In Pro или Depo

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

In Pro или Depo

Мнение от E36 320i » 17 Авг 2014, 8:53

Коя марка са по-добри?Интересувам се защото искам да сложа фарове с вградени ангелски очи,които да светят жълто,имам и двата комплекта,и Депо и Ин про,коя марка е по-добра
in-pro noir.jpg

nengun-118420-00-unknown-depo_-_headlight_with_angel_eyes_for_bmw_e36-07a9b4da3b.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
По-добре корем от бира,от колкото гърбица от работа!

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 1982 Corvette
Детайли за колата: WBS...

Re: In Pro или Depo

Мнение от XaH-kpyM » 17 Авг 2014, 8:59

In-pro ми харесват повече.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 17 Авг 2014, 9:51

Цените как са? На времето ИнПро си беше "made in Germany", докато Депо, не точно... Разликата в качеството беше голяма, както и в цената. Поне с мигачите ми е такъв опита.
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E36 320i » 17 Авг 2014, 16:12

След цял ден разглобяване за почистване и на двата модела фарове установих ,че депо ангелските очи светят по-силно от на ин про,но ин про са далеч по-качествени и много по-близки до бош фара,та си оставих ин про

Пловдивски Джигит
Аватар
Кара: Е38 728 IA

Мнение от Киров » 18 Авг 2014, 18:39

Преди карах с In Pro , не бях доволен и с взех Depo p36 уникални са, сега съм мнгого довен... :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E36 320i » 19 Авг 2014, 1:29

2014-08-17-613.jpg
аз качих ин про,ОБАЧЕ има някаква загадка със светлинния лъч от лупата,нали между рефлектора и лупата има една пластинка,която спира светлината на половината лупа,ако застанеш пред стена се вижда __/ __/ нали така,това би трябвало да означава че пластинката ,образуваща тази крива ,се намира в горния край на лупата ,а на моите фарове пластинката е в долния краи,фактически пропуснатата светлина ще е нагоре ,а не надолу,или може би рефлектора я отразява по такъв начин,че пак се получава __/,аз избързах и свалих тази ламаринка и сега лупата си свети без да образува __/,но не свети никак задоволително,та въпроса ми е може ли някой да каже как трябва да седи тази ламаринка, горния или в долния край?Ако някой има свалени фарове може да се види през отвора за крушката,като се погледне се вижда ламаринката,вижда се и как скрива лупата.На един комплект ЗКВ фарове също е в долния,на депо-то беше в горния...имам едни бош утре ще видя и на тях и май пак ще разглобявам....

Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: E36

Мнение от Chope » 19 Авг 2014, 12:10

E36 320i написа:
2014-08-17-613.jpg
аз качих ин про,ОБАЧЕ има някаква загадка със светлинния лъч от лупата,нали между рефлектора и лупата има една пластинка,която спира светлината на половината лупа,ако застанеш пред стена се вижда __/ __/ нали така,това би трябвало да означава че пластинката ,образуваща тази крива ,се намира в горния край на лупата ,а на моите фарове пластинката е в долния краи,фактически пропуснатата светлина ще е нагоре ,а не надолу,или може би рефлектора я отразява по такъв начин,че пак се получава __/,аз избързах и свалих тази ламаринка и сега лупата си свети без да образува __/,но не свети никак задоволително,та въпроса ми е може ли някой да каже как трябва да седи тази ламаринка, горния или в долния край?Ако някой има свалени фарове може да се види през отвора за крушката,като се погледне се вижда ламаринката,вижда се и как скрива лупата.На един комплект ЗКВ фарове също е в долния,на депо-то беше в горния...имам едни бош утре ще видя и на тях и май пак ще разглобявам....

В долната страна трябва да е пластината Колега, лупата обръща снопа светлина ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го на ножки
Мечтае да кара: на 50ст бензина.

Мнение от Jang1r » 19 Авг 2014, 14:56

Връщай я умнико.Лупата обръща лъча огледално ;) Точно отдолу си стои.
BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 20 Авг 2014, 12:51

един по-скоро минус за инпро (за депо не знам). не светят добре, сега съм насадил само очичките на един бош с лупа, та откъм светене няма грижи... Крушката на инпро за едно оче беше някъде към 8-10лв, навсичко отгоре е силна за там и нагаря пласмасата. мислех да сменям с жълти диоди, да не пече толкова, ама пусти мързел...
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тист
Мечтае да кара: непрекъснато
Детайли за колата: 08' E91 325d - сега; 'E36 316i Compact - сега; '02 E46 330i Touring - преди; '97 Е36 318i Touring - преди; '00 BMW 540iA - преди; '02 BMW E46 330Ci SMG - преди; '99 BMW E36 328i Touring - преди;

Мнение от Tristaiosemnaiseis » 20 Авг 2014, 16:43

DEPO свети адски, и за мен лично изглежда в пъти по-добре от In.pro на външен вид. За съжаление изработката не е първо качество, но не пречи на правилното функциониране на фара. :yes:
10604610_845535462138340_7832759620099112953_o.jpg
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 20 Авг 2014, 21:40

Ин Про с двете ръце, лек минус е че през деня не се забелязва много добре за разлика от Депо, но все пак ОЕМ визията на Ин Про е без коментар :mhihi:

он - Black In Pro
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 21 Авг 2014, 10:06

и аз сложих DEPO и наистина свети много добре(нямам ксенон, представям си ако имах :lol: ).

единствено не ме кефи на дългия фар тия кристалчетата..през деня като е светло си личат и ми изглежда chinese :mhihi:

edit: търся си ZKW :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 21 Авг 2014, 11:25

Депо-то без ангели и глупости е много хубаво.
Според мен, ако ангелите са приоритет: взимат се едни CCFL-и и се бодват на чистото Депо.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 21 Авг 2014, 12:41

Tenata написа:Ин Про с двете ръце, лек минус е че през деня не се забелязва много добре за разлика от Депо, но все пак ОЕМ визията на Ин Про е без коментар :mhihi:

он - Black In Pro

Да, страшна OEM визия с тоя анджъл айс, къде все едно набързо са го натъпкали отзад през капачката :mhihi:
Иначе от всичките изброени фарове съм имал :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 21 Авг 2014, 17:47

b00st написа:
Tenata написа:Ин Про с двете ръце, лек минус е че през деня не се забелязва много добре за разлика от Депо, но все пак ОЕМ визията на Ин Про е без коментар :mhihi:

он - Black In Pro

Да, страшна OEM визия с тоя анджъл айс, къде все едно набързо са го натъпкали отзад през капачката :mhihi:
Иначе от всичките изброени фарове съм имал :D

:banghead: :banghead: :banghead:
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

Следваща

Назад към E36