Покупка на е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- eXoL
- Потребител
-
- Кара: е36 COUPE
- Мечтае да кара: Във Formula Drift
- Детайли за колата: Montrealblau-metallic
Покупка на е36
Привет на всички бъдещи колеги
Спрял съм се на този автомобил и ми е интересно какво ви е мнението, и дали някой е запознат с тази кола. http://www.cars.bg/c444479
Бивш хондаджия съм и всички съвети ще са ми от полза поздрави на всички!

Спрял съм се на този автомобил и ми е интересно какво ви е мнението, и дали някой е запознат с тази кола. http://www.cars.bg/c444479
Бивш хондаджия съм и всички съвети ще са ми от полза поздрави на всички!

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: Покупка на е36
По снимки изглежда добре, но снимката на салона не е достатъчно информативна. Не пише да ли е газов инжекцион или обикновенна газова, с нова окачване ще береш ядове през зимата и по разбитите пътища...

- eXoL
- Потребител
-
С газов инжекцион е, а за окачването ще взема и стоковото. 

- eXoL
- Потребител
-
Размина ми се с това изпревариха ме, и сега се спрях на това http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=4f40pb Очаквам мнения...
Интересно ми стана как така е хем с шпер хем с тракшън
До колкото съм запознат остава варианта да е само с виско шпер , но пък не виждам копчето за ASC. Колата щом е от Германия я огледай хубаво за ръжди по калници , капака.
Докато не отидеш на място да я разгледаш нищо не може да се обобщи. Успех с покупката и само не бързай
Един съвет към модераторите : не ли е добре да се направи една важна тема относно избора и съветите около него за Е36 , през седмица две се появяват такива теми.
Ще е полезно колегите да знаят примерно някой ако е ходил до дадена кола и е изказал своите впечатления

До колкото съм запознат остава варианта да е само с виско шпер , но пък не виждам копчето за ASC. Колата щом е от Германия я огледай хубаво за ръжди по калници , капака.
Докато не отидеш на място да я разгледаш нищо не може да се обобщи. Успех с покупката и само не бързай

Един съвет към модераторите : не ли е добре да се направи една важна тема относно избора и съветите около него за Е36 , през седмица две се появяват такива теми.
Ще е полезно колегите да знаят примерно някой ако е ходил до дадена кола и е изказал своите впечатления

- eXoL
- Потребител
-
Благодаря за съветите колега.
, На мен също ми е много интересно за тракшъна и шпера !?!? 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Има закачена тема с често срещани проблеми при е36. Ако се прочетат всичките 11 страници човек може да придобие доста добра представа относно евентуалните проблеми с които може да се сблъска.
Аз лично смятам че при една кола на толкова години е напълно достатъчен един преглед и диагностика при човек занимаващ се предимно с бмв-та. А и в крайна сметка ако купето е добро всичко останало се прави и намира лесно. е36 е може би автомобила с най-евтини и достъпни части към момента.
Аз лично смятам че при една кола на толкова години е напълно достатъчен един преглед и диагностика при човек занимаващ се предимно с бмв-та. А и в крайна сметка ако купето е добро всичко останало се прави и намира лесно. е36 е може би автомобила с най-евтини и достъпни части към момента.
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
bum_bum написа:е36 е може би автомобила с най-евтини и достъпни части към момента.
някаква секта усещам

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
@бум бум идеята ми е малко по-различна. Не става въпрос за проблеми и дефекти по колите , а за тема в която да може да се коментират автомобили от обяви , автокъщи и т.н. ,видяни и огледани вече на живо.
Сега вместо аз да се грабна да пропътувам 300+ км до даден автомобил да го разгледам тепърва за елементарни неща , които не могат да се разберат от компютъра , някой преди това ако го е гледал на живо и е споделил мнението си след огледа това ще ми е полезно
Надявам се да си разбрал какво имам в предвид вече и това е просто съвет
Сега вместо аз да се грабна да пропътувам 300+ км до даден автомобил да го разгледам тепърва за елементарни неща , които не могат да се разберат от компютъра , някой преди това ако го е гледал на живо и е споделил мнението си след огледа това ще ми е полезно

Надявам се да си разбрал какво имам в предвид вече и това е просто съвет

- abracadabra
- младши ентусиаст
-
Мен ме изненада, че тези модели като нашите още си държат цената от преди 6-7г.... поне аз за толкова я взех. Сега си мислех че са по 2-3 хиляди. Не по 4-5, но аз много си го харесвам моя автомобил, и мисля че Е36 е мания.... Така че си струват. То от значение е и състоянието естествено.
Злото е безсилно, когато Доброто е Безстрашно!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Има и по 2-3к, има и по 1000. Има и по 5-6000, а има и такива дето и за 20 000 няма да ти кажат и здрасти.
Най-добре помоли някой колега от съответния град, вярвам все ще се намери някой да иде да и хвърли едно око дали съответства поне на снимките. Вярвам все някой ще се намери.
На мен лично ми става приятно като видя, човек който е готов да даде някаква по-сериозна сума за запазен екземпляр.

Най-добре помоли някой колега от съответния град, вярвам все ще се намери някой да иде да и хвърли едно око дали съответства поне на снимките. Вярвам все някой ще се намери.

- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
bum_bum написа:Има и по 2-3к, има и по 1000. Има и по 5-6000, а има и такива дето и за 20 000 няма да ти кажат и здрасти.![]()
Най-добре помоли някой колега от съответния град, вярвам все ще се намери някой да иде да и хвърли едно око дали съответства поне на снимките. Вярвам все някой ще се намери.На мен лично ми става приятно като видя, човек който е готов да даде някаква по-сериозна сума за запазен екземпляр.
Почти не останаха такива хора, които да оценят запазените Е36ци...лично се убедих в това последните 1-2месеца

Щом за повечето фенове АГУто е екстра от първостепенна важност

Конкретно към колегата, ако иска да прати едно ЛС да я видим тази Варненска 20ка

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
То почти не останаха и е36-ци, които да са е36- ци тъй че всичко е наред
Жалко за тая първата, аз може би съм пристрастен заради цвета и, а и арктика и сравнително рядък при е36. Пък и на една от снимките се вижда и лепенка на блога ми
На 20-ката снимките и са малко като за фейсбук правени, нищо по-конкретно не се вижда.

Жалко за тая първата, аз може би съм пристрастен заради цвета и, а и арктика и сравнително рядък при е36. Пък и на една от снимките се вижда и лепенка на блога ми

На 20-ката снимките и са малко като за фейсбук правени, нищо по-конкретно не се вижда.
- eXoL
- Потребител
-
Ами колеги вече съм офицялно в клуба, още от първият поглед ме грабна и се влюбих!
Мисля че всяка една стотинка си заслужава! Отвсякъде перфектна, за возията няма какво да говоря, няма лоп няма троп! И наистина е със шпер и ASC ! 

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2