имам питане,кам хората с опит
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- galinkuuuu
- Потребител
-
имам питане,кам хората с опит
Парво здр-те на вси4ки.Та зна4е...карам е36 с М40 мотор.Както знаете имат проблем с износването на вала и кубилиците.Имам предложение от 4овек които се занимава с внос на коли от близо 10г. а са6то така е и много добар механик.И ми предложи да ми донесе спортен вал с кубилици от германия.Каза 4е ефекта 6те е от порядака на 10 до 15 коня.Искам да си изкажете мнението...заслужава ли си,и о6те не6то може ли да се бодне едно 4ип4е на тозо мотор.Предварително ви благодаря
- galinkuuuu
- Потребител
-
Наи накрая някои да се престра6и да напи6и не6то.Благодаря ти все пак за мнението.Но о4акжах доста хора да искайат мнението си , но както и да е.
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
съгласен сам с мнението на колегата.По добрия вариант е да се сложат оригиналните по ред причини,до колкото разбрах сменяш твоите тъи като вече са се износели,тези които ще сложиш предполагам ще са олекотени а при тях износването ще е още по голямо и в по кратки срокове ще се повтаря подмяната
Относно чипирането на този мотор едва ли ще осетиш голяма разлика освен малка пъргавина в ниските
при атмосферните ДВГ мисля 4е качва някаде в порядака на 10-15%
п.с Ако не сам прав моля някои да ме поправи за да не бъркам човека
Относно чипирането на този мотор едва ли ще осетиш голяма разлика освен малка пъргавина в ниските
при атмосферните ДВГ мисля 4е качва някаде в порядака на 10-15%
п.с Ако не сам прав моля някои да ме поправи за да не бъркам човека

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

LAST RIDE написа:тези които ще сложиш предполагам ще са олекотени а при тях износването ще е още по голямо и в по кратки срокове ще се повтаря подмяната
Няма гаранция.Това че сплавта на вала е по-лека не значи че се износва по-бързо.Напротив ако са с добро качество трябва да искарат и повече.Предполагам че ако са правени като хората трябва да е предвидено всичко.Аз поне бих го предвидил

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
прав си колега но спортните по принцип са предвидени за покачване на мощноста и съответно по малък пробек-Едва ли това е целта на колегата
Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

- galinkuuuu
- Потребител
-
целта ми за момента е да се закарпи положението за о6те годинка две не пове4е.Това го казах и на механика ми.И тази идея за спортен вал с кубилици се роди от него.Каза ми след като 6те я кара6 не пове4е от 2 години за6то да не и сложим един спортен.А за цената..сега вие 6те кажете добра ли е или не..."вал с кубилици" 130 лева.цената е без горница за6тото са дружки с на6ия.И о6те 20 лева за труд.направо незнам какво да правя.накрая 6те му кажа да ги носи и да става каквото 6те.Колегата е прав да няма да се женя за нея:))
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
някой каза че ще има по малък пробек,колко по малък вместо 200 000км ще мине 150 000км....дали въобще ще стигне тия километри...всичко зависи какъв е вала,ако е добър не виждам защо да не си го сложи човека
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- galinkuuuu
- Потребител
-
краи....слагам го
Утре 6те преско4а до Пон4о и 6те му кажа да ми го кара.А някои 6те ми каже ли горе-долу колко 6те пока4и мо6тноста и 6те се усети ли вьобште.

Re: имам питане,кам хората с опит
galinkuuuu написа:Каза 4е ефекта 6те е от порядака на 10 до 15 коня.
Абе карай там важното е да си в играта

Айде успех

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
парите са прекалено малко за нови качествени части .. една читава кобиличка е близо 50 лв ,вала около 300 .. за тез пари просто не знам какви ще са ,най добрия вариант е да са втора употреба читави.Инак и аз съм за слагането им 

- galinkuuuu
- Потребител
-
Определено 6те са втора рака,но сас сигурност 6те са в много по-добро сьстояние от оригиналните.А 6то се отнася за цената,както казах 4овека е в този бран6 от близо 10 г. и дори има авто ка6та в германия.И определено тази цена 6те е като за него.
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2