е в БМВ сервиз диагностиката, но все пак да е някой с акъла си.
За чипчето аз моето го вземах на риск от един пич от Германия през техния Ebay, но стана без проблеми веднага направих разликата. Малко бях стъписан, като дойде чипът, че е по къс с по два крака от двете страни, но човекът беше пратил картинка как да нашия новия чип. Имаше един колега тук от форума (Brezel мисля беше), който май е в Германията и предлага чипове на много добри кинти.
Има ли го при тебе този момент с изстрелването на колата след 3к оборота? Най-добре е да идеш на една читава диагностика, за да се провери компа дали не е лепнал някоя грешка, но преди да я затрият най-добре си я запиши, че да можеш да разнищиш проблема. После може да споделиш с нас каква е и да видим как може да се реши дерта.
Не е задължително да е в БМВ сервиз диагностиката, но все пак да е някой с акъла си.

За чипчето аз моето го вземах на риск от един пич от Германия през техния Ebay, но стана без проблеми веднага направих разликата. Малко бях стъписан, като дойде чипът, че е по къс с по два крака от двете страни, но човекът беше пратил картинка как да нашия новия чип. Имаше един колега тук от форума (Brezel мисля беше), който май е в Германията и предлага чипове на много добри кинти.
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3