Колко мога да й взема - СНИМКИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Колко мога да й взема - СНИМКИ
за колко пари мога да се отърва от мойта печка - 325тд
1992,ел стъкла,ел огледала,бели мигачи,запазено е всичко,само малко шофьорската седалка е протрита,има АБС,Климатик,лети джанти.
само искам да поясня ,че колата засега не се продава, просто искам да ми кажете горе -долу цената й като я гледате така
ето и малко снимки:

1992,ел стъкла,ел огледала,бели мигачи,запазено е всичко,само малко шофьорската седалка е протрита,има АБС,Климатик,лети джанти.
само искам да поясня ,че колата засега не се продава, просто искам да ми кажете горе -долу цената й като я гледате така
ето и малко снимки:

Последна промяна BMW_MAFIA на 24 Май 2006, 10:07, променена общо 1 път
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
7-8000 максимум годината и е старичка и нема много екстри,а е и ТД а не ДТС
късмет в продажбата
късмет в продажбата

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
ако можеш качи някоя снимчица,белким се намерил някои куповач 

Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
BMW_MAFIA написа:VT5602AK написа:бензина му е маиката
а мойта така на колко я оценяваш горе долу
Безценна

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- The Mravoiada
- младши ентусиаст
-
Количеството отговори, които получаваш е напълно право пропорционално на смислеността на въпроса ти
Честно казано ние тук обсъждаме технически въпроси. Не сме в. "Автопазар", нали? Освен това, защо другите хора да ти казват колко да искаш за колата си
? Ми никой от потребителите тук не я е виждал... Ти си този, който е запознат с качествата и проблемите й, нали? Ти си решаваш... Пусни си мобиле.бг или някакви други сайтове виж колко вървят, прецени си и действай 

Честно казано ние тук обсъждаме технически въпроси. Не сме в. "Автопазар", нали? Освен това, защо другите хора да ти казват колко да искаш за колата си

There are moments
when the only thing that stands still
is time itself

when the only thing that stands still
is time itself

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
The Mravoiada написа:Количеството отговори, които получаваш е напълно право пропорционално на смислеността на въпроса ти
Честно казано ние тук обсъждаме технически въпроси. Не сме в. "Автопазар", нали? Освен това, защо другите хора да ти казват колко да искаш за колата си? Ми никой от потребителите тук не я е виждал... Ти си този, който е запознат с качествата и проблемите й, нали? Ти си решаваш... Пусни си мобиле.бг или някакви други сайтове виж колко вървят, прецени си и действай

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Мисля, без да налагам мнение,че реалната цена ако автомобила е без проблеми неупоменати от теб е 7000 до 7500. За мен това е цената за сравнително реална и бърза продажба, защото понякога и 500 лева нагоре в обявената цена плаши потенциалните купувачи.
- IVAN BAVARETZA
- Потребител
-
Реалната цена е 7000лв. Моята е бъкана с екстри че и дават 8000,не се сърди ама е така,но има и балами ако намериш такъв може и да ти даде 8500 

Искаш ли бърза кола вземи си БМВ!
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2