Изпрати ме до вкъщи, функция вързана към алармата на е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
Изпрати ме до вкъщи, функция вързана към алармата на е36
Здравейте колеги, не намерих нищо с търсачката свързана с въпроса ми, а той е: искам да си направя на е36-цата функцията "folow me" която я има на по новите автомобили, да ми светват габаритите и халогените при отключване и заключване с алармата. Искам да знам дали някой го е правил и какво се вързва лесно ли става и най-важното може ли да се сложи на аларма различна от оригиналната...
Ако не е от лесните неща да ми кажете горе долу колко излиза това удоволствие да ми го направи някой алармаджия...

- beco109
- младши ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Детайли за колата: Измамна
Re: Изпрати ме до вкъщи, функция вързана към алармата на е36
Предполагам е възможно
Като идея може да използваш нещо като модула за ел. стъклата

Като идея може да използваш нещо като модула за ел. стъклата

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
DRL , за около 50 лв. и си ти , последните модели имат опцията която искаш , всеки който слага аларми може да те упьти точно какьв да си купиш и за какви пари . Моят е с тези функции , модел не мога да ти кажа понеже го слагах преди повече от две години 

- Киров
- Пловдивски Джигит
-
krasi2bmw написа:DRL , за около 50 лв. и си ти , последните модели имат опцията която искаш , всеки който слага аларми може да те упьти точно какьв да си купиш и за какви пари . Моят е с тези функции , модел не мога да ти кажа понеже го слагах преди повече от две години
Ясно колега, а този модул може да се сложи на всякаква аларма нали? И да по питам този модул може ли да вдига стъклата през алармата, колата е купе и си има комфорт модул...

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
за стьклата - не , трябва ти комфор модул , ако нямаш тьрси от кола донор която има , а за другото някой твой приятел които монтира аларми . Цените на DRL паднаха доста от времето когато слагах моя така , че слагай , а , за монтаж не повече от 10-15 лв.Херкулес написа:krasi2bmw написа:DRL , за около 50 лв. и си ти , последните модели имат опцията която искаш , всеки който слага аларми може да те упьти точно какьв да си купиш и за какви пари . Моят е с тези функции , модел не мога да ти кажа понеже го слагах преди повече от две години
Ясно колега, а този модул може да се сложи на всякаква аларма нали? И да по питам този модул може ли да вдига стъклата през алармата, колата е купе и си има комфорт модул...
- kichuka
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 AC Schnitzer, e46 328i
- Мечтае да кара: e31
- Детайли за колата: малко по-различна
одавна съм го загледал http://proparts.bg/product/443/modul-sl ... ashti.html
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
kichuka написа:одавна съм го загледал http://proparts.bg/product/443/modul-sl ... ashti.html
Цената е трепач , а колегата е от форума и е много коректен , купувал сьм от тях и всичко е ок

- Киров
- Пловдивски Джигит
-
krasi2bmw написа:kichuka написа:одавна съм го загледал http://proparts.bg/product/443/modul-sl ... ashti.html
Цената е трепач , а колегата е от форума и е много коректен , купувал сьм от тях и всичко е ок
Знам,че колегата е точен и цената е супер, обаче не видях в описанието да пише за габаритите че могат да се вържат, пише само за късите и хаогените...

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
Херкулес написа:krasi2bmw написа:kichuka написа:одавна съм го загледал http://proparts.bg/product/443/modul-sl ... ashti.html
Знам,че колегата е точен и цената е супер, обаче не видях в описанието да пише за габаритите че могат да се вържат, пише само за късите и хаогените...
може , така че го вземай и слагай , аз сьм активирал само ангелските очи / все едно габарит /

- Киров
- Пловдивски Джигит
-
krasi2bmw написа:Херкулес написа:krasi2bmw написа:kichuka написа:одавна съм го загледал http://proparts.bg/product/443/modul-sl ... ashti.html
може , така че го вземай и слагай , аз сьм активирал само ангелските очи / все едно габарит /
Колега, ако дадеш някаква схема как си го вързал ще съм ти много благодарен...

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
Херкулес написа:krasi2bmw написа:Херкулес написа:krasi2bmw написа:kichuka написа:одавна съм го загледал http://proparts.bg/product/443/modul-sl ... ashti.html
Колега, ако дадеш някаква схема как си го вързал ще съм ти много благодарен...![]()
СЛАГА МИ ГО ПРИЯТЕЛ КОЙТО МОНТИРА АЛАРМИ .................. Сьжалявам
- nowayout
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м42, 530d e60 '06
- Мечтае да кара: s85b50
- Детайли за колата: e60 530d M57D30T2
а плавно ли гаснат и светват с този модул 

Bayerische Motoren Werke ..
- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
Аз съм с ЛЕД ангелски очи и съм си направил да ми светват когато отключвам и заключвам за около 20сек.Много е готино и доста хора ме разпитват как става.Направил съм си го с реле време,и с още 1-2 релета,заради сигнала от алармата,може и стъклата да си направя да се дигат,но не ме кефи много тази функция и за това не съм я вързал 

- didodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring 525d
- Мечтае да кара: с четири ауспуха...
- Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.
Има един ДРЛ модул на един Търновски агент , който "разбира" че си се прибрал по тъмно на фарове и само тогава пуска "изпрати ме до вкъщи" . Аз съм си вързал габарита към плафоните и така като отключа дистанционно колата ме "посреща" на габарити.

- Tisho_BMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 черна,Е60 синя
didodi написа:Има един ДРЛ модул на един Търновски агент , който "разбира" че си се прибрал по тъмно на фарове и само тогава пуска "изпрати ме до вкъщи" . Аз съм си вързал габарита към плафоните и така като отключа дистанционно колата ме "посреща" на габарити.
Колега сподели как си свързал габарита към плафона?При мен като я отключа и светват плафоните,а като я заключа изгасват!
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2