In Pro или Depo
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
In Pro или Depo
Коя марка са по-добри?Интересувам се защото искам да сложа фарове с вградени ангелски очи,които да светят жълто,имам и двата комплекта,и Депо и Ин про,коя марка е по-добра
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
По-добре корем от бира,от колкото гърбица от работа!
- XaH-kpyM
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 1982 Corvette
- Детайли за колата: WBS...
Re: In Pro или Depo
In-pro ми харесват повече.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Цените как са? На времето ИнПро си беше "made in Germany", докато Депо, не точно... Разликата в качеството беше голяма, както и в цената. Поне с мигачите ми е такъв опита.
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
След цял ден разглобяване за почистване и на двата модела фарове установих ,че депо ангелските очи светят по-силно от на ин про,но ин про са далеч по-качествени и много по-близки до бош фара,та си оставих ин про
- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
Преди карах с In Pro , не бях доволен и с взех Depo p36 уникални са, сега съм мнгого довен... 

аз качих ин про,ОБАЧЕ има някаква загадка със светлинния лъч от лупата,нали между рефлектора и лупата има една пластинка,която спира светлината на половината лупа,ако застанеш пред стена се вижда __/ __/ нали така,това би трябвало да означава че пластинката ,образуваща тази крива ,се намира в горния край на лупата ,а на моите фарове пластинката е в долния краи,фактически пропуснатата светлина ще е нагоре ,а не надолу,или може би рефлектора я отразява по такъв начин,че пак се получава __/,аз избързах и свалих тази ламаринка и сега лупата си свети без да образува __/,но не свети никак задоволително,та въпроса ми е може ли някой да каже как трябва да седи тази ламаринка, горния или в долния край?Ако някой има свалени фарове може да се види през отвора за крушката,като се погледне се вижда ламаринката,вижда се и как скрива лупата.На един комплект ЗКВ фарове също е в долния,на депо-то беше в горния...имам едни бош утре ще видя и на тях и май пак ще разглобявам....
E36 320i написа:аз качих ин про,ОБАЧЕ има някаква загадка със светлинния лъч от лупата,нали между рефлектора и лупата има една пластинка,която спира светлината на половината лупа,ако застанеш пред стена се вижда __/ __/ нали така,това би трябвало да означава че пластинката ,образуваща тази крива ,се намира в горния край на лупата ,а на моите фарове пластинката е в долния краи,фактически пропуснатата светлина ще е нагоре ,а не надолу,или може би рефлектора я отразява по такъв начин,че пак се получава __/,аз избързах и свалих тази ламаринка и сега лупата си свети без да образува __/,но не свети никак задоволително,та въпроса ми е може ли някой да каже как трябва да седи тази ламаринка, горния или в долния край?Ако някой има свалени фарове може да се види през отвора за крушката,като се погледне се вижда ламаринката,вижда се и как скрива лупата.На един комплект ЗКВ фарове също е в долния,на депо-то беше в горния...имам едни бош утре ще видя и на тях и май пак ще разглобявам....
В долната страна трябва да е пластината Колега, лупата обръща снопа светлина

- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
Връщай я умнико.Лупата обръща лъча огледално
Точно отдолу си стои.

BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
един по-скоро минус за инпро (за депо не знам). не светят добре, сега съм насадил само очичките на един бош с лупа, та откъм светене няма грижи... Крушката на инпро за едно оче беше някъде към 8-10лв, навсичко отгоре е силна за там и нагаря пласмасата. мислех да сменям с жълти диоди, да не пече толкова, ама пусти мързел...
- Tristaiosemnaiseis
- младши ентусиаст
-
- Кара: тист
- Мечтае да кара: непрекъснато
- Детайли за колата: 08' E91 325d - сега; 'E36 316i Compact - сега; '02 E46 330i Touring - преди; '97 Е36 318i Touring - преди; '00 BMW 540iA - преди; '02 BMW E46 330Ci SMG - преди; '99 BMW E36 328i Touring - преди;
DEPO свети адски, и за мен лично изглежда в пъти по-добре от In.pro на външен вид. За съжаление изработката не е първо качество, но не пречи на правилното функциониране на фара. 

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Ин Про с двете ръце, лек минус е че през деня не се забелязва много добре за разлика от Депо, но все пак ОЕМ визията на Ин Про е без коментар
он - Black In Pro

он - Black In Pro

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
и аз сложих DEPO и наистина свети много добре(нямам ксенон, представям си ако имах
).
единствено не ме кефи на дългия фар тия кристалчетата..през деня като е светло си личат и ми изглежда chinese
edit: търся си ZKW

единствено не ме кефи на дългия фар тия кристалчетата..през деня като е светло си личат и ми изглежда chinese

edit: търся си ZKW

Депо-то без ангели и глупости е много хубаво.
Според мен, ако ангелите са приоритет: взимат се едни CCFL-и и се бодват на чистото Депо.
Според мен, ако ангелите са приоритет: взимат се едни CCFL-и и се бодват на чистото Депо.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Tenata написа:Ин Про с двете ръце, лек минус е че през деня не се забелязва много добре за разлика от Депо, но все пак ОЕМ визията на Ин Про е без коментар![]()
он - Black In Pro
Да, страшна OEM визия с тоя анджъл айс, къде все едно набързо са го натъпкали отзад през капачката

Иначе от всичките изброени фарове съм имал

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
b00st написа:Tenata написа:Ин Про с двете ръце, лек минус е че през деня не се забелязва много добре за разлика от Депо, но все пак ОЕМ визията на Ин Про е без коментар![]()
он - Black In Pro
Да, страшна OEM визия с тоя анджъл айс, къде все едно набързо са го натъпкали отзад през капачката![]()
Иначе от всичките изброени фарове съм имал

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4