Изпрати ме до вкъщи, функция вързана към алармата на е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Пловдивски Джигит
Аватар
Кара: Е38 728 IA

Изпрати ме до вкъщи, функция вързана към алармата на е36

Мнение от Киров » 28 Окт 2013, 18:34

Здравейте колеги, не намерих нищо с търсачката свързана с въпроса ми, а той е: искам да си направя на е36-цата функцията "folow me" която я има на по новите автомобили, да ми светват габаритите и халогените при отключване и заключване с алармата. Искам да знам дали някой го е правил и какво се вързва лесно ли става и най-важното може ли да се сложи на аларма различна от оригиналната... :yes: Ако не е от лесните неща да ми кажете горе долу колко излиза това удоволствие да ми го направи някой алармаджия... :mhihi: :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Разумно
Детайли за колата: Измамна

Re: Изпрати ме до вкъщи, функция вързана към алармата на е36

Мнение от beco109 » 28 Окт 2013, 18:48

Предполагам е възможно :winky:
Като идея може да използваш нещо като модула за ел. стъклата :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 325 dizel

Мнение от krasi2bmw » 28 Окт 2013, 19:39

DRL , за около 50 лв. и си ти , последните модели имат опцията която искаш , всеки който слага аларми може да те упьти точно какьв да си купиш и за какви пари . Моят е с тези функции , модел не мога да ти кажа понеже го слагах преди повече от две години ;)

Пловдивски Джигит
Аватар

Мнение от Киров » 28 Окт 2013, 20:00

krasi2bmw написа:DRL , за около 50 лв. и си ти , последните модели имат опцията която искаш , всеки който слага аларми може да те упьти точно какьв да си купиш и за какви пари . Моят е с тези функции , модел не мога да ти кажа понеже го слагах преди повече от две години ;)

Ясно колега, а този модул може да се сложи на всякаква аларма нали? И да по питам този модул може ли да вдига стъклата през алармата, колата е купе и си има комфорт модул... :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krasi2bmw » 28 Окт 2013, 20:24

Херкулес написа:
krasi2bmw написа:DRL , за около 50 лв. и си ти , последните модели имат опцията която искаш , всеки който слага аларми може да те упьти точно какьв да си купиш и за какви пари . Моят е с тези функции , модел не мога да ти кажа понеже го слагах преди повече от две години ;)

Ясно колега, а този модул може да се сложи на всякаква аларма нали? И да по питам този модул може ли да вдига стъклата през алармата, колата е купе и си има комфорт модул... :yes:
за стьклата - не , трябва ти комфор модул , ако нямаш тьрси от кола донор която има , а за другото някой твой приятел които монтира аларми . Цените на DRL паднаха доста от времето когато слагах моя така , че слагай , а , за монтаж не повече от 10-15 лв.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 AC Schnitzer, e46 328i
Мечтае да кара: e31
Детайли за колата: малко по-различна

Мнение от kichuka » 28 Окт 2013, 20:31

одавна съм го загледал http://proparts.bg/product/443/modul-sl ... ashti.html

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krasi2bmw » 28 Окт 2013, 20:40

kichuka написа:одавна съм го загледал http://proparts.bg/product/443/modul-sl ... ashti.html

Цената е трепач , а колегата е от форума и е много коректен , купувал сьм от тях и всичко е ок :yes:

Пловдивски Джигит
Аватар

Мнение от Киров » 28 Окт 2013, 20:45

krasi2bmw написа:
kichuka написа:одавна съм го загледал http://proparts.bg/product/443/modul-sl ... ashti.html

Цената е трепач , а колегата е от форума и е много коректен , купувал сьм от тях и всичко е ок :yes:

Знам,че колегата е точен и цената е супер, обаче не видях в описанието да пише за габаритите че могат да се вържат, пише само за късите и хаогените... :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krasi2bmw » 28 Окт 2013, 20:51

Херкулес написа:
krasi2bmw написа:

Знам,че колегата е точен и цената е супер, обаче не видях в описанието да пише за габаритите че могат да се вържат, пише само за късите и хаогените... :dunno:

може , така че го вземай и слагай , аз сьм активирал само ангелските очи / все едно габарит / ;)

Пловдивски Джигит
Аватар

Мнение от Киров » 28 Окт 2013, 20:57

krasi2bmw написа:
Херкулес написа:
krasi2bmw написа:

може , така че го вземай и слагай , аз сьм активирал само ангелските очи / все едно габарит / ;)

Колега, ако дадеш някаква схема как си го вързал ще съм ти много благодарен... :yes: :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krasi2bmw » 28 Окт 2013, 21:01

Херкулес написа:
krasi2bmw написа:
Херкулес написа:
krasi2bmw написа:

Колега, ако дадеш някаква схема как си го вързал ще съм ти много благодарен... :yes: :yes:

СЛАГА МИ ГО ПРИЯТЕЛ КОЙТО МОНТИРА АЛАРМИ .................. Сьжалявам

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м42, 530d e60 '06
Мечтае да кара: s85b50
Детайли за колата: e60 530d M57D30T2

Мнение от nowayout » 28 Окт 2013, 21:40

а плавно ли гаснат и светват с този модул :dunno:
Bayerische Motoren Werke ..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка

Мнение от dicho0o » 28 Окт 2013, 22:39

Аз съм с ЛЕД ангелски очи и съм си направил да ми светват когато отключвам и заключвам за около 20сек.Много е готино и доста хора ме разпитват как става.Направил съм си го с реле време,и с още 1-2 релета,заради сигнала от алармата,може и стъклата да си направя да се дигат,но не ме кефи много тази функция и за това не съм я вързал :)
Изображение
..На завоя заляга ,конете яко напряга ,задницата бяга ,към мантинелата посяга ,педала до метала ,прекъсвача да откача ,да гърми гърнето ,да разцепва небето..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring 525d
Мечтае да кара: с четири ауспуха...
Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.

Мнение от didodi » 30 Окт 2013, 23:51

Има един ДРЛ модул на един Търновски агент , който "разбира" че си се прибрал по тъмно на фарове и само тогава пуска "изпрати ме до вкъщи" . Аз съм си вързал габарита към плафоните и така като отключа дистанционно колата ме "посреща" на габарити.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 черна,Е60 синя

Мнение от Tisho_BMW » 31 Окт 2013, 14:46

didodi написа:Има един ДРЛ модул на един Търновски агент , който "разбира" че си се прибрал по тъмно на фарове и само тогава пуска "изпрати ме до вкъщи" . Аз съм си вързал габарита към плафоните и така като отключа дистанционно колата ме "посреща" на габарити.

Колега сподели как си свързал габарита към плафона?При мен като я отключа и светват плафоните,а като я заключа изгасват!

Следваща

Назад към E36