Проблем с паленето при загрял мотор
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Tony Montana
- кандидат ентусиаст
-
Проблем с паленето при загрял мотор
Значи сутрин си пали,но само като направя едно кръгче и като загрее,щом я загася след това не иска да пали.Смисъл запалва но работи на 500 оборота и в мига щом подам газ - гасне.Трябва да чакам 40 минути да изстине за да запали пак.Моля за помощ.Ламбда сонда не е,разглобявахме.Кажете къде е проблема ако знае някой
- bate borko
- кандидат ентусиаст
-
трябва да я закачиш да видиш дали има грешки,ако не се мерят един по един датчиците и излиза проблема
мога и аз да ти помогна
мога и аз да ти помогна

- Tony Montana
- кандидат ентусиаст
-
В смисъл ,с какво можеш да помогнеш? И къде да отида на диагностика?bate borko написа:трябва да я закачиш да видиш дали има грешки,ако не се мерят един по един датчиците и излиза проблема
мога и аз да ти помогна
Aз го имам почти същия проблем.
Сутрин пали без грешка-веднага но като е карам известно време и я оставя към 20-30 мин после трябва бая да въртя да запали. Иначе като е изгася и веднага тръгна да паля си пали без грешка пак. От какво може да е това.
Същото става като е оставя на слънце, неще и тва е. Като е на сянка и някъде на прохладно пали веднага...
Сутрин пали без грешка-веднага но като е карам известно време и я оставя към 20-30 мин после трябва бая да въртя да запали. Иначе като е изгася и веднага тръгна да паля си пали без грешка пак. От какво може да е това.
Същото става като е оставя на слънце, неще и тва е. Като е на сянка и някъде на прохладно пали веднага...

- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
mitak_o написа:как разбрахте че е разтелглена веригата????? . и на м50 и на м42 , тя може да се центрова
как точно се центрова

- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
mitak_o написа:еми ...... чрез пиньоните на разпределителните валове
а по какво се разбира кога веригата е за центроване какви са признаците

mitak_o написа:аз мойта я сменях защото шумеше, и се оказа бая се беше поразтеглила , обаче колата си палеше и си вървеше само дето шумеше . Та незнам , може и профилактично . Обаче ако нямаш проблем не се занимавай с глупости ...
би ли споделил колко ти излезе за части кви неща смени и за труд колко ти взеха ?
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2